aga1215 Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Czeszcz Balbina :D Jeju, jakie to ma już rozumne spojrzenie. Noz kuna wlasnie sie dziwie po kim ona to ma... :hmmmm: BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops: niech się cieszą, że będą miały skąd wycinać :P :wink: a to dla Malutkiej -jak jej ja imię? Quote
malawaszka Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Łaaa jak już gadacie, to ja muszę też powiedzieć, że malutkie PATIszątko :angel: :angel: :angel: buziaczki dla dzidziunia :wink: Quote
PIKA Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Mała Cavanka słodka :iloveyou: Czeszcz Balbina :D Jeju, jakie to ma już rozumne spojrzenie. Noz kuna wlasnie sie dziwie po kim ona to ma... :hmmmm: Po tatusiu? :hmmmm: Quote
Manu Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops: :motz: :wink: Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol: Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D Quote
aga1215 Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops: :motz: :wink: Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol: Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D :klacz: no i niech ktoś spróbuje narzekać na piątek-13-tego :nono: :wink: Quote
Dag Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops: :motz: :wink: Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol: No to jak już wszystkie 3 wytrzeźwiałyśmy, to może byś foty z naszego picia wstawiła??? :D Tylko uprzedzam- jak wstawisz te brzydkie, to ukatrupię, a Chrum do reszty wyskubie futro z Twojego haszczaka! :evilbat: Quote
Manu Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Dagowa, zlituj się... :roll: Ja mam z tych Krakowskich wakacji ponad 600 ( :o ) zdjęć do przebrania, obrobienia (zmniejszenia), wstawienia na serwer... Wczoraj do 2 w nocy działałam troszku z nimi, ale przede wszystkim zaległości odrabiałam. :evil: Czekaj na specjalny topik, jaki założę w Galerii. 8) :lol: Zresztą, jedno Twoje juz na forum jest :evilbat: Quote
apulka Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 to ja tez swoje dodam:P :oops: http://galeria.tenbit.pl/i/galeria2/usr/11/carola58581.jpg Quote
Matt Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Zresztą, jedno Twoje juz na forum jest :evilbat: Gdzie, gdzie?? :D Quote
Myszka.xww Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Weź znajdź na Poniu teraz :) Cza być na bieżąco :evilbat: Manu, oć troszku - tak ciut ciut 8) Quote
KORONA Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Manu zdjęcia z Krakowa są świetne... Poszalały dziewczyny :roll: A to ja z Didi http://mrowka004.w.interia.pl/kid.jpg Quote
aga1215 Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Manu zdjęcia z Krakowa są świetne... Poszalały dziewczyny :roll: A to ja z Didi http://mrowka004.w.interia.pl/kid.jpg "limit czas transferu przekroczony" :( - interia nie kce Cie pokazać :( :wink: ale nic to Korona - poczekamy :P Quote
LUSILLE Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Doczekałam się !!!! Piękna fota !!!! :D A jaka sceneria..... :wink: Quote
malawaszka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Noo to przynajmniej teraz wiem, że to była Korona - bo w Twoim topicu to nie było napisane że to Ty we własnej Personie :wink: Quote
aga1215 Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Ta Didi to malutki pieseczek :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
KORONA Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Takie moje kochane maleństwo :) A fotke robiliśmy w drodze powrotnej, na Słowacji zrobiliśmy sobie małą przerwę :) Quote
Agga Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 KORONA jak zobaczyła zdjecie DIDUSI to spadłam z krzesła...jezu jaka ona duza a jaka piekna...ucałuj ją w ta uroczą mordeczke... :D Quote
anetta Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Ta Didi to malutki pieseczek :lol: :lol: :lol: :wink: Malutki, malutki, jestem swiadkiem jak na kolankach siedziala :angel: Quote
aga1215 Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Ta Didi to malutki pieseczek :lol: :lol: :lol: :wink: Malutki, malutki, jestem swiadkiem jak na kolankach siedziala :angel: czyich :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Quote
anetta Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Ale przeciez slicznie wygladalyscie :angel: Tylko zdjecia ni ma :( Trza to powtorzyc 8) Quote
KORONA Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Ja mam takie powtórki codziennie :) Wpadnij do mnie z aparatem :wink: :) Quote
Recommended Posts