Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nic z tego nie rozumiem...:shake:
Pamiętam dzień, kiedy dzwoniła do mnie Pani Joanna, że jest taka pilna sprawa z Jordankiem...a on nadal czeka? A przecież miał możliwość być już w domku... Wytłumaczcie mnie to prosze...:roll:

Posted

No tak ja wiem, że się czepiam ale juz dwa razy chciano Jordana a pani Joanna poleciła innego psa... rozumiem, że tez jakąś inna bide ale nie rozumiem dlaczego?
Powinien znaleźć tymczas to wtedy może łatwiej bedzie. Złości mnie ta cała sytuacja...:angryy:

Posted

iwop napisał(a):
No tak ja wiem, że się czepiam ale juz dwa razy chciano Jordana a pani Joanna poleciła innego psa... rozumiem, że tez jakąś inna bide ale nie rozumiem dlaczego?
Powinien znaleźć tymczas to wtedy może łatwiej bedzie. Złości mnie ta cała sytuacja...:angryy:

W nowych ogłoszeniach są numery Kamili i Małgosi.

• 2 weeks later...
Posted

Jordanek, jest dla ciebie szansa. :)

Wkleiłam Jordanka na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9013300#post9013300 gdzie pani z Warszawy szuka podobnego do Cyganka psiaka. Jordanek sie spodobał. Dostanę numer tej Pani. Chciałabym go przekazać osobie, która na codzień zajmuje się Jordankiem, aby opowiedziała zainteresowanej pani o psie.

Jordan trzymam kciuki, aby tym razem się udało!