Havanka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Kto by przypuszczał, ze Gosia będzie kopać dołki na plaży! Nawet nie śmiałam o tym marzyć. Chciałam, żeby chociaż udało się ją wyciągnąc zza tych schroniskowych krat. A tu proszę, Gosia w pełni korzysta z życia i jest po prostu szczęśliwa ! Quote
Tola Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Kto by przypuszczał, ze Gosia będzie kopać dołki na plaży! Nawet nie śmiałam o tym marzyć. Chciałam, żeby chociaż udało się ją wyciągnąc zza tych schroniskowych krat. A tu proszę, Gosia w pełni korzysta z życia i jest po prostu szczęśliwa ! Tak, te zdjęcia pokazują szczęście małej starszej suni :) Havanka - a jak ogłoszenia Gosi - jest zainteresowanie? Quote
Havanka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Tak, te zdjęcia pokazują szczęście małej starszej suni :) Havanka - a jak ogłoszenia Gosi - jest zainteresowanie? No, niestety niewielkie. Tylko 7 odkryć telefonów. Ale do ogłoszeń wstawię jeszcze dziś, wieczorem kilka z ostatnich zdjęć Gosi. Quote
mar.gajko Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Może jakieś zdjęcia kocykowo-kolorowe, na tle czerwień, mocny niebieski. One przyciągają wzrok. Na zdjęciach morskich Gosia ginie w pejzażu. Quote
Havanka Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Może jakieś zdjęcia kocykowo-kolorowe, na tle czerwień, mocny niebieski. One przyciągają wzrok. Na zdjęciach morskich Gosia ginie w pejzażu. Takie byłyby najlepsze, bo Gosia ma czarną sierść. Ale nie ma takich. Dlatego wykorzystałam te, które są. Quote
Tola Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Może jakieś zdjęcia kocykowo-kolorowe, na tle czerwień, mocny niebieski. One przyciągają wzrok. Na zdjęciach morskich Gosia ginie w pejzażu. Takie byłyby najlepsze, bo Gosia ma czarną sierść. Ale nie ma takich. Dlatego wykorzystałam te, które są. Macie rację. Napiszę do pati i poproszę o nowe zdjęcia. Quote
Tola Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Faktura 122,20 zł [url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/d1d8ce6a3903e737][/URL] Quote
mar.gajko Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Cokolwiek słychać u Gosi? Ktoś dzwonił? Pytał? Zdrowa? Quote
Tola Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Cokolwiek słychać u Gosi? Ktoś dzwonił? Pytał? Zdrowa? U obu Gosiulek wszystko ok. , jetem w kontakcie z patiC - brak tylko domu,nikt nie pyta o sunię. Druga Gosia ma sie bardzo dobrze, wkrótce będą zdjęcia, obiecała Am ;) Quote
Tola Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Podróżniczka Gosia - pati napisała, ze Gosia uwielbia jazdę autem! :) Nawet podróż dookoła świata to dla Gosi "pikuś" ;) 3 Quote
b-b Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 A to podróżniczka :D Szkoda, ze nikt nie pyta o maleńką ale jej chyba to nie przeszkadza bo domek tymczasowy funduje jej różne podróżnicze atrakcje :) Quote
mar.gajko Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 To trzeba dodać w ogłoszeniach, że domki wyłącznie z luksusowym autkiem :) Quote
terra Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Słodka Gosieńka, domek będzie miał prawdziwą towarzyszkę podróży. Quote
b-b Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 11 godzin temu, mar.gajko napisał: To trzeba dodać w ogłoszeniach, że domki wyłącznie z luksusowym autkiem :) ...bo mała lubi jazdę autem i wyjazdy na wczasy :) Quote
Tola Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 20 godzin temu, b-b napisał: A to podróżniczka :D Szkoda, ze nikt nie pyta o maleńką ale jej chyba to nie przeszkadza bo domek tymczasowy funduje jej różne podróżnicze atrakcje :) 9 godzin temu, terra napisał: Słodka Gosieńka, domek będzie miał prawdziwą towarzyszkę podróży. 9 godzin temu, b-b napisał: ...bo mała lubi jazdę autem i wyjazdy na wczasy :) Hi, hi - prawdziwa podróżniczka tym razem na arktycznej Suwalszczyźnie ;) zZstanawiam się, skad jeszcze dostaniemy pozdrowienia ;) Quote
Tola Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Jeszcze troszkę małej podróżniczki :) PatiC tak pięknie napisała o Gosi - o wzruszeniu jakie wywołuje w domownikach jej radość na spacerach, w podróży, w nowych miejscach. Pati pisze, ze sunia jest niesamowita, świetnie odnajduje się w różnych sytuacjach, ciekawa świata, radosna, b. mądra, zrównoważona. Ile jeszcze takich Perełek czeka na podobny cud w schroniskach ;( 2 Quote
Gabi79 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Jeszcze troszkę małej podróżniczki :) PatiC tak pięknie napisała o Gosi - o wzruszeniu jakie wywołuje w domownikach jej radość na spacerach, w podróży, w nowych miejscach. Pati pisze, ze sunia jest niesamowita, świetnie odnajduje się w różnych sytuacjach, ciekawa świata, radosna, b. mądra, zrównoważona. Ile jeszcze takich Perełek czeka na podobny cud w schroniskach ;( Oj, o wiele za dużo. To przykre, że nadal dla niektórych ludzi zwykły kundelek ze schroniska jest nic nie watr. Pozdrowienia dla obu Gosi i ich opiekunów!!! Quote
Havanka Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Odnalazłam wątek Gosi. Większość ludzi widzi tylko piękno zewnętrzne a tylko wrażliwi, piękno duszy. PatiC je dostrzegła. Gdybym tylko mogła, Gosia byłaby już u mnie. Quote
Tola Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Mam nadzieję, ze Gosię zauaży i pokocha jakaś wrażliwa dusza, wciąż czekam i wierzę, ze tak będzie. Tak bardzo wzrusza mnie to zdjęcie w aucie, wycałowałabym ten cudny pycholek :) Quote
b-b Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Gosia i tak wygrała los na loterii bo znalazła wspaniały DT. Teraz tylko czekamy aby trafiła 6 w lotka i pokochał i zaopiekował się nią do końca jej dni. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Cudowna psinuniu zagladam z pozdrowieniami i kciukami Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Gosieńka Coffee pozdrawia wszystkich i przesyła uśmiechy!! Popatrzcie sami Quote
Recommended Posts