Hakita Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pojawiła się chociaż ponownie jakaś nadzieja dla Jordanka? :roll: Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja nic z tego nie rozumiem...:shake: Pamiętam dzień, kiedy dzwoniła do mnie Pani Joanna, że jest taka pilna sprawa z Jordankiem...a on nadal czeka? A przecież miał możliwość być już w domku... Wytłumaczcie mnie to prosze...:roll: Quote
anouk92 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jordan cały czas jest na allegro i cisza:shake: Quote
iwop Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No tak ja wiem, że się czepiam ale juz dwa razy chciano Jordana a pani Joanna poleciła innego psa... rozumiem, że tez jakąś inna bide ale nie rozumiem dlaczego? Powinien znaleźć tymczas to wtedy może łatwiej bedzie. Złości mnie ta cała sytuacja...:angryy: Quote
anouk92 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 iwop napisał(a):No tak ja wiem, że się czepiam ale juz dwa razy chciano Jordana a pani Joanna poleciła innego psa... rozumiem, że tez jakąś inna bide ale nie rozumiem dlaczego? Powinien znaleźć tymczas to wtedy może łatwiej bedzie. Złości mnie ta cała sytuacja...:angryy: W nowych ogłoszeniach są numery Kamili i Małgosi. Quote
anouk92 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ponowiłam allegro - mam nadzieje że tym razem się uda! Quote
Zmysł Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 anouk92 napisał(a):Ponowiłam allegro - mam nadzieje że tym razem się uda! trzymam kciuki Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jordanek, jest dla ciebie szansa. :) Wkleiłam Jordanka na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9013300#post9013300 gdzie pani z Warszawy szuka podobnego do Cyganka psiaka. Jordanek sie spodobał. Dostanę numer tej Pani. Chciałabym go przekazać osobie, która na codzień zajmuje się Jordankiem, aby opowiedziała zainteresowanej pani o psie. Jordan trzymam kciuki, aby tym razem się udało! Quote
iwop Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To Jordanek jeszcze czeka? :crazyeye: :placz: Quote
Recommended Posts