Jump to content
Dogomania

Rozliczony -Kwiatki z Lolciowej rabatki - czynne do 30.09 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Jaki z Ciebie ranny ptaszek :)

Anecik Ciebie to chyba w niedzielę będę pakować, a wysyłka w poniedziałek - pasuje, w dzień powszedni to mogę jakąś maluśką spakować, wielgachne zostawiam na weckend :)

Jeszcze sprawa jasnoty Nr 75 -przeczesałam wczoraj ogród i znikła, jest tylko 75 b - ona jest ładniejsza od a, ma ciekawsze listki, ale decyzja neleży do Ciebie. i do Sunnunight.

Piesy nie dają spać. Nie wiedzą że idę dzisiaj na noc do pracy i położę się spać dopiero jutro koło 9.  Jak ich nie było byłam troszkę późniejszym rannym ptaszkiem :D

Jasnota znikła??? Jakże to??? Może się odrodzi na wiosnę jak Feniks - to wtedy zakupię. Nie ma problemu :)

Posted

Piesy nie dają spać. Nie wiedzą że idę dzisiaj na noc do pracy i położę się spać dopiero jutro koło 9.  Jak ich nie było byłam troszkę późniejszym rannym ptaszkiem :D

Jasnota znikła??? Jakże to??? Może się odrodzi na wiosnę jak Feniks - to wtedy zakupię. Nie ma problemu :)

Ja przed nocką spałam do 11.00 i nie dawałam się wyciągnąć z łóżka....

O kij, idę z lupą na grzędę szukać jasnoty, mam czas do wiosny ...... :)

Posted

No a ja idę na 12 godzin do pracy, po południu nie śpię a ONE nie rozumieją i budzą człowieka skoro świt. Muszę wstać bo tylko Mimisia jest najgrzeczniejsza a te Chłopaki to różnie bywa .[url=http://emotikona.pl/emotikony/]0sad.gif[/url]

Posted

No a ja idę na 12 godzin do pracy, po południu nie śpię a ONE nie rozumieją i budzą człowieka skoro świt. Muszę wstać bo tylko Mimisia jest najgrzeczniejsza a te Chłopaki to różnie bywa .0sad.gif

A teraz to dziewczyny bardziej rozrabiają....  współczuję, praca na nocki koszmarna....

Uzupełniam fotki i dołożę małe co nieco :) / bukszpan, kokornak, złotokap/

Posted

Jak szukałam rabarbarku to nigdzie nie mogłam znaleźć. A w sobotę sąsiad wykopał od swojej mamy i mi przywiózł. Bukszpany sama robię sadzonki, złotokap to chyba trujący? Kokorniak do cienia - prawda? A ja mam tak mało cienia na działce.

Idę się porozglądać :)

Posted

No i masz Ci babo placek. Nie znalazłam tego o czym pisałaś, za to wypatrzyłam daturę. Moja przyschła, więc oproszę 87 g 2 sztuki różowej :)

Posted

No i masz Ci babo placek. Nie znalazłam tego o czym pisałaś, za to wypatrzyłam daturę. Moja przyschła, więc oproszę 87 g 2 sztuki różowej :)

Wczoraj pobuszowałam w ogródku i znalazłam rabarbarek :), liliowce też dodałam :) i fotkę cuchnącego w kwiatach 

Cały czas uzupełniam, nie próżnuję ani chwilki, właśnie doszłam na 3 stronę :)

Posted

Aaaa to się wracam :)

Zaginęła w tym ogródku :)

Jak szaleć, to szaleć poproszę jeszcze 14 A, D, J, K po jednej sztuce i informację, ile mam dopłacić

Bardzo dziękuje :) dobrze, że wlazłam teraz a nie wieczorem, pędzę kopać :)

Posted

Zapraszamy do ogródka :)

Zapraszamy :)

na zakupki zapraszamy.

Tak, tak zapraszamy :)

Oneczko rabarbarku nie znalazłam a chcem oczywiście . 

Dziękuję Smyczku , idę sprawdzić, może nie zapisałam, powinien być w ziołach, takie z niego ziółko :)

Posted

Kochaniutka z daturą to było całkiem niezamierzone sadzenie, po prostu złamały się wiosną to ja do ziemi, a który to był kolor nie wiem buuuuuuu,i mamy mix kolorów :)

Posted
Wszyscy kofffffają Lolcia :)

Ev-ciu u Ciebie to czekamy aż rozkwitnie chryzantema z żółtym środkiem, tak się zakamuflowała, że nie mogę jej namierzyć bez kwiatków :)

Spoko, byle przed mrozami doszło, żeby się poukorzeniało dobrze.

A ja w tym czasie będę szukała miejsca na milin ;)

Posted

Spoko, byle przed mrozami doszło, żeby się poukorzeniało dobrze.

A ja w tym czasie będę szukała miejsca na milin ;)

Jeszcze z tydzień i będą :)

Podnoszę

Dzięki

A co tam jakie będa to będą. To 2 razy poproszę. Czy już spakowane?

Może coś poczaruję i będą dwa kolory :)

Wielkie pakowanie będzie w niedzielę, wysyłka w poniedziałek u Ciebie we wtorek - pasuje ?