Jump to content
Dogomania

okolicePiły/TORRO. Ponad rok w schronisku, Torro ma DEPRESJE!! Albo DT albo koniec..

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani się nie odzywała, gdyż wylądowała w szpitalu...

Za około 2 tyg powinna już wyjść i wtedy mysle,żeby wybrać się z Torro na wycieczkę;)
Mi osobiście pasowałby poniedziałek 21.04.
Pani zmarł 16-letnia cocerka i w domu została bodjaże roczna ON-ka,więc na 99% Torro zostaje;)

Posted

Szczurosława napisał(a):
Pani się nie odzywała, gdyż wylądowała w szpitalu...

Za około 2 tyg powinna już wyjść i wtedy mysle,żeby wybrać się z Torro na wycieczkę;)
Mi osobiście pasowałby poniedziałek 21.04.
Pani zmarł 16-letnia cocerka i w domu została bodjaże roczna ON-ka,więc na 99% Torro zostaje;)

Ja też mam spaniela. Nie chcę nawet myśleć jak to będzie, gdy odejdzie za TM... :-(

Posted

Co do tych brodawek,to ta na udzie pasowałaby do tego, co u ludzi nazywa się włókniakiem.Nowotwór łagodny, niby nie zagraża, ale może czasem złośliwieć.Wycięcie nie daje gwarancji,że nie odrodzi się, czy tez nie powstaną nowe.
Ta na pysku to nie wiem, niby ma inny kształt, ale możliwe,że to to samo.

Posted

Śliczny jest :loveu: ja ostatnio mam full roboty i sie nie wyrabiam, jakby mnie za długo na dogo mnie było to podaje nr i dzwoń jakby co do mnie w sprawie tego wyjazdu ;)
tel 665445585