Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jordan błąkał się w sierpniu po ulicy. :-( Znaleziony został w Zielonce na ul. Mazurskiej... Szuka właściciela lub nowego domu. :roll:

WŁASNIE MUSI ZWOLNIĆ MIEJSCE W KLINICE DLA PSA Z WYPADKU I NIE MA CO Z NIM ZROBIĆ!! :shake: :shake:

Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
p. Joanna tel. 0 507 132 363

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie to jest Jordan, który musiał zwolnić miejsce dla Sinusa z wypadku.

Jest to kochany psiak.
Miał problemy z łapką. Wszystko jest już w porządku.
Jeszcze trochę kuleje ale lekarze powiedzieli ż powinno mu przejść.

Dzielnie zniósł podróż samochodem. Wyglądał sobie przez tylnią szybkę i podziwiał świat i ludzi.
Jest bardzo radosny i lgnie do ludzi.

Jest bardzo podobny do PONa - jak się go odkąpie i troche zarośnie to będzie pięknym psem.

Myślę że może mieć ok. 3-4 lat.

Właśnie zawiozłam go do P.Małgosi do Zielonki.
Niestety ale będzie musiał siedzieć w klatce - będzie chodził na spacerki żeby mógł ćwiczyć chorą łapkę.
Jest to duże utrudnienie dla P.Małgosi bo ma wiele innych psiaków pod opieką i chorego tatę. Daletgo pilnie potzrebny tymczas lub nowy docelowy domek.

Posted

Nie mogłam wczoraj odnaleźć tego wątku, a Pani Joanna dzwoniła do mnie z prośbą o pomoc w znalezieniu dla niego DT lub domku.
Na razie cisza, ale będę pytać dalej. Z małym pieskiem jest zdecydowanie łatwiej jeżeli chodzi o DT.

Jeżeli DT się nie znajdzie lub domek to gdzie on trafi??? Może głupie pytanie, ale pytam tak na wszelki wypadek...:roll: Może jest jakaś alternatywa??? :roll:

Posted

Odezwała się podobno właścicielka :roll: p. Joanna musi sprawdzić czy reaguje na podane imię, no i czy włascicielka ma książeczkę zdrowia psa, skoro to jej :cool3:

Posted

paros napisał(a):
Odezwała się podobno właścicielka :roll: p. Joanna musi sprawdzić czy reaguje na podane imię, no i czy włascicielka ma książeczkę zdrowia psa, skoro to jej :cool3:

Oj, to czekamy niecierpliwie

Posted

Niestety ale Pani która się odezwała raczej nie jest właścicielką.:shake:
Zadzwoniła raz i od tamtej pory sie nie odezwała.
Powiedziała tylko że wyjeżdża na dwa tygodnie.
Podała imię psa ale Jordan na nie nie reagował.