Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to już ludziom nie wierzę, jak nie zobaczę.

Tak nauczyli się mówić, to co trzeba, a niekoniecznie jest tak, jak ma być.

Niestety mogą i super wypaść na rozmowie a potem różne rzeczy sie dzieją, ale miejmy nadzieje, że jeśli są dla Bogusia stworzeni to wszystko będzie dobrze

Niestety wszystko to prawda :( ale jeśli warunki wydają się odpowiednie i ludzie wypadną ok na wizycie to chyba czasem trzeba po prostu zaufać. Tak to już jest z adopcjami i to jest najtrudniejsze. Trzymam moooooocno kciuki, oby to był właśnie ten dom. 

Posted

Noi nie ma co gdybać... facet jakiś niepoważny. Nie przyjechał a jak Magda z hotelu do niego zadzwoniła to nie wiedział o co chodzi i powiedział tylko, że on żadnego psa nie chce, mimo iz to był jego numer i jego głos... Pajac!

Posted

Noi nie ma co gdybać... facet jakiś niepoważny. Nie przyjechał a jak Magda z hotelu do niego zadzwoniła to nie wiedział o co chodzi i powiedział tylko, że on żadnego psa nie chce, mimo iz to był jego numer i jego głos... Pajac!

A to wuj zbolały. Ja tu obie ręce zajmane kciukami, nic w chałupie nie zrobione. Imbecyl totalny.

Posted

Olenko mam nadzieje, że ten Pan nie sprawi, że stracisz nadzieje...W przyszły wekend obiecuje zrobić mu znów ogłoszenia znajdziemy mu dom najlepszy z możliwych, zobaczysz:)

Posted

Boguś domu nie znalazł, a u nas po domach burdel. Kurna!

;)

I to niestety na poważnie:(

Jak ma chęć to niech robi ogłoszenia. Dom na pewno znajdzie sie .

To prosimy!

Posted

Walimy prosto z mostu, bez ukrywania, dlatego liczyłam że chłop przemyślał, wie czego sie spodziewać a on sobie żarty z nas zrobił

No niestety może właśnie i przemyślał tylko nawet jeśli ostatecznie zmienił zdanie to się dzwoni i jeszcze przeprasza. Ech ludziska.....i to też jest ciężkie w adopcjach, że niestety i na takie elementy się trafia.  

Posted

Trudno. Wał jakiś i tyle.

Boguś ma ciepło, jeść też ma co. Doczeka się.

Pewnie że tak, a jak już pojawi się ten dom to będzie on najlepszy, tego się trzymajmy :)

• Upvote 1
Posted

U Bogusia po staremu, ma swoje posłanko, i jak któryś pies położy się na jego posłaniu to chodzi wokoło i mruczy i tak będzie chodził póki tamten pies mu nie ustąpi;)