Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='bazylia']Z przykrością stwierdzam, że nie odnalazłam się w dogomaniakowym mixie :lol:[/quote] Bazylia to prosiem o fotkę, albo linka jeśli fota na dogo już jest. Nie ma problemu z zaczęciem części 5, tylko niestety najwięcej czasu pochłania szukanie zdjęć. Jak zdjęcia bedę miała "podane pod nos", to pójdzie piorunem... :P Quote
bazylia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Prego signora: [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=17629&postdays=0&postorder=asc&start=150&sid=6534e925ee4f69c0865adff71fb67fac]Fotki[/url] Quote
bazylia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 P.S. Świetny pomysł i ile samozaparcia w realizacji. Brawo! :klacz: Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Teraz już wiem, co Poświatka robiła w sobotę wieczorem 8) Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']Teraz już wiem, co Poświatka robiła w sobotę wieczorem 8)[/quote] Eeeeeeeeee, wczoraj robiłam. Może przed moim wyjazdem powstanie jeszcze odsłona [b]5[/b]. Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Czy drapak, z którym bardzo zżył się mój TZ może być na zdjeciu? 8) :lol: Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']Czy drapak, z którym bardzo zżył się mój TZ może być na zdjeciu? 8) :lol:[/quote] Sam drapak, czy z TZtem na nim??? Ta druga wersja bardziej mi odpowiada :P . Quote
Agnes Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 to i ja jeszcze dopisze - baaardzo fajnie wyszlo gratuluje Poswiata :) [size=1]moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8) [/size] Quote
asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Agnes'][size=1]moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8) [/size][/quote] Nie przywidziało ci się :lol: Ale chyba nikomu to nie przeszkadza :wink: Quote
Agnes Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 alez skaaaad :roll: :wink: tak tylko sie czepnelam :lol: Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agnes'][size=1]moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8) [/size][/quote] Nie przywidziało ci się :lol: Ale chyba nikomu to nie przeszkadza :wink:[/quote] No oprócz tego, że aby sprawiedliwości stało się zadość , wszystkich trzeba przemnożyć przez 2 :grins: Quote
anetta Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Woooooooooooooooooooow :o :o :o Niesamowite :bigcool: :Rose: Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Agnes'][size=1]moze mi sie przewidzialo ale Tufi jest chyba dwa razy ;) nie to ze sie czepiam heh 8) [/size][/quote] Nie przywidziało ci się :lol: Ale chyba nikomu to nie przeszkadza :wink:[/quote] Przy takiej mnogości zdjęć mnie się w oczach nie tylko dwoiło, ale nawet troiło :roll: . Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię :P Quote
asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Poświata']Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię[/quote] Wkleisz wszytkich pozostałych podwójnie? 8) Quote
Lukusia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Możecie mnie dodać do pigułki :lol: [img]http://www.zwierzaki.org/album/albums/userpics/14548/janr2.jpg[/img] Quote
Miga Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Już biegnę pochwalić Beatę za cierpliwość, samozaparcie i efekty!... bo efekty są wspaniałe. Że też Ci się chciało :D Ja tylko teraz fryz mam inny, ale to nic ;) A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie? pytam wszystkich zebranych :) Quote
tanita Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jako, że moje zdjęcie zagineło, a dogomaniakiem czuję sie w 100% zamieszczam nową fotkę i liczę po cichu na odnalezienie się w nowej 5 serii 8) [img]http://img176.echo.cx/img176/3617/fotka16gi.jpg[/img] Pozdróffki Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']Gdzie popełniłam nietakt??? Jeszcze przed wyjazdem poprawię[/quote] Wkleisz wszytkich pozostałych podwójnie? 8)[/quote] Co za dużo, to niezdrowo :evil: . [size=1]Wytnę podwójną Tufi[/size] [quote name='Lukusia']Możecie mnie dodać do pigułki :lol: [/quote] Ok :P , tylko nie będzie to tak zaraz od ręki :D . Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 łooo tanita, kto ci taką ładną fotkę zrobił? 8) Quote
tanita Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']łooo tanita, kto ci taką ładną fotkę zrobił? 8)[/quote] He he no nie bądż taka skromna tajdziowa :evilbat: Quote
Wind Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Hejka Dogomaniacy :-) Jestem pod wrazeniem nowych zdjec :-) [b]rodzice (Ula), [/b]jak milo Cie zobaczyc :-) Swietne foteczki! Widac, ze niezla z Ciebie luzaczka! :-) I masz przesliczna wnusie :D [b]malawaszka,[/b] juz gdzies pisalam, ze fajnie wychodzisz na fotach :-) I bardzo do twarzy Ci z "grzywkami" :lol: [b]bernulka, bognik,lukusia, tanita[/b] widze, ze kolejne Dogomaniaczki sie ujawnily! :D [b]Justa[/b], ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;) [color=blue][size=6]Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke! No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych. Jestem zachwycona![/size] [/color] Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Miga']A tak przy okazji zapytam, będzieta na wystawie w Krakowie? pytam wszystkich zebranych :)[/quote] Nas nie bedzie. Ale masz moje błogosławieństwo na robienie fotek :P . Duuuuuużo fotek :D . Quote
Justa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind'][b]Justa[/b], ja juz dawno stwierdzilam, ze Tobie zaden fotograf jest nie potrzebny :lol: Pelna robote za modelke i fotografa odwalasz sama! :D Bravo, bravo ... tylko czemu Ty mi chleb odbierasz ;) [/quote] :lol: Dziekuje :oops: Aż mi goopio! :oops: I sie nie martw, bo ja nie umiem innym robić zdjęć ;) Więc zostawiam to Tobie! :) Ja tylko takie samowystarczalne stworzenie :D Quote
Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Wind']Hejka Dogomaniacy :-) [color=blue][size=6]Poswiata, Skarbie Kochany, ja dopiero teraz zobaczylam Twoja pigulke! No jest DOSKONALA! Baaa Poswiata Ty jestes DOSKONALA! Swietna robota, a cala pigule sciagam i zapisuje w ulubionych. Jestem zachwycona![/size] [/color][/quote] :oops: :oops: :oops: Ach, mów tak jeszcze :wink: , może nie pękne z dumy :wink: :buzi: Quote
Recommended Posts