Yona Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mnie urzekła, ale jej nie wezmę, bo mam już takie dwie :placz: Quote
Szczurosława Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Ja mam 4, a wtedy to dopiero Torro by sobie poużywał,gdyby któryś wszedł w niego:cool1::shake: Quote
Szczurosława Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Torro jednak złagodnial i ładnie toleruje łagodne ,podporządkowane suki:lol: Quote
Szczurosława Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 ........................... Quote
Szczurosława Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Takie milusie zdjęcia , Torro nie zjadł Łaciatej,a nikt się nie zachwyca:-(:evil_lol: Quote
Yona Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Szczurosława napisał(a):Takie milusie zdjęcia , Torro nie zjadł Łaciatej,a nikt się nie zachwyca:-(:evil_lol: Jak to nie?... Dziękujemy mu serdecznie za to, że nie pomniejszył pogłowia psów w Wąsoszkach :loveu: Quote
Szczurosława Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Pierwsza pani zachwycona! :evil_lol: Zauważyłam,że Torro ładnie reaguje na łagodne psy, on nigdy nie atakuje pierwszy, tylko jakoś tak dziwnie działa na psy,że niemal wszystkie są do niego nastawione agresywnie. Potrafi ładnie je zignorować po komendzie i gdy nie plączą mu się pod nogami,ale jeżeli będą "drzeć ryje" i biegać wokól niego to się chłopak zdenerwuje.... W sumie nie ma się co mu dziwić słabo widzi, nie wie czego się spodziewać,więc profilaktycznie próbuje się bronić przed kurduplami. Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To sie często zdarza, ze psy atakują słabsze osobniki w stadzie... A Torruś, jak przystało na "prawieboksia" nie atakuje bez powodu;). Quote
Szczurosława Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Masz racje, ale może jego agresja wynika z jego wzrokowych ograniczeń i na nieznane reaguje agresją. A wtedy wyszloby na to,że nie jest agresywny,tylko zachowuje się stosownie do swojego stanu. Ja rozumiem to tak;) Quote
Szczurosława Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Akadna, dziękuje za Torrusia w podpisie:loveu: Yona, dałam chłopaków na adopcej.org, gumtree, psy.pl i kupiepsa.pl;) Quote
Akadna Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Szczurosława (Ania?), nie ma za co. Torruś, hopaj do góry .... Quote
Yona Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Anka, a może tak do "Mojego Psa" dać tego Torra?... Pewnie ukazałby się z kilka miesięcy... Quote
Szczurosława Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Można by spróbowac, tylko jak to załatwić? Quote
Recommended Posts