Yona Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wczoraj zadzwoniła do mnie pani zainteresowana losami Boksia. Pytała o przewidywany koszt jego operacji. Wiesz Anka, ile to może być? Quote
Szczurosława Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ankowy komputer wyzionął ducha.... A bo ja wiem, samo wycięcie powinno się zamknąć w 100zł. Ostatecznie wet by orzekł po oglądnięciu. Myśle tu o samych brodawkach, bo oczu wet sie nie podejmie, to trzeba by już gdzieś w większym mieście.Tak wyjdzie przy samym zabiegu, a potem powrót do schronu. Quote
Katarzyna20 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Oderwano jedna karteczke z numerem z ogloszenia o Boksiu w mojej bylej szkole, ktos dzwonil ? Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oj, miejmy nadzieję, że się ktoś odezwie:multi: Quote
Szczurosława Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Katarzyna20 napisał(a):Oderwano jedna karteczke z numerem z ogloszenia o Boksiu w mojej bylej szkole, ktos dzwonil ? Oo, ja nic nie wiem ;) Quote
Szczurosława Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Torro starzeje się w schroniskowym kojcu, a przecież mógłby wygrzewać się we własnym domku... Quote
Szczurosława Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Ja nie wiem czy to wszystko ma sens... Po zabiegu miałby wrócić do kojca,a cholera wie czy jakieś syfy mu sie wtedy nie przypałętają. Nie ma co z nim zrobić :shake: Quote
Recommended Posts