Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia ma rodzinkę zainteresowaną jej adopcją. Jesteśmy po wstępnych rozmowach i przed spotkaniem Państwa z sunią. 

A dzisiaj Sonieczka dostała od Gusiaczka 30 zl z jej tajnego funduszu psiego:) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Posted

Sonia ma rodzinkę zainteresowaną jej adopcją. Jesteśmy po wstępnych rozmowach i przed spotkaniem Państwa z sunią. 

A dzisiaj Sonieczka dostała od Gusiaczka 30 zl z jej tajnego funduszu psiego:) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Gusiaczku, serdecznie dziękujemy :)

mamie.gif

Posted

Sonia miała wczoraj odwiedziny. Państwo zainteresowani jej adopcją - młodzi, bardzo sympatyczni ludzie. Sonia od razu do nich poszła. Niestety pod koniec wizyty Pan zaczął bardzo mocno kichać i zaczęły mu łzawic oczy. Trudno powiedzieć, czy to Pikuś, czy może psiaki to spowodowały. Umówiliśmy się na spotkanie za kilka dni, na którym Państwo spotkają się z Sonią poza domem i wezmą ją na spacer, na przytulanie się i zobaczymy, czy to nasza dziewczynka nie jest alergenem.

Tak wdzięczyła się do pani Sonia:

96447778234775786007.jpg

13624280461067573113.jpg

83326668012170009734.jpg

48990880506835232510.jpg

Posted

Sonieczka jest wielkim pieszczochem. Jeśłi jest na rękach, natychmiast zaczyna całować i przymilać się. Jest żywa, wesoła i uśmiechnięta. Zakopała w ziemi na później smaczek, który dostała i nie pozwoliła Meli tam podejść. Mnie i Pani Paulinie pozwoliła go odkopać bez problemu.

Szaleństwa z Melą na moich kolanach:)

78764908948067926189.jpg

Strasznie całuśne są obie:)

85536986942654058095.jpg

40522417927765984161.jpg

Posted

To ja :)Dostałam się w ręce fryzjera, który sam podejmuje decyzje jak ciąć. Wiedziałam o tym, ale nie spodziewałam się, że będzie taka radykalna zmiana :) Na szczęście dobrze się czuję z krótkimi blond włosami i większość twierdzi że wyglądam lepiej i młodziej :) Najważniejsze, że do domu wpuścili, bo po gosie poznali :)

47640848551814344581.jpg

Posted

To ja :)Dostałam się w ręce fryzjera, który sam podejmuje decyzje jak ciąć. Wiedziałam o tym, ale nie spodziewałam się, że będzie taka radykalna zmiana :) Na szczęście dobrze się czuję z krótkimi blond włosami i większość twierdzi że wyglądam lepiej i młodziej :) Najważniejsze, że do domu wpuścili, bo po gosie poznali :)

47640848551814344581.jpg

Ewuś, kopara mi opadła !

R E W E L A C J A  Ślicznoto :)

w takim razie zapuszczę nieco kudełki i poproszę o namiary na Mistrza ;)

Śliczna prawda ? :)

• Upvote 1
Posted

Super Ewa wyglądasz!!! to ja też poproszę na priv namiary na mistrza :)

No i co z tą alergią na Pikusia?

Namiary prześle na PW:)

Państwo nie odzywają się... czekamy:(

Posted

To ja :)Dostałam się w ręce fryzjera, który sam podejmuje decyzje jak ciąć. Wiedziałam o tym, ale nie spodziewałam się, że będzie taka radykalna zmiana :) Na szczęście dobrze się czuję z krótkimi blond włosami i większość twierdzi że wyglądam lepiej i młodziej :) Najważniejsze, że do domu wpuścili, bo po gosie poznali :)

47640848551814344581.jpg

Rewelacja!!!!????????????