Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jaki z Ciebie ranny ptaszek :) Anecik Ciebie to chyba w niedzielę będę pakować, a wysyłka w poniedziałek - pasuje, w dzień powszedni to mogę jakąś maluśką spakować, wielgachne zostawiam na weckend :) Jeszcze sprawa jasnoty Nr 75 -przeczesałam wczoraj ogród i znikła, jest tylko 75 b - ona jest ładniejsza od a, ma ciekawsze listki, ale decyzja neleży do Ciebie. i do Sunnunight. Piesy nie dają spać. Nie wiedzą że idę dzisiaj na noc do pracy i położę się spać dopiero jutro koło 9. Jak ich nie było byłam troszkę późniejszym rannym ptaszkiem :D Jasnota znikła??? Jakże to??? Może się odrodzi na wiosnę jak Feniks - to wtedy zakupię. Nie ma problemu :) Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Piesy nie dają spać. Nie wiedzą że idę dzisiaj na noc do pracy i położę się spać dopiero jutro koło 9. Jak ich nie było byłam troszkę późniejszym rannym ptaszkiem :D Jasnota znikła??? Jakże to??? Może się odrodzi na wiosnę jak Feniks - to wtedy zakupię. Nie ma problemu :) Ja przed nocką spałam do 11.00 i nie dawałam się wyciągnąć z łóżka.... O kij, idę z lupą na grzędę szukać jasnoty, mam czas do wiosny ...... :) Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 No a ja idę na 12 godzin do pracy, po południu nie śpię a ONE nie rozumieją i budzą człowieka skoro świt. Muszę wstać bo tylko Mimisia jest najgrzeczniejsza a te Chłopaki to różnie bywa .[url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 No a ja idę na 12 godzin do pracy, po południu nie śpię a ONE nie rozumieją i budzą człowieka skoro świt. Muszę wstać bo tylko Mimisia jest najgrzeczniejsza a te Chłopaki to różnie bywa . A teraz to dziewczyny bardziej rozrabiają.... współczuję, praca na nocki koszmarna.... Uzupełniam fotki i dołożę małe co nieco :) / bukszpan, kokornak, złotokap/ Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jak szukałam rabarbarku to nigdzie nie mogłam znaleźć. A w sobotę sąsiad wykopał od swojej mamy i mi przywiózł. Bukszpany sama robię sadzonki, złotokap to chyba trujący? Kokorniak do cienia - prawda? A ja mam tak mało cienia na działce. Idę się porozglądać :) Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 No i masz Ci babo placek. Nie znalazłam tego o czym pisałaś, za to wypatrzyłam daturę. Moja przyschła, więc oproszę 87 g 2 sztuki różowej :) Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 No i masz Ci babo placek. Nie znalazłam tego o czym pisałaś, za to wypatrzyłam daturę. Moja przyschła, więc oproszę 87 g 2 sztuki różowej :) Wczoraj pobuszowałam w ogródku i znalazłam rabarbarek :), liliowce też dodałam :) i fotkę cuchnącego w kwiatach Cały czas uzupełniam, nie próżnuję ani chwilki, właśnie doszłam na 3 stronę :) Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Nasza ślicznota zaprasza do oglądania, wstawiłam nowe fotki :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jak szaleć, to szaleć poproszę jeszcze 14 A, D, J, K po jednej sztuce i informację, ile mam dopłacić Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Aaaa to się wracam :) Zaginęła w tym ogródku :) Jak szaleć, to szaleć poproszę jeszcze 14 A, D, J, K po jednej sztuce i informację, ile mam dopłacić Bardzo dziękuje :) dobrze, że wlazłam teraz a nie wieczorem, pędzę kopać :) Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Zaginęła w tym ogródku :) Słoneczko wyszło to siedzę :) Quote
Smyku Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Oneczko rabarbarku nie znalazłam a chcem oczywiście . Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Zapraszamy do ogródka :) Zapraszamy :) na zakupki zapraszamy. Tak, tak zapraszamy :) Oneczko rabarbarku nie znalazłam a chcem oczywiście . Dziękuję Smyczku , idę sprawdzić, może nie zapisałam, powinien być w ziołach, takie z niego ziółko :) Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 No i masz Ci babo placek. Nie znalazłam tego o czym pisałaś, za to wypatrzyłam daturę. Moja przyschła, więc oproszę 87 g 2 sztuki różowej :) Kochaniutka z daturą to było całkiem niezamierzone sadzenie, po prostu złamały się wiosną to ja do ziemi, a który to był kolor nie wiem buuuuuuu,i mamy mix kolorów :) Quote
EVA2406 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Wszyscy kofffffają Lolcia :) Ev-ciu u Ciebie to czekamy aż rozkwitnie chryzantema z żółtym środkiem, tak się zakamuflowała, że nie mogę jej namierzyć bez kwiatków :) Spoko, byle przed mrozami doszło, żeby się poukorzeniało dobrze. A ja w tym czasie będę szukała miejsca na milin ;) Quote
Anecik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 A co tam jakie będa to będą. To 2 razy poproszę. Czy już spakowane? Quote
ona03 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Spoko, byle przed mrozami doszło, żeby się poukorzeniało dobrze. A ja w tym czasie będę szukała miejsca na milin ;) Jeszcze z tydzień i będą :) Podnoszę Dzięki A co tam jakie będa to będą. To 2 razy poproszę. Czy już spakowane? Może coś poczaruję i będą dwa kolory :) Wielkie pakowanie będzie w niedzielę, wysyłka w poniedziałek u Ciebie we wtorek - pasuje ? Quote
Recommended Posts