Hakita Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To ja już nic nie rozumiem...:roll: Nie dobrze...:shake: Quote
paros Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 I Jordan nie ma domu :shake: :-( Quote
Hakita Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tak nie powinno być...:shake: Jordan nadal czeka na swoją szansę... Quote
Bazyliah Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zabijecie mnie, zapomniałam wstawić nowsze foty Jordana :oops: Niniejszym naprawiam swój błąd. Że też Jordanek nie znalazł jeszcze domku :roll: Ja nie miałam przyjemności poznać go osobiście, ale TŻ mówi, że psiak strasznie garnie się do ludzi, uwielbia głaskanie i pieszczoty. Quote
Hakita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ależ CUDOOO!!! Dlaczego on jeszcze dupki nie grzeje w jakimś cudownym domku...:shake: Quote
Dorothy Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bo chyba pani Joasia nie chce go wydac, skoro wciaz zainteresowanym podtyka inne pieski... Quote
Bazyliah Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To absolutnie nie jest PON! To jest pies z Rodziny Bundy :loveu: Quote
paros Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Jordan ciągle nie ma domu :shake: Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A rozmawialiście z Panią Joanną, dlaczego tak się dzieje, że zamiast danego Psiaka, wydaje innego??? Quote
Zmysł Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Bazyliah napisał(a):To absolutnie nie jest PON! To jest pies z Rodziny Bundy :loveu: Lucky????? Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A Jordanka cisza...:-( Macie jakieś wieści??? Quote
paros Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Zmysł napisał(a):Nic nie słychać, niestety Słychać :roll: Wiem tylko tyle, że do p. Joanny dzwonił pan zainteresowany Jordanem:lol: Quote
gallegro Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jeśli nikt się nie zgłosi, mogę pokazać psiaka znajomemu, który szuka małego kudłacza. Pies biegałby luzem po ogrodzonej posesji i spał w porządnej, ocieplanej budzie. Absolutnie nie na łańcuch. Quote
anouk92 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gallegro napisał(a):Jeśli nikt się nie zgłosi, mogę pokazać psiaka znajomemu, który szuka małego kudłacza. Pies biegałby luzem po ogrodzonej posesji i spał w porządnej, ocieplanej budzie. Absolutnie nie na łańcuch. Jasne pokazuj i trzymamy kciuki! A jeśli nie Jordan to koło mojej pracy kręci się chyba prawdziwy PON. Bardzo zaniedbany i skołtuniony. Jest tam już bardzo długo i ewidentnie widać że ktoś się go pozbył. Z eląinfo zastanawiamy się co z nim zrobić ale jeśli nie znajdziemy dla niego miejsca to niestety będzie musiał zostać na ulicy. Quote
gallegro Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 anouk92 napisał(a):...A jeśli nie Jordan to koło mojej pracy kręci się chyba prawdziwy PON. Bardzo zaniedbany i skołtuniony. Jest tam już bardzo długo i ewidentnie widać że ktoś się go pozbył.... Masz może jego fotki? Znajomy najchętniej reflektowałby na psiaka zbliżonego do PON-a. W każdym razie mam zamiar przedstawić mu więcej propozycji. Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 I jakie wieści? Co u Jordanka? Może już w nowym domku? :cool3: Quote
anouk92 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Byłam w odwiedzinach u Jordanka, jest piękny:loveu: i bardzo potrzebuje swojego domku:shake: Quote
gallegro Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Zmysł napisał(a):Nie wyszło? A z Gallegro? Niestety... Jordan okazał się zbyt duży... Quote
anouk92 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 gallegro napisał(a):Niestety... Jordan okazał się zbyt duży... Duży? Mi się wydaje że on jest mniejszy od prawdziwego PONka ale nie wiem może się nie znam. Gallegro dzięki że próbowałeś.:loveu: Quote
gallegro Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 anouk92 napisał(a):Duży? Mi się wydaje że on jest mniejszy od prawdziwego PONka ale nie wiem może się nie znam. Gallegro dzięki że próbowałeś.:loveu: Wszystko jest względne... W każdym razie chodziło o maleńkiego mopa. Quote
Recommended Posts