Perełka1 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Gosia jest dopiero tydzień poza schronem. Wiadomo, że tam nie miała ruchu. Teraz to się zmieniło, ale potrzeba czasu aby odzyskała figurę. Wszystkie wiemy, że nie ma "diety cud". Gosia jest bardzo ruchliwa, nadrabia zaległości, już nie drepta ale biega po podwórku!!! Wierzę, że zacznie spalać zbędne kilogramy. A o jedzonku już pisałam. Myślę, że zdjęcia wstawię dopiero za jakiś czas, to wtedy różnica będzie zauważalna :) . i efekt jo-jo też nas dopada. Wstawiaj zdjęcia na bieżąco, z radością patrzę na jej usmiechniętą mordkę Quote
elficzkowa Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Będzie biegać to tłuszczyk będzie się powoli spalał i ten cudny czekoladkowy serdaczek u Gosieńki zacznie się powoli dopinać :) 1 Quote
Jo37 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Piękny uśmiech . Widać ,że suni jest po prostu dobrze. Quote
wieso Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 A ja napisalam ze Krasnal Po 9-ciu miesiacach.......Gosia mA jeszcze troche czasu na figure cud :) bo ona dopiero tydzien jest na wolnosci. Rozczulaja mnie zdjecia na zielonej trawce, Krasnal kocha trawe i ta zielona i ta zolta, Quote
mar.gajko Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 A co słychać u Gosi Pierwszej? Jak zdrówko? Ogłaszacie ją? Jakieś telefony? Quote
terra Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Jest sobie baryłeczka z Gosi2 . Dla jej zdrowego serduszka powinna trochę sadełka zrzucić. Tera gdy bryka po ogrodzie zapewne to nastąpi. Śliczna z niej sunieczka. Quote
b-b Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Z bazarku dla Gosi2, która wtedy jeszcze była w schronisku z fantów od Wieso uzbieraliśmy 382zł :) 1 Quote
wieso Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Super, dziekujemy b-b za zrobienie bazarku, poniewaz Gosia2 ma juz swoj domeczek, chyba kase przeznaczymy na Toskowa, Co by ja jak najszybciej uwolnic...... 1 Quote
b-b Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Super, dziekujemy b-b za zrobienie bazarku, poniewaz Gosia2 ma juz swoj domeczek, chyba kase przeznaczymy na Toskowa, Co by ja jak najszybciej uwolnic...... Jestem za skróceniem pobytu za kratami jakiemukolwiek psiaczkowi :) Ty dałaś fanty Ty decydujesz :) Quote
wieso Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Jestem za skróceniem pobytu za kratami jakiemukolwiek psiaczkowi :) Ty dałaś fanty Ty decydujesz :) Popieram :) ach, chcialabym je wszystkie uwolnic ale nie dam sama rady ale tak wspolnymi silami, powoli moze sie uda. b-b jeszcze raz serdecznie dziekuje. 2 Quote
b-b Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Popieram :) ach, chcialabym je wszystkie uwolnic ale nie dam sama rady ale tak wspolnymi silami, powoli moze sie uda. b-b jeszcze raz serdecznie dziekuje. Nie ma za co Wiesiu :) Quote
Tola Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Z bazarku dla Gosi2, która wtedy jeszcze była w schronisku z fantów od Wieso uzbieraliśmy 382zł :) Bardzo dziękuję za bazarek i za wspaniałe fanty :) Super, dziekujemy b-b za zrobienie bazarku, poniewaz Gosia2 ma juz swoj domeczek, chyba kase przeznaczymy na Toskowa, Co by ja jak najszybciej uwolnic...... Super :) Toskowa czeka w schronisku, już w osobnym pomieszczeniu, ale u Murki na razie brak miejsca :( Musimy poczekać. jakby ktoś mógł pomóc i założyć wątek, zdjęcia wrzuciłam na zamojski. Jestem za skróceniem pobytu za kratami jakiemukolwiek psiaczkowi :) Ty dałaś fanty Ty decydujesz :) :) :) Quote
Tola Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 A co słychać u Gosi Pierwszej? Jak zdrówko? Ogłaszacie ją? Jakieś telefony? Sunia cudowna, tylko kochać. Ogłoszenia zrobiła Havanka, ale nie miałam ani jednego zapytania. Quote
Jo37 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Czy z bazarku b-b nie zostawimy nic dla Gosi1 ? . Ona jest w BDT ale to starsza suczka i mogą być potrzebne pieniądze na weta. Zaczekam na Waszą decyzję i wpiszę w rozliczenie. Quote
b-b Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 W tym poście będą moje rozliczenia. WPŁATY NA DWIE SUCZKI bazarek Ewy Gonzales - 109,30 zł bazarek b-b - 224,15 zł Gosia WPŁATY : mar.gajko - 50,00 zł WYPŁATY: Sunia w schronisku - Gosia 2 w DS WPŁATY : WYPŁATY : Jestem u sunieczek, w następnym tyg. zrobię nowe zdjęcia, może będzie więcej informacji. Mam nadzieję, ze uda się suniom pomóc, bo w schronisku czeka je dożywocie :( Póki co mamy deklaracje stałe: Agnieszka103 - 10 zł Havanka - 20 zł mar.gajko - po 50 zł dla każdej suni + karma milagros 19853201 - 5 zł Bogusik - 10 zł (pół roku) Pani Ania - 30 zł monikapf - 20 zł Razem : 145 zł deklaracje jednorazowe: Ewa Gonzales - jednorazowa wpłata Inna pomoc: Terra - bazarek Havanka - bazarek i ogłoszenia Jo37 - księgowość milagros 19853201 - bazarek Jo37 - bazarek b- b - bazarek z fantami od wieso bazarki http://www.dogomania...a-do-2808-2000/ http://www.dogomania...wrzesnia-g2200/ http://www.dogomania...092015-do-2200/ http://www.dogomania.com/forum/topic/333383-dla-piesk%C3%B3w-i-ludzi-na-2-zapomniane-smutne-suczki-do-24-wrze%C5%9Bnia-g20/?p=16565549 Puszki dla Gosi od mar.gajko :) A z tego co już było zebranie nie wystarczy dla Czarnej Gosi?:) Quote
Jo37 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pozostałe bazarki są dzielone na pół a deklaracji nie zbieramy. Część , która wypada dla Gosi nr 2 będzie oddana kolejnemu psiakowi. Quote
mar.gajko Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pozostałe bazarki są dzielone na pół a deklaracji nie zbieramy. Część , która wypada dla Gosi nr 2 będzie oddana kolejnemu psiakowi. Dla Gosi Trzeciej :) 1 Quote
Tola Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Już chyba ustalone, ze teraz zabieramy Tośkową... Jak Auris pojedzie do domu, to będziemy prosić ,aby deklaracje przeszły na Tośkową, a wtedy można zabrać kolejną sunieczkę, może ta z chorym oczkiem, jest taka malutka... 1 Quote
Havanka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Myślałam, ze Auris szybciej znajdzie dom i wtedy zwolni się miejsce dla kolejnej bidy. Wiesia już zaklepała pomoc dla Tośkowej a jak Auris znajdzie dom, to może jeszcze uda się pomóc tej malutkiej z chorym okiem. Oczywiście moja deklaracja dla Gosi, przechodzi teraz na nią. Przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby już zacząć ogłaszać Tośkową z fotkami Tośka. Są jak dwie krople wody. Różnią się tylko płcią. Co Wy na to? Quote
b-b Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Myślałam, ze Auris szybciej znajdzie dom i wtedy zwolni się miejsce dla kolejnej bidy. Wiesia już zaklepała pomoc dla Tośkowej a jak Auris znajdzie dom, to może jeszcze uda się pomóc tej malutkiej z chorym okiem. Oczywiście moja deklaracja dla Gosi, przechodzi teraz na nią. Przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby już zacząć ogłaszać Tośkową z fotkami Tośka. Są jak dwie krople wody. Różnią się tylko płcią. Co Wy na to? Tylko ciężko będzie napisać coś o niej. No ale może faktycznie warto :) Hmmm a może Tola podrzuci zdjęcia Tośkowej Tośkowemu państwu? :D Quote
Tola Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Tylko ciężko będzie napisać coś o niej. No ale może faktycznie warto :) Hmmm a może Tola podrzuci zdjęcia Tośkowej Tośkowemu państwu? :D Tośkowa rodzina ma problemy z maluchem i kotami - Tosiek nadal jak szalony gania koty, więc na razie muszą rozwiązać ten problem ;) Ale podobna rodzina dla Tośkowej mile widziana ;) Quote
terra Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Bazarek dla suniek zakończony. Dochod wyniósł 25,25 zł. Proszę o podanie konta na które mogę wpłacić pieniążki. Quote
Jo37 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ja jestem skarbnikiem suń. Wpłać na moje konto. Quote
terra Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ja jestem skarbnikiem suń. Wpłać na moje konto. Przelew zrobiony. Jak dojdzie, prosze o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie. Pieniążki do podziału dla obu suń. Quote
Recommended Posts