Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki fisie, jak się patrzy! :)

Siostra Przełożona porządku pilnuje i ustala miejsca w szeregu ;)

Pojawienie się Kubulka rozwaliło mnie totalnie. Kochany Staruszek, Wzruszasz Serc <3

Posted

Ania zdejmuje Soni obróżkę na noc, bo wcześniej sunie co chwilę wybiegają do ogródka i na wszelki wypadek lepiej, żeby Sońka miala na sobie identyfikator z telefonem:)

Na zdjęciu, które wkleiła Elunia podobno tylko odpoczywała w przerwach zabaw z Melą. Najchętniej jak najbliżej człowieka. 

Wczoraj cudownie przywitała Anię wracającą z pracy:) Anusia napisała, że jest kochana:)

28 sierpnia w piątek o 9:00 zabieg usunięcia guza będzie miała moja Barsunia. Jak tylko zaśnie u weta, wsiadam w samochód i jadę po Sonię, która ma sterylkę o 11:00. Jak Sonia zaśnie, to pójdę przytulać moją budzącą się po narkozie Barsunię. Jak się obudzi, zabieram ją do domu i wracam po Sonię:) 

Posted

Ania zdejmuje Soni obróżkę na noc, bo wcześniej sunie co chwilę wybiegają do ogródka i na wszelki wypadek lepiej, żeby Sońka miala na sobie identyfikator z telefonem:)

Na zdjęciu, które wkleiła Elunia podobno tylko odpoczywała w przerwach zabaw z Melą. Najchętniej jak najbliżej człowieka. 

Ewuniu, to zdjecie Ania zrobiła około godziny 22. Napisała,ze jak sie tylko ruszy i wstaje do łazienki to dziewczyny natychmiast zaczynają się bawic, na szczęście Łatka je uspokaja :)

Posted

Dzień dobry:)

Sonia ma dużo szczęścia i dostała właśnie kolejne 100 zł od Rodzinki Wiki:) Tym razem pieniądze wpłaciła ulubienica naszej Wikuni - Małgosia, która odwiedza Wiki bardzo często i kocha ją bardzo. Nie pozostaje też obojętna na los naszych kolejnych podopiecznych i często wspiera ich fundusze. Ty, razem wsparła Sonię, za co bardzo serdecznie dziękujemy!!!

• Upvote 1
Posted

Gratuluję Wam nowej podopiecznej :)

Ładniutka jest, nie posiedzi długo :)

Cześć Małgosiu:) Sunia spadła nam troszkę znienacka, ale bardzo się cieszymy, że jest bezpieczna:) O tej urodzie dyskutowałabym, ale na pewno jest pełna uroku i radości.

Posted

Juro o 11:30 sterylkę. Wcześniej o 9:30 moja Barsunia ma echo serca, a zaraz potem zabieg. Godziny zabiegów zostały przesunięte z powodu konieczności zrobienia echa serca u Barsy.