Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Dziękujemy za życzenia.

Mam pytanie nie psie, moze ktos wie, czy lekarz może wypisać leki dla innej osoby - np dla babci, która nie jest w stanie przyjść, 

Lekarz rodzinny babci może wypisać receptę na leki, które babcia przyjmuje (są zaznaczone w karcie, przy chorobach przewlekłych).

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Dziękujemy za życzenia.

Mam pytanie nie psie, moze ktos wie, czy lekarz może wypisać leki dla innej osoby - np dla babci, która nie jest w stanie przyjść, 

Myślę że leki które bierze stale to  przepisze. Tylko trzeba wyciągnąć kartę i wejść do gabinetu.

Posted

jez7.gif  Boguniu sciskam pozdrawiam wiosennie

Olenko bede slala ku Tobie przesyleczke duuuza

wloze jeszcze kilka niespodzianeczek dla Bogunia

na na bazarki Twoje

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

jez7.gif  Boguniu sciskam pozdrawiam wiosennie

Olenko bede slala ku Tobie przesyleczke duuuza

wloze jeszcze kilka niespodzianeczek dla Bogunia

na na bazarki Twoje

Dziekujemy!!!

Posted

Z hoteliku: "Jedno wiem na pewno, Boguś absolutnie nie akceptuje niewykastrowanych psów. Dzisiaj do hoteliku miał zawitać Gutek, ten brat bliźniak Bogusia. Ja przeczuwałam, ze mogą być problemy, ale Pani się uparła. No i ledwo się otworzyły drzwi samochodu, to obaj panowie zaczęli na siebie warczeć. Ja już wiedziałam, że nic z tego nie będzie. Państwo postanowili jednak, ze pójdziemy na spacer i może będzie dobrze, bo przecież wcześniej chłopaki się dogadywali. Nic z tego... Gutek pojechał a Boguś w poczuciu sukcesu wrócił do hoteliku, ot taka historia z tym naszym Bogusiem;)"

2gtzuwh.jpg  svsbi8.jpg

• Upvote 2
Posted
O 16.04.2016o22:35, mar.gajko napisał:

U nas dzisiaj była pierwsza burza. Ciekawe czy Boguś boi się, czy nie? Wiemy?

Z tego co wiem, Bogusia o dziwo żadne strzały sylwestrowe nie obeszły wiec jest nadzieja że i burze znosi dobrze.

• Upvote 1