Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Czeszcz Balbina :D

Jeju, jakie to ma już rozumne spojrzenie.

Noz kuna wlasnie sie dziwie po kim ona to ma... :hmmmm:

BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops:

niech się cieszą, że będą miały skąd wycinać :P :wink:

a to dla Malutkiej -jak jej ja imię?

1206.gif

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Cavanka słodka :iloveyou:

Czeszcz Balbina :D

Jeju, jakie to ma już rozumne spojrzenie.

Noz kuna wlasnie sie dziwie po kim ona to ma... :hmmmm:

Po tatusiu? :hmmmm:

Posted

BTW, wiecie, ze Tu sie nie gada tylko i wylacznie fotki wrzuca, wiec jak tu wpadna Ruffi czy inna Manius (jak wytrzezwieje) to nas powycinaja. :oops:

:motz:

:wink:

Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol:

Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D

Posted

Wiecie, co ? Tak usiłuję sobie przypomnieć, dlaczego ma się tu nie gadać...? 8) :o :lol:

Nie mam serca wycinać fajnych komentarzy... :D

:klacz:

no i niech ktoś spróbuje narzekać na piątek-13-tego :nono: :wink:

Posted

No to jak już wszystkie 3 wytrzeźwiałyśmy, to może byś foty z naszego picia wstawiła??? :D

Tylko uprzedzam- jak wstawisz te brzydkie, to ukatrupię, a Chrum do reszty wyskubie futro z Twojego haszczaka! :evilbat:

Posted

Dagowa, zlituj się... :roll:

Ja mam z tych Krakowskich wakacji ponad 600 ( :o ) zdjęć do przebrania, obrobienia (zmniejszenia), wstawienia na serwer... Wczoraj do 2 w nocy działałam troszku z nimi, ale przede wszystkim zaległości odrabiałam. :evil:

Czekaj na specjalny topik, jaki założę w Galerii. 8) :lol:

Zresztą, jedno Twoje juz na forum jest :evilbat: