Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Trzymamy kciuki ! :) Będzie dobrze ! dzięki za słowa wsparcia ! wierzymy ,że tak,boimy się i o sterylkę i o to co uwidocznią zdjęcia... Gdyby nie chore biodra Lunka grzałaby doopinkę w DS... Quote
Nadziejka Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 serdecznie mocniutko sciskamy serduchami Quote
marmosia Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki, wszyscy trzymamy ... Quote
marmosia Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki, wszyscy trzymamy ... Quote
marmosia Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ale się nadodawało :) Ale to w takim razie kciuki od Siusinki, Tofa i pańci :) 1 Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki, wszyscy trzymamy ... dzięki marmosi :) chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów . serdecznie mocniutko sciskamy serduchami Ewciu ja także ściskam :) Zapraszam na nowy bazarek Lunkowy: http://www.dogomania.com/forum/topic/312521-bele-cona-lun%C4%99-z-dysplazj%C4%85-staw%C3%B3w-biodrowcyh-zapraszam-do-26-wrze%C5%9Bnia-2015/ Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Luneczko dziś ważny dzień :) powodzenia dzielna dziewczynko :* :) Quote
Heaven&Lily Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Linka jakby czuła jest smutna chodzi za mną krok w krok. Boje się i martwię o to co wyjdzie na zdjęciu i co powiedzą weterynarze Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Czekamy jeszcze na potwierdzenie dwóch wpłat z bazarku koncertowego :) Bgra : 90 zł Martika@Aischa : 135 zł Link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148314-wszystkie-sprzedane-bilety-na-koncert-lady-pank-w-katowicach-1009-2000/page-17 w sumie z bazarku biletowego poleciało na konto Luneczki : 675 zł 80 gr Po potwierdzeniu przez DT można śmiało wpisać w ogólne rozliczenie naszej dziewczynki :) Quote
Bgra Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Czekamy jeszcze na potwierdzenie dwóch wpłat z bazarku koncertowego :) Bgra : 90 zł Martika@Aischa : 135 zł Link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148314-wszystkie-sprzedane-bilety-na-koncert-lady-pank-w-katowicach-1009-2000/page-17 w sumie z bazarku biletowego poleciało na konto Luneczki : 675 zł 80 gr Po potwierdzeniu przez DT można śmiało wpisać w ogólne rozliczenie naszej dziewczynki :) Heaven& Lily wszystko wieczorem posprawdza i napisze :)aż się lżej na sercu robi jak widzę te czerwone piękne cyferki,wow! Marticzko wielkie całusy :) Heaven&Lily siedzi w domu i czeka na telefon z lecznicy,że wszystko ok i może odebrać Lunkę. Nie mogłam blokowac telefonu,ale wiem,że wszystko poszło zgodnie z planem. Dochodź do siebie Lunko bo czekamy....na dobre wieści :) Mam kilka zdjęć z dzisiejszego dnia... najwierniejsza ...Heaven :) no i co mi dzisiaj szykują ? ehhh życie... Z tymczasową opiekunką :) 1 Quote
Bgra Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Lunka wraca już do domu :)już po wszystkim...ufff Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 bidulka nasza kochana :* czekamy na szczegółową relację i dziękujemy za fotorelację :) uwielbiam ten duży nochalek :* :) Quote
Bgra Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 bidulka nasza kochana :* czekamy na szczegółową relację i dziękujemy za fotorelację :) uwielbiam ten duży nochalek :* :) już doczekać się nie mogę ! też ją kocham ,chociaż boję się dużych psów ;) no może gdyby tak od szczeniorka ;) Quote
Bgra Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Faktury bezpośrednio z lecznicy polecą na mojego @,jak tylko,to od razu znajdą miejsce na wątku Luny,te z analizy krwi,sterylizacji i zdjęć Rtg . Do czasu kiedy Heaven&Lily sama nam o wszystkim nie opowie,wkleję zdjęcia dziewczynki już w domku :) ładnemu to we wszystkim ładnie,nawet w ubranku posterylkowym. Quote
Heaven&Lily Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Linka juz w domku po sterylizacji laparoskopiwej i najważniejsze zdjęciu bioder. Biodra znaczna dysplazja obu stawów i widoczne drobne zmiany zwyrodnieniowe. Przy dokladnym badaniu bioder lunka nie okazywała oznak bólu. Pan doktor powiedzial ze z taką dysplazja piesek może funkcjonować .co do komórek macierzystych nie jest za .proponuje juz dobrze sprawdzony sposób PRP z płytek krwi podaje się to tylko dwa razy w odstępie 3 tygodni i to pozwoli psu normalnie zyc z taka dysplazja . Koszt całkowity to okolo 1200 zl .faktury zostaną przeslane Bożence dzieki której ratowanie Lunki jest możliwe ponieważ dzieki jej poświęceniu i sercu dołączyli do leczenia suneczki tak wspaniali ludzie jak wy którym los luny nie jest obojętny dokonują wplat na jaj leczenie co zbliża ją do znalezienia kochającego domku .Po podliczeniu wplat i faktor poinformuje ile zostalo pieniążków na dalsze leczenie .teraz z całego serca dziękujemy . Quote
Bgra Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 oj muszę do Elżbiety zadzwonić,bo widzę tu dubli....;) Quote
Recommended Posts