GrubbaRybba Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dziewczyny, która z was ma najbardziej bezpośredni kontakt z Jordanem i zainteresowanej osobie mogłaby poopowiadać o psie? Mam numer telefonu do zainteresowanej osoby, ale nie ma sensu żebym ja tam dzwoniła, bo nawet Jordanka na oczy nie widziałam. Quote
anouk92 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Dziewczyny, która z was ma najbardziej bezpośredni kontakt z Jordanem i zainteresowanej osobie mogłaby poopowiadać o psie? Mam numer telefonu do zainteresowanej osoby, ale nie ma sensu żebym ja tam dzwoniła, bo nawet Jordanka na oczy nie widziałam. Wyślij mi sms numer tej osoby - już wychodzę z pracy i pewnie nie będę miała dostępu do sieci. 513-077-146 Quote
GrubbaRybba Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 anouk92 napisał(a):Wyślij mi sms numer tej osoby - już wychodzę z pracy i pewnie nie będę miała dostępu do sieci. 513-077-146 Anouk i jak? Rozmawiałaś z tą osobą? Quote
anouk92 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Rozmawiałam z Panią chyba ze 3 dni pod rząd - Pani bardzo rozsądnie podchodzi do adopcji ale: 1) ma 8 miesięcznego spaniela i nie wie jak się będzie zachowywał 2) nie wiemy jak Jordan zachowuje się sam w domu - Pani pracuje i nie ma jej 8 godz. dziennie. Dzisiaj ma zadzwonić i się określić co robimy. Ja chyba jednak myślę że najlepiej będzie jak Modliszka zajmie się tą adopcją - widizałam że proponuje kilka kudłaczy z Pabianic. Pani mogłaby wtedy osobiście poznać psiaki przed adopcją. Quote
Hakita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 I ja się dopytuję, jak się ma sprawa? :cool3: Quote
anouk92 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przakazałam kontakt Modliszce -ona jest z Pabianic i tam w schronisku jest psiak podobny do Jordana. Nie chce ryzykować z Jordanem bo jest kilka nie wiadomych. Ale mam nadzieję że tamten psiak dostanie swoją szansę. Quote
GrubbaRybba Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 anouk92 napisał(a): Nie chce ryzykować z Jordanem bo jest kilka nie wiadomych. Ale mam nadzieję że tamten psiak dostanie swoją szansę. Anouk, co to za niewiadome? Co się dzieje z Jordanem? Quote
anouk92 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Anouk, co to za niewiadome? Co się dzieje z Jordanem? -Po pierwsze pani ma 8 miesięcznego spaniela i nie wiemy czy by się dogadali - Jordan ogólnie dogaduje się z psiakami ale Pani nie była pewna sowjego spaniela. -Pani pracuje po 8 godzin i też nie wiemy jak Jordan by się zachowywał pod jej nieobecność - powiedziała że nie moze sobie pozwolić na to żeby pies niszczył albo wył cały dzień - my nie mamy możliwości sprawdzenia jak Joradan mógłby się zachowywać sam w domu. Pani naprawdę fajna i 3 dni debatowaliśmy razem z Panią na temat Jordana. Stwierdziliśmy że nie ma co ryzykować i oddaliśmy szansę psiakowi który mieszka w jej mieście. W razie nie udanej adopcji nie trzeba będzie go wozić w tą i z powrotem. Miałam duży problem z decyzją bo w końcu pojawiło się światełko w tunelu ale nie możemy ryzykować. Jordan musi trafi do osoby która będzie w pełni świadoma że mogą nastąpić jakieś problemy na początku - ta Pani raczej od razu powiedziała że nie bardzo chce ryzykować. Quote
GrubbaRybba Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 anouk92 napisał(a):-Po pierwsze pani ma 8 miesięcznego spaniela i nie wiemy czy by się dogadali - Jordan ogólnie dogaduje się z psiakami ale Pani nie była pewna sowjego spaniela. -Pani pracuje po 8 godzin i też nie wiemy jak Jordan by się zachowywał pod jej nieobecność - powiedziała że nie moze sobie pozwolić na to żeby pies niszczył albo wył cały dzień - my nie mamy możliwości sprawdzenia jak Joradan mógłby się zachowywać sam w domu. Pani naprawdę fajna i 3 dni debatowaliśmy razem z Panią na temat Jordana. Stwierdziliśmy że nie ma co ryzykować i oddaliśmy szansę psiakowi który mieszka w jej mieście. W razie nie udanej adopcji nie trzeba będzie go wozić w tą i z powrotem. Miałam duży problem z decyzją bo w końcu pojawiło się światełko w tunelu ale nie możemy ryzykować. Jordan musi trafi do osoby która będzie w pełni świadoma że mogą nastąpić jakieś problemy na początku - ta Pani raczej od razu powiedziała że nie bardzo chce ryzykować. Rozumiem i popieram. Wcześniej wydawało mi się to całkiem niejasne. Dzięki za wyjaśnienie. Quote
anouk92 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Rozumiem i popieram. Wcześniej wydawało mi się to całkiem niejasne. Dzięki za wyjaśnienie. Ale i tak bardzo dzięuję za czujność i namiary tej Pani:loveu: Quote
Zmysł Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Może ktoś ma ochotę wpisać się na "Listę trzydziestu"? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102233 Quote
Hakita Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT] [FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT] [FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT] [FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT] [FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT] [FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT] [FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT] [FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] [FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: Quote
GrubbaRybba Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Również życzę Wesołych Świąt! Trochę już późno na życzenia :oops: ale chęci są szczere! Quote
Recommended Posts