Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafił do schroniska 10 dni temu w złym stanie; wychudzony, przestraszony. Siedzi smutny i bardzo popiskuje. Na razie jest w psim przedszkolu, bo wieksze psy nie są przyjaznie nastawione do tego malca:-(

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli bylby transport na Slask to jest dom dlaniego w BYTOMIU

prosze o wiecej informacji o tym piesku,wiek i jaki stosunek do innych psow i dzieci.

Pawel

Posted

Pewnie ze tak, tylko nie potrafię okreslic wieku pieska. Teraz bardzo garnie sie do ludzi, podchodzi do siatki i szuka kontaktu.
Wklejam prosbe na wątek transportowy.

Posted

Mona, jesteś cudna, ja też mogę dołożyć się do transportu. A Marta jeszcze ma do wzięcia szczeniorka jamniczkę, przecudna, maleńką i naprawdę chwytającą za serce - może i dla niej coś masz, plis!!!! To przeurocze dziecko!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Martusia, dawaj to zdjęcie, bo ja oślepłam na jedno oko i nie mogę tyle ślipić w tego laptopa!!!

Proszę bardzo. Czy nie jest śliczna? I taki smutny pysio...

Posted

Sunia jest w schronisku w Zamosciu; to szczenię, podrzucone do schronu, nie wiem ile ma - je samodzielnie, moze 9 tyg...
Przebywa w budzie z inymi podrzuconymi szczeniakami. Sunie sa od róznych matek.

Posted

jesli chodzi o sunie na 99% jest zdecydowana na nia Pani. Jutro z rana napisze czy na 100% i umowie sie na odbior. Oczywiscie opisze jeszcze warunki: super domek, 2koty(wysterelizowana), sunia (wysterelizowana). Domek jednorodzinny, bez małych dzieci. Umowa adopcyjna bez problemu. Chcialabym tylko (zeby bylo bez zamieszania) podpisac z ta Pania umowe jako ja. Obiecuje kontakt z domkiem i pokazanie zeskanowanej umowy adopcyjnej. W zwiazku z tym prosze o zarezerwowanie dziewczynki w schronie:)