Xibalba Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ja to już ludziom nie wierzę, jak nie zobaczę. Tak nauczyli się mówić, to co trzeba, a niekoniecznie jest tak, jak ma być. Niestety mogą i super wypaść na rozmowie a potem różne rzeczy sie dzieją, ale miejmy nadzieje, że jeśli są dla Bogusia stworzeni to wszystko będzie dobrze Niestety wszystko to prawda :( ale jeśli warunki wydają się odpowiednie i ludzie wypadną ok na wizycie to chyba czasem trzeba po prostu zaufać. Tak to już jest z adopcjami i to jest najtrudniejsze. Trzymam moooooocno kciuki, oby to był właśnie ten dom. Quote
Olena84 Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Noi nie ma co gdybać... facet jakiś niepoważny. Nie przyjechał a jak Magda z hotelu do niego zadzwoniła to nie wiedział o co chodzi i powiedział tylko, że on żadnego psa nie chce, mimo iz to był jego numer i jego głos... Pajac! Quote
Olena84 Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Co do egzaminu - dali nam to czego nie było, wiec sie okazę;/ Quote
kiyoshi Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 :( :( :( tak mi przykro:( tyle nadziei.... niestety:( ludzie są niepoważni całkowici... Quote
mar.gajko Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Noi nie ma co gdybać... facet jakiś niepoważny. Nie przyjechał a jak Magda z hotelu do niego zadzwoniła to nie wiedział o co chodzi i powiedział tylko, że on żadnego psa nie chce, mimo iz to był jego numer i jego głos... Pajac! A to wuj zbolały. Ja tu obie ręce zajmane kciukami, nic w chałupie nie zrobione. Imbecyl totalny. Quote
kiyoshi Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Olenko mam nadzieje, że ten Pan nie sprawi, że stracisz nadzieje...W przyszły wekend obiecuje zrobić mu znów ogłoszenia znajdziemy mu dom najlepszy z możliwych, zobaczysz:) Quote
Olena84 Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Noi u mnie też rozgrzebane w pokoju bo kciuki trzymałam;(. Kiyoshi bardzo dziękuje, ale nie chcę Cie kłopotać! Quote
mar.gajko Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Boguś domu nie znalazł, a u nas po domach burdel. Kurna! ;) Quote
bakusiowa Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jak ma chęć to niech robi ogłoszenia. Dom na pewno znajdzie sie . 1 Quote
Olena84 Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Boguś domu nie znalazł, a u nas po domach burdel. Kurna! ;) I to niestety na poważnie:( Jak ma chęć to niech robi ogłoszenia. Dom na pewno znajdzie sie . To prosimy! Quote
mar.gajko Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 no to fajnie Dziękuję bardzo :) Boguś to psiak ST (specjalnej troski) ;) Niby grzeczny, ale nie do końca... Quote
Xibalba Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 A ja napiszę, że lepiej że od razu wyszło na jaw co za ludzie niż potem. Trzeba mieć nadzieję, że w końcu zgłosi się jakiś odpowiedni domek dla Bogusia. Quote
Olena84 Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Walimy prosto z mostu, bez ukrywania, dlatego liczyłam że chłop przemyślał, wie czego sie spodziewać a on sobie żarty z nas zrobił Quote
Xibalba Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Walimy prosto z mostu, bez ukrywania, dlatego liczyłam że chłop przemyślał, wie czego sie spodziewać a on sobie żarty z nas zrobił No niestety może właśnie i przemyślał tylko nawet jeśli ostatecznie zmienił zdanie to się dzwoni i jeszcze przeprasza. Ech ludziska.....i to też jest ciężkie w adopcjach, że niestety i na takie elementy się trafia. Quote
mar.gajko Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Trudno. Wał jakiś i tyle. Boguś ma ciepło, jeść też ma co. Doczeka się. 1 Quote
Xibalba Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Trudno. Wał jakiś i tyle. Boguś ma ciepło, jeść też ma co. Doczeka się. Pewnie że tak, a jak już pojawi się ten dom to będzie on najlepszy, tego się trzymajmy :) 1 Quote
Olena84 Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Boguś dziękuje za wpłaty i pamięć! Quote
Olena84 Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 U Bogusia po staremu, ma swoje posłanko, i jak któryś pies położy się na jego posłaniu to chodzi wokoło i mruczy i tak będzie chodził póki tamten pies mu nie ustąpi;) Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 i ja w końcu przybiegam do ślicznego chłopaka :) Olenko piękne świąteczne zdjęcie ogonka :) :) :) Quote
Olena84 Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Ogonek zaprasza do siebie na wątek w podpisie link (na zdjęciu)! Witamy!!! 1 Quote
Recommended Posts