wapiszon Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Aniu, skasowałam esemesa od Ciebie przed przeczytaniem. Nie mam też Twojego numeru komórki. Napisz mi e-maila. Quote
Szczurosława Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 meil poszedł,a Torro sie przypomina! Quote
tyciaNi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 piękny piesek... łza się trzęsie na rzęsie, mogę tylko napisać, że jestem, widzę i zabolało :placz: Quote
Szczurosława Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Torruniu, wracaj na góre szukać domku... Quote
Szczurosława Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Łagodny,ale wzbudzający respekt Torro szuka swojego domku! Quote
Szczurosława Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Torro szuka ciepłego domku! Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Szczurosława napisał(a):Torro szuka ciepłego domku! ..tak długo czeka....:shake: Quote
Yona Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Napisała do mnie pewna pani, która bardzo chce pomóc Boksiowi. Chciałaby umieścić go na bokserach, ale potrzebne są takie oto informacje. Cytuję więc: "1.W jakim schronisku przebywa pies (miasto)? 2. Jaka jest historia tego psa? 3. Gdzie był konsultowany weterynaryjnie? 4. Czy miał konsultację okulistyczną (skąd wniosek, że niedowidzi?)? 5. Pod czyją znajduje się opieką? Aby umieścić psa na naszej stronie potrzebujemy szczegółowych informacji: wiek psa, miejsce pobytu, kontakt do osoby odpowiedzialnej za jego adopcję, informacje na temat stanu zdrowia (gdzie Boksio ma guzy nowotworowe? z jakiego powodu niedowidzi?) oraz dobrej jakości zdjęcia: jedno mordki od przodu- tak żeby ładnie było ją całą widać, drugie- zdjęcie z boku, na wysokości psa, całej jego sylwetki." Bokser z niego kiepski coś, ale może tam ktoś go zechce... Anka?... Możesz coś napisać? Wyślę pani. Quote
Szczurosława Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Yona napisał(a):Napisała do mnie pewna pani, która bardzo chce pomóc Boksiowi. Chciałaby umieścić go na bokserach, ale potrzebne są takie oto informacje. Cytuję więc: "1.W jakim schronisku przebywa pies (miasto)? 2. Jaka jest historia tego psa? 3. Gdzie był konsultowany weterynaryjnie? 4. Czy miał konsultację okulistyczną (skąd wniosek, że niedowidzi?)? 5. Pod czyją znajduje się opieką? Aby umieścić psa na naszej stronie potrzebujemy szczegółowych informacji: wiek psa, miejsce pobytu, kontakt do osoby odpowiedzialnej za jego adopcję, informacje na temat stanu zdrowia (gdzie Boksio ma guzy nowotworowe? z jakiego powodu niedowidzi?) oraz dobrej jakości zdjęcia: jedno mordki od przodu- tak żeby ładnie było ją całą widać, drugie- zdjęcie z boku, na wysokości psa, całej jego sylwetki." Bokser z niego kiepski coś, ale może tam ktoś go zechce... Anka?... Możesz coś napisać? Wyślę pani. Też to dostałam, tymbardziej to dla mnie dziwne,że kilkakrotnie wysyłamłam Torro do BwP i nie było żadnego odzewu.Ale tej pani już odpisałam i podesłałam linka do wątku. Zobaczymy ;) Quote
Yona Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ale do mnie napisała pani, która jest pośrednikiem między "tą" panią, o której Ty piszesz, a mną :roll: To trochę skomplikowane. W każdym bądź razie oglądałam stronę z bokserami do adopcji i Torra tam nie ma. Może za mało bokserowaty?... Quote
Katarzyna20 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witam ! Ta 'Pani' to chyba ja :). Dzieki za linka do forum. Mianowicie odpisali mi z 'bokserow' twierdzac, ze Boksio to nie bokser. Dali mi rade, abym napisala do 'Adopcje owczarkow'. Ok. Napisalam. Na razie nie mam odpowiedzi, jak za pare dni nie dostane, bede probowac drugi raz. Profil boksia znajduje sie na Naszej-Klasie (Boksio Piesek) i ma juz 74 przyjaciol. N-K przyciaga duzo ludzi, wiec mialam nadzieje, ze moze... Jego profil zrobilam tez na Cafe Animal (Metro.pl) i blog.pl (boksio.blog.pl) Natomiast co dalej, nie wiem - niestety mieszkam za granica, w Anglii i co do mojej dzialalnosci w Polsce to kiepsko... Natomiast przejrzalam watek i zauwazylam, ze ktos z Niemiec byl chetny... Mam pytanie w takim razie: czy jesli mieszkam za granica, moglabym sie skontaktowac z jakas organizacja w Anglii? Myslicie ze to jest mozliwe? Oczywiscie piesek musi miec czip & paszport. Jesli chodzi o strone finansowa tego przedsiewziecia, moze zaplacic za wydanie paszportu i oczipowanie. Caly czas mysle, co by jeszcze mozna bylo zrobic dla Boksia. Myslalam nawet o reklamie na Gazeta.pl Niestety minimalne zamowienie to 2000zl (WP chyba 1000). Wiec jesli chcialoby sie przeprowadzic taka akcje, to powazna zrzuta... Pozdrawiam Kasia Quote
Szczurosława Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Witaj! Noo, owczarek to tym bardziej nie Torro:evil_lol: Jak z Anglią, nie wiem, jeśli ktoś by po niego przyjechał to w porządku, ja nie mam pojęcia jak to załatwić, czip i paszport może jeszcze by udało sie zgrać w czasie,ale jak cały wywóz miałby wyglądać? Kurcze, takie reklamy to kupa kasy,a nie wiadomo czy zdałyby test. Quote
Recommended Posts