buniaaga Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 Wiem że niedziela:) Dogo nie działało tzn nie mogłam wyświetlić zawartości. Wizyta się odbyła.Róża zapoznała się z domem i ogrodem państwa. Od wczoraj jestem też w kontakcie z innym zainteresowanym adopcją Róży domem.Umawiam wizytę w nadchodzącym tygodniu. Chcemy sprawdzić wszystkie domy i wybrać ten najlepszy dla Róży. Quote
Poker Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 To dobrze,że jest w czym wybierać./ A co jest nie tak z państwem, które wykazało chęć zapoznania się z Rózią i spcerkowaniem z nią ? Quote
Moli@ Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 463,80 zł stan konta na dzień 10.05.2016 - 200 zł - utrzymanie Różyczki za kwiecień 2016 - 67 zł - utrzymanie Różyczki maj 2016 - 110 zł - końcowe rozliczenie przejazdów (120 zł + 36 zł + 110 zł = 266 zł - 1067 km ) _______________ +86,80 zł stan konta Różyczki na dzień 10.05.2016 - rozliczenie str 3 Quote
buniaaga Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Cieszę się że było w czym wybierać.Po sprawdzeniu obu domów zainteresowanych adopcją Róży zdecydowałyśmy,że Róża zamieszka z Państwem których już znacie. Róża jest już w swoim domu stałym :) Zamieszkała w domu z ogrodem,w czteroosobowej rodzinie ( państwo + dwie córeczki) Jest jeszcze lekko zestresowana zmianą miejsca,ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Quote
Poker Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Ale njus. Sunieczko , szczęśliwego życia Ci życzę i Twojej nowej rodzince. Quote
Moli@ Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Sympatyczna rodzinka...zna lekarzy z Wesołej i Boliłapki...jakby co (odpukać) będą działać. Pani obiecała zdjęcia, informacje o panience :) Jest jeszcze konto Różyczki...pozostały pieniądze..., proszę sprawdzić czy dobrze policzone..gdzie przesłać? Quote
Poker Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Może narazie trzymaj kasę.Na wszelki wypadek, tfu, tfu... Quote
buniaaga Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 2 godziny temu, Moli@ napisał: Sympatyczna rodzinka...zna lekarzy z Wesołej i Boliłapki...jakby co (odpukać) będą działać. Pani obiecała zdjęcia, informacje o panience :) Jest jeszcze konto Różyczki...pozostały pieniądze..., proszę sprawdzić czy dobrze policzone..gdzie przesłać? 26 minut temu, Poker napisał: Może narazie trzymaj kasę.Na wszelki wypadek, tfu, tfu... Moli@ jestem dobrej myśli ale tfu tfu może jeszcze chwilę trzymaj na koncie Róży A jak chwila minie to moja propozycja jest taka żeby zostawić ten grosik dla psów pod Waszą opieką.Myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko? Quote
Moli@ Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 OK, nie wywołujmy wilka z lasu...odczekajmy ze 2 tygodnie...,) Buniaaga, bardzo dziękuję za propozycję zostawienia pieniędzy dla naszych urwisów ale są psy w hotelach... Proszę, uzgodnijcie gdzie przelać. Quote
Moli@ Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Pierwsze wiadomości z DS :) Różyczka odpukać zachowuje się nienagannie...nic nie zgryzła, zachowuje czystość, grzecznie czeka na powrót rodziny. Najchętniej wychodzi z Panią do ogrodu, sama nie ;). Zwiedza dom...wspina się na meble, podczas nieobecności domowników przesiaduje na wyspie kuchennej (zostawia ślady). Przy jedzeniu grymasi...skąd my to znamy hi hi też musiałyśmy gwiazdeczkę namawiać na kolanach ;). Rodzina zadowolona. 1 Quote
Moli@ Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Co słychać u Różyczki...? Chyba już można rozliczyć konto? Quote
buniaaga Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Myślę że konto Róży można rozliczyć.Ja nadal proponuję żeby ten grosz został przeznaczony na psy pod Waszą opieką Chyba nikt nie ma nic przeciwko? Quote
zachary Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Różyczka uciekła z auta swojego właściciela w centrum Białegostoku....Miejmy nadzieję,że się szybko odnajdzie!!!! Quote
Poker Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Godzinę temu, zachary napisał: Różyczka uciekła z auta swojego właściciela w centrum Białegostoku....Miejmy nadzieję,że się szybko odnajdzie!!!! O ludzie, a niech to.... Oby się szybko znalazła. Ciekawe czy miała adresatkę. Quote
Moli@ Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Na poszukiwania zabrałyśmy Agusię koleżankę Różyczki do godziny 24 przetrząsałyśmy teren i nic. Quote
Poker Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nie mogę uwierzyć. Jak to się mogło stać? Dlaczego uciekła?? Quote
zachary Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Poker, dlaczego uciekła to nie wiem?. Była z panem w aucie i ponoć straszliwie się szarpała będąc na smyczy uczepionej gdzieś w aucie i się z tej smyczy uwolniła. Pan po zatrzymaniu auta chciał ją uczepić do tej smyczy i po otwarciu drzwi....Róża dała w długą między jego nogami.....W aucie u Moli@ sunia jeżdziła bardzo spokojnie, leżąc leniwie, bez uczepiania smyczą.Widziałam na własne oczy gdy przyjeżdżała do lecznicy a więc mogę to napisać. Róża ponoć pobiegła w stronę Zwierzyńca a to ogromny, zalesiony teren. Cały wieczór i całą noc lał deszcz i teraz leje... Quote
Moli@ Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 1 godzinę temu, Poker napisał: Nie mogę uwierzyć. Jak to się mogło stać? Dlaczego uciekła?? Co się wydarzyło trudno powiedzieć na pewno brak wyobraźni... Różyczka lubi jazdę samochodem i zachowywała się bardzo grzecznie ale nas już znała, polubiła i czuła się z nami pewnie i bezpiecznie. Przygodę z samochodem zaczęła od jazdy z ograniczoną możliwością poruszania się po samochodzie przypinałyśmy ją na tylnej kanapie Quote
Poker Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Straszne. Każdemu może się zdarzyć ucieczka psa ,ale zawsze szlag mnie trafia. Może wtedy już lał deszcz albo burza była i dlatego uciekła w panice. Czy ktoś jej szuka? Quote
zachary Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Może szukała okazji aby wrócić do Moli@?. Kto wie?. Sporo czasu u niej była.Tam jej było dobrze, czuła się kochana, bezpieczna...i może zatęskniła... Quote
Moli@ Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Jeżeli pobiegła w kierunku Zwierzyńca to może biegać w okolicach ZOO - zwierzęta bardzo ją fascynują!... może kierować się w stronę domków jednorodzinnych Quote
Recommended Posts