Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
czy Jordan nadal u pani Małgosi w klateczce? :-(

Niestety tak - i niestety nie jest to dobre dla jego łapki którą pownien ćwiczyć na spacerkach.

Od dłuższego czasu w wołominie błąka się psiak - w typie PONa i to nawet bardziej go przypominającego niż Jordan.
Z eląinfo ostatnio debatowałyśmy żeby go zgarnąć ale w związku z zapełnieniem nie dałyśmy rady.

Posted

przed chwila dzwoniła do mnie w sprawie adopcji "mojego" Moruska ale ja upieram sie , że Morusek powinien iśc do domku z ogródkiem...wyśle jej namary na Jordana.

Posted

Jeśli ta Pani dzwoniła do Joanny to myślę że Joanna zaproponowała jej Silver (Joanna jakoś inaczej ją nazywa a ja nigdy nie pamiętam jak:oops: ) ona jest na stronie fundacji - jej również pilnie jest potrzebny domek i myślę że po wstępnym wywiadzie telefonivznym Joanna stwierdziła że Silver będzie bardziej odpowiednia.

Posted

iwop napisał(a):
Ja nie wiem:( Wie osoba, która zajmuje sie Jordanem. Nie wiem dlaczego zaproponowała suczke zamist niego...

Ciągle ogłaszam, już kilka osób poważnie zainteresowanych Ontario i Jordanem kierowałam i nie rozumiem dlaczego zamiast psa p. Joanna proponuje sukę albo innego psa. Przecież z ogłaszanych psiaków właśnie ten ich zainteresował i dlatego powinni zobaczyć przede wszystkim tego a przy okazji mogą inne. Gdyby inny ich zainteresował to spytaliby o niego. Żeby potem nie okazało się, że znowu psy na tym tracą, bo ludzie rezygnują...... z tego czy jeszcze innego powodu :cool3:
I jeszcze tak sobie teraz pomyślałam, że ja wychodzę na niepoważną osobę, bo oferuję w ogłoszeniach psa a proponuje się im innego. :razz:
I w rezultacie adoptują psa z innego ogłoszenia, takiego jakiego sobie wybrali :roll: A Ontario i Jordan są bezdomni :-(

Posted

paros napisał(a):
Ciągle ogłaszam, już kilka osób poważnie zainteresowanych Ontario i Jordanem kierowałam i nie rozumiem dlaczego zamiast psa p. Joanna proponuje sukę albo innego psa. Przecież z ogłaszanych psiaków właśnie ten ich zainteresował i dlatego powinni zobaczyć przede wszystkim tego a przy okazji mogą inne. Gdyby inny ich zainteresował to spytaliby o niego. Żeby potem nie okazało się, że znowu psy na tym tracą, bo ludzie rezygnują...... z tego czy jeszcze innego powodu :cool3:
I jeszcze tak sobie teraz pomyślałam, że ja wychodzę na niepoważną osobę, bo oferuję w ogłoszeniach psa a proponuje się im innego. :razz:
I w rezultacie adoptują psa z innego ogłoszenia, takiego jakiego sobie wybrali :roll: A Ontario i Jordan są bezdomni :-(

Pogadam z Joanną o tym.

Posted

To ja wysłałam zdjecia Jordanka i pani stwierdziła, że córka sie w nim zakochała ale pani, która zajmuje sie Jordankiem powiedziała żeby lepiej wzęli inną suczke...Nie wiem czemu :oops:

Posted

iwop napisał(a):
To ja wysłałam zdjecia Jordanka i pani stwierdziła, że córka sie w nim zakochała ale pani, która zajmuje sie Jordankiem powiedziała żeby lepiej wzęli inną suczke...Nie wiem czemu :oops:

Eh, ja też tego nie rozumiem