Jaaga Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cyrkowiec, moja Mania już w domku, ty też się pokazuj, żeby cię ludzie zobaczyli. Cioteczki drogie, a może dacie płatne ogłoszenie do lokalnej prasy. Moja Mania znalazła dom z DZ. Quote
grazyna9915 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jaaga napisał(a):Cyrkowiec, moja Mania już w domku, ty też się pokazuj, żeby cię ludzie zobaczyli. Cioteczki drogie, a może dacie płatne ogłoszenie do lokalnej prasy. Moja Mania znalazła dom z DZ. Jaaga szczerze mówiąc to u mnie jest już krucho z kasą. Psiaki ogłaszam czasem w gazecie wyborczej, odpłatnie robię im ogłoszenia na allegro (tj. 40-50 psów ma przeze mnie zrobione ogłoszenia + dwa z wyróżnieniem). Do tego dochodzi prowadzone jeszcze przeze mnie DT i różne akcje, na które potrzebna jest kasa. W tej chwili w różny sposób ogłaszamy ok. 60-u psów + koty. Sami finanasowo nie dajemy rady. Zresztą Jaaga ty wiesz najlepiej jak to jest, sama przecież działasz pełną parą. Ale może znajdzie się jakiś sponsor, wtedy nie tylko można by mu dać ogłoszenie w gazecie, ale i zrobić np. wyróżnione allegro czy podnieść w alegratce... Quote
Mada:) Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dokładnie! Staramy się pomagać tyskim psiakom, jak tylko się da. Niestety nie jesteśmy w stanie każdemu psiakowi zafundować płatnego ogłoszenia w gazecie, bądź internecie. Tym bardziej, iż większość naszej tyskiej ekipy to osoby niepełnoletnie, więc w zasadzie tylko Pani Grażynka funduje psiakom allegro, allegratkę, itp. Oj, sponsor by się przydał... :razz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 taki ładny piesek. Dlaczego ludzie unikają schronisk? Przecież to dobre schronisko. Ludzie-odwiedzajcie schroniska, zabierajcie pieski... Quote
supergoga Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Alez on piękny jest, ten Cyrkowiec. A ile kosztuje takie ogłoszenie w gazecie, żeby psiak miał większą szansę. Quote
grazyna9915 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 supergoga napisał(a):Alez on piękny jest, ten Cyrkowiec. A ile kosztuje takie ogłoszenie w gazecie, żeby psiak miał większą szansę. Ja nie znam cen ogłoszeń w gazecie, jedynie z alegratki lub allegro. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cyrkusiu uśmiechnij się mimo wszystko Quote
Arlene Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cyrkowiec nadal czeka i czeka... A już dawno miał mieć domek. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Cyrkuś szukaj domu gdzieś tam wyżej.. Quote
grazyna9915 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mam bardzo złe wieści. Wczoraj Cyrkowiec pojechał do weterynarza na konsultacje. To miała być przepuklina. Niestety był to rak, którego nie można już było operować. Cyrkowiec nieżyje. Quote
Arlene Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [CENTER]:( A miał znaleźć wspaniały dom... Żegnaj, Cyrkusiu... [/CENTER] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :( nie doczekałeś. smutny los tych psiaków. smutne życie, samotna śmierć. Dla Cyrkowca: http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html Quote
Rawa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Po raz kolejny nie udało nam się pomóc. Cyrkusiu, nie chciałeś mieć domku? Ja... Wierzyłam, że go znajdziesz, może kiedyś, ale znajdziesz. Ten parszywy nowotwór Cię zabił... Dlaczego? Przez cały Twój pobyt w schronisku nie znalazł się nikt kto chciałby Ci dać szansę. Widziałam jak ludzie przechodząc koło Twojego boksu spoglądali na Ciebie i przechodzili dalej, brali szczeniaka. Ile było takich ludzi? Przecież mieszkałeś w boksie na samym początku, dziesiątki ludzi i nic. Tak mi przykro... Znowu... Teraz wierzę, żę też jesteś szczęśliwy, daleko od egoistycznych ludzi dzięki, którym znalazłeś się w schronisku i którzy Cię nigdy z niego nie wyciągneli. Śpij dobrze aniołku... Wyjątkowy aniołku. :-( Quote
kaja555 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [center]:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/center] Quote
Recommended Posts