Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, która z was ma najbardziej bezpośredni kontakt z Jordanem i zainteresowanej osobie mogłaby poopowiadać o psie?
Mam numer telefonu do zainteresowanej osoby, ale nie ma sensu żebym ja tam dzwoniła, bo nawet Jordanka na oczy nie widziałam.

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Dziewczyny, która z was ma najbardziej bezpośredni kontakt z Jordanem i zainteresowanej osobie mogłaby poopowiadać o psie?
Mam numer telefonu do zainteresowanej osoby, ale nie ma sensu żebym ja tam dzwoniła, bo nawet Jordanka na oczy nie widziałam.

Wyślij mi sms numer tej osoby - już wychodzę z pracy i pewnie nie będę miała dostępu do sieci. 513-077-146

Posted

Rozmawiałam z Panią chyba ze 3 dni pod rząd - Pani bardzo rozsądnie podchodzi do adopcji ale:

1) ma 8 miesięcznego spaniela i nie wie jak się będzie zachowywał
2) nie wiemy jak Jordan zachowuje się sam w domu - Pani pracuje i nie ma jej 8 godz. dziennie.

Dzisiaj ma zadzwonić i się określić co robimy.
Ja chyba jednak myślę że najlepiej będzie jak Modliszka zajmie się tą adopcją - widizałam że proponuje kilka kudłaczy z Pabianic.
Pani mogłaby wtedy osobiście poznać psiaki przed adopcją.

Posted

Przakazałam kontakt Modliszce -ona jest z Pabianic i tam w schronisku jest psiak podobny do Jordana.
Nie chce ryzykować z Jordanem bo jest kilka nie wiadomych.
Ale mam nadzieję że tamten psiak dostanie swoją szansę.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Anouk, co to za niewiadome? Co się dzieje z Jordanem?

-Po pierwsze pani ma 8 miesięcznego spaniela i nie wiemy czy by się dogadali - Jordan ogólnie dogaduje się z psiakami ale Pani nie była pewna sowjego spaniela.
-Pani pracuje po 8 godzin i też nie wiemy jak Jordan by się zachowywał pod jej nieobecność - powiedziała że nie moze sobie pozwolić na to żeby pies niszczył albo wył cały dzień - my nie mamy możliwości sprawdzenia jak Joradan mógłby się zachowywać sam w domu.

Pani naprawdę fajna i 3 dni debatowaliśmy razem z Panią na temat Jordana. Stwierdziliśmy że nie ma co ryzykować i oddaliśmy szansę psiakowi który mieszka w jej mieście. W razie nie udanej adopcji nie trzeba będzie go wozić w tą i z powrotem.

Miałam duży problem z decyzją bo w końcu pojawiło się światełko w tunelu ale nie możemy ryzykować.
Jordan musi trafi do osoby która będzie w pełni świadoma że mogą nastąpić jakieś problemy na początku - ta Pani raczej od razu powiedziała że nie bardzo chce ryzykować.

Posted

anouk92 napisał(a):
-Po pierwsze pani ma 8 miesięcznego spaniela i nie wiemy czy by się dogadali - Jordan ogólnie dogaduje się z psiakami ale Pani nie była pewna sowjego spaniela.
-Pani pracuje po 8 godzin i też nie wiemy jak Jordan by się zachowywał pod jej nieobecność - powiedziała że nie moze sobie pozwolić na to żeby pies niszczył albo wył cały dzień - my nie mamy możliwości sprawdzenia jak Joradan mógłby się zachowywać sam w domu.

Pani naprawdę fajna i 3 dni debatowaliśmy razem z Panią na temat Jordana. Stwierdziliśmy że nie ma co ryzykować i oddaliśmy szansę psiakowi który mieszka w jej mieście. W razie nie udanej adopcji nie trzeba będzie go wozić w tą i z powrotem.

Miałam duży problem z decyzją bo w końcu pojawiło się światełko w tunelu ale nie możemy ryzykować.
Jordan musi trafi do osoby która będzie w pełni świadoma że mogą nastąpić jakieś problemy na początku - ta Pani raczej od razu powiedziała że nie bardzo chce ryzykować.

Rozumiem i popieram. Wcześniej wydawało mi się to całkiem niejasne. Dzięki za wyjaśnienie.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Rozumiem i popieram. Wcześniej wydawało mi się to całkiem niejasne. Dzięki za wyjaśnienie.

Ale i tak bardzo dzięuję za czujność i namiary tej Pani:loveu:

Posted

[FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT]
[FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT]
[FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT]
[FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT]
[FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT]

[FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: