Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;)[/quote] Czujna jak nie wiem co :o[/quote]

ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll:

Posted

[quote name='dbsst']ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll:[/quote] No, bo ślepakowaci mają wyostrzony słuch :roll: Obgadamy jak na budowę pojedzie :lol:
Malawaszka, kiedy jedziesz na budowę?

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']ja nie wiem chyba musimy szeptac bo skoro slepakowata to moze nas uslyszala :roll:[/quote] No, bo ślepakowaci mają wyostrzony słuch :roll: Obgadamy jak na budowę pojedzie :lol:
Malawaszka, kiedy jedziesz na budowę?[/quote]

dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat:[/quote] Po co??????? :o Szkoda czasu 8)[/quote]
Pewnie z woli budowlancow.Nie znasz ich ? :wink:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']dwa miesiące przerwy w budowaniu!!! :evilbat:[/quote] Po co??????? :o Szkoda czasu 8)[/quote]

żeby Was nie opuszczać :evilbat:[/quote]

....I nie opuszcze,az do smierci..... :evilbat: :wink:

Posted

Mam nadzieję, że się dobrze bawicie???
Taka mała rzecz, a cieszy :P .
Kto się nie może odnaleźć, bo go nie ma niech wstawia fotki, albo linki do fotek :D . Dbsst dobrze gada, dać jej :drinking: .

Posted

Oto moja podobizna. Będzie mi bardzo miło jak sie znajdę wśród innych dogomaniaków.

[img]http://img291.echo.cx/img291/5850/tongue3sj.jpg[/img]

Pozdrawiam

Posted

Jasne Tongue, witamy w pigułce :P .
[quote name='carragan'][quote name='asher']Carr, Matisse jest w pigułce 8)[/quote]
Ha ! To znak,ze powinnam juz odstawic :drinking: :wink:[/quote]
Taaaa, nic tak wzroku nie psuje jak nadmiar :drinking: :drinking: :drinking: .
Ja co prawda nie popijam, ale też nie mogę odnaleźć Twojej porządnej fotki :evil: . Alem się zawzięła i coś znajdę!!!!!!!!

Posted

Po 6 w rządku x 7 rządków(w jednej pigułce) x 4 "pigułki" =..................
Piata pigułka w trakcie przygotowań z 13. buźkami :P .
To ilu razem dogomaniaków???

ps.[size=1]dopadłam Carragan :evilbat: , do 1 lipca będą pigułki uaktualnione :P [/size]