Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabijecie mnie, zapomniałam wstawić nowsze foty Jordana :oops:
Niniejszym naprawiam swój błąd.
Że też Jordanek nie znalazł jeszcze domku :roll: Ja nie miałam przyjemności poznać go osobiście, ale TŻ mówi, że psiak strasznie garnie się do ludzi, uwielbia głaskanie i pieszczoty.

Posted

Jeśli nikt się nie zgłosi, mogę pokazać psiaka znajomemu, który szuka małego kudłacza. Pies biegałby luzem po ogrodzonej posesji i spał w porządnej, ocieplanej budzie. Absolutnie nie na łańcuch.

Posted

gallegro napisał(a):
Jeśli nikt się nie zgłosi, mogę pokazać psiaka znajomemu, który szuka małego kudłacza. Pies biegałby luzem po ogrodzonej posesji i spał w porządnej, ocieplanej budzie. Absolutnie nie na łańcuch.

Jasne pokazuj i trzymamy kciuki!

A jeśli nie Jordan to koło mojej pracy kręci się chyba prawdziwy PON. Bardzo zaniedbany i skołtuniony. Jest tam już bardzo długo i ewidentnie widać że ktoś się go pozbył.
Z eląinfo zastanawiamy się co z nim zrobić ale jeśli nie znajdziemy dla niego miejsca to niestety będzie musiał zostać na ulicy.

Posted

anouk92 napisał(a):
...A jeśli nie Jordan to koło mojej pracy kręci się chyba prawdziwy PON. Bardzo zaniedbany i skołtuniony. Jest tam już bardzo długo i ewidentnie widać że ktoś się go pozbył....

Masz może jego fotki? Znajomy najchętniej reflektowałby na psiaka zbliżonego do PON-a. W każdym razie mam zamiar przedstawić mu więcej propozycji.

Posted

gallegro napisał(a):
Niestety... Jordan okazał się zbyt duży...

Duży? Mi się wydaje że on jest mniejszy od prawdziwego PONka ale nie wiem może się nie znam.

Gallegro dzięki że próbowałeś.:loveu:

Posted

anouk92 napisał(a):
Duży? Mi się wydaje że on jest mniejszy od prawdziwego PONka ale nie wiem może się nie znam.

Gallegro dzięki że próbowałeś.:loveu:

Wszystko jest względne... W każdym razie chodziło o maleńkiego mopa.