Ewa Marta Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Szaleństwa Meli i Soni:) https://youtu.be/2tVdbJxOSi8 A Łatka pilnuje porządku:) https://youtu.be/7UCB7b66ih8 Quote
Mattilu Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ciesze sie, ze wszystko idzie ku dobremu :) Quote
Gusiaczek Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Dziewczynki fisie, jak się patrzy! :) Siostra Przełożona porządku pilnuje i ustala miejsca w szeregu ;) Pojawienie się Kubulka rozwaliło mnie totalnie. Kochany Staruszek, Wzruszasz Serc <3 Quote
Ellig Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Sonia tak sobie spała w nocy :) Miłego dnia życzę Wszystkim. Quote
Ewa Marta Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Ania zdejmuje Soni obróżkę na noc, bo wcześniej sunie co chwilę wybiegają do ogródka i na wszelki wypadek lepiej, żeby Sońka miala na sobie identyfikator z telefonem:) Na zdjęciu, które wkleiła Elunia podobno tylko odpoczywała w przerwach zabaw z Melą. Najchętniej jak najbliżej człowieka. Wczoraj cudownie przywitała Anię wracającą z pracy:) Anusia napisała, że jest kochana:) 28 sierpnia w piątek o 9:00 zabieg usunięcia guza będzie miała moja Barsunia. Jak tylko zaśnie u weta, wsiadam w samochód i jadę po Sonię, która ma sterylkę o 11:00. Jak Sonia zaśnie, to pójdę przytulać moją budzącą się po narkozie Barsunię. Jak się obudzi, zabieram ją do domu i wracam po Sonię:) Quote
malagos Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ewuniu, w takim razie będę Cię wspierać mocno,mocno! Quote
Ewa Marta Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Ewuniu, w takim razie będę Cię wspierać mocno,mocno! Dzięki kochana! Poprosimy też o kciuki za obie sunie:) Quote
Gusiaczek Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Kciuki zaciśnięte, serdeczne myśli w drodze :) Quote
Ellig Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ania zdejmuje Soni obróżkę na noc, bo wcześniej sunie co chwilę wybiegają do ogródka i na wszelki wypadek lepiej, żeby Sońka miala na sobie identyfikator z telefonem:) Na zdjęciu, które wkleiła Elunia podobno tylko odpoczywała w przerwach zabaw z Melą. Najchętniej jak najbliżej człowieka. Ewuniu, to zdjecie Ania zrobiła około godziny 22. Napisała,ze jak sie tylko ruszy i wstaje do łazienki to dziewczyny natychmiast zaczynają się bawic, na szczęście Łatka je uspokaja :) Quote
Ellig Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Bardzo dziekujemy za dobre myśli i za kciuki :) Quote
Ewa Marta Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Ania napisala do nas: "Ja kosiłam, a Sonia się zmęczyła. Chwila odpoczynku" Uwielbiam takie zdjęcia słodko i bezpiecznie śpiącej suni:) Quote
Mattilu Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ewus, bedziesz miala intensywny piatek za tydzien, kciuki mocno zacisniete! Quote
Ewa Marta Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Dzień dobry:) Sonia ma dużo szczęścia i dostała właśnie kolejne 100 zł od Rodzinki Wiki:) Tym razem pieniądze wpłaciła ulubienica naszej Wikuni - Małgosia, która odwiedza Wiki bardzo często i kocha ją bardzo. Nie pozostaje też obojętna na los naszych kolejnych podopiecznych i często wspiera ich fundusze. Ty, razem wsparła Sonię, za co bardzo serdecznie dziękujemy!!! 1 Quote
Mazowszanka13 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Gratuluję Wam nowej podopiecznej :) Ładniutka jest, nie posiedzi długo :) Quote
Ellig Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Serdecznie dziękujemy za pomoc dla Soni. :) Quote
Ellig Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Miłego dnia, zamówiłam pakiet ogłoszeń dla Soni. Quote
Ewa Marta Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Gratuluję Wam nowej podopiecznej :) Ładniutka jest, nie posiedzi długo :) Cześć Małgosiu:) Sunia spadła nam troszkę znienacka, ale bardzo się cieszymy, że jest bezpieczna:) O tej urodzie dyskutowałabym, ale na pewno jest pełna uroku i radości. Quote
Ellig Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ania, przysłała zdjecie brzucha Soni, wygląda na to ,że jest tu jakiś guzek... Quote
Ewa Marta Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 To w zasadzie zarośnięta przepuklina. Maciek ma to wyciąć w czasie sterylki:) Quote
Ewa Marta Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Juro o 11:30 sterylkę. Wcześniej o 9:30 moja Barsunia ma echo serca, a zaraz potem zabieg. Godziny zabiegów zostały przesunięte z powodu konieczności zrobienia echa serca u Barsy. Quote
Recommended Posts