Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 przepraszam że tak post pod postem ale o tej porze to normalni ludzie spią albo szykują się do pracy a nie siedzą w pracy na dogo :D . A do rana mi umknie. Czy nie ma błędu u Bogusik? Bogusik - stała z Niko 10 zł Bogusik - 10 zł Powinno być chyba 1x10 zł? Pewnie, ze jest błąd, już poprawiłam:) Upał i późna pora zrobiły swoje ;) Quote
Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Święte słowa ! Chociaż, muszę się przyznać, ze miałam chwile załamania i już kilka razy "odchodziłam" z dogo. W pojedynkę ciężko jest czegoś dokonać, ale w grupie wspierających się ludzi, można "góry przenosić"! I to jakie góry :) Byłam dzisiaj w schronie, Pszeniczny zarezerwowany i w każdej chwili może jechać - teraz czekam tylko na tel od Murki, że jest miejsce. Kto jeszcze może dorzucić grosik do hotelowania psiaka? Wieczorkiem porozsyłam jeszcze trochę zaproszeń na wątek. Pszeniczny dzisiaj :( Już nie mogę się doczekac kiedy po niego pojadę. Nie wiem jaki ma charakter i co będzie u Murki, ale tutaj w boksie to najspokojniejszy pies - zawsze wciśnięty w jakiś kąt, zawsze na uboczu. [url=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
b-b Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ja też nie mogę doczekać się chwili kiedy oba psiaki wyjadą ze schroniska bo to będzie nadzieja dla nich na lepsze życie i DS. Właśnie zabieram się za opisywanie zdjęć na mały bazarek dla chłopaka :) Quote
Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Czaruje maluczki kramiczek dla Pszniczniaczka cudnego za chwilke bedzie gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/148240-na-ratunek-pszenicznemu-ktory-jedzie-do-mureczkow-kramik-maly-zaprasza-do-22-sierpnia-g2200/ :) Dziękujemy! Quote
b-b Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Bazarek dla chłopaka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148246-ciuszki-wi%C4%99ksze-rozmiary-dla-pszenicznego-do-2108-2000/?p=16336441 Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Dziewczyny, mam taki wozek dla psa, wozilam w nim moja 18letnia suczke na spacerki, jest prawie nowy, oddalabym na bazarek tylko ktos musial by go zrobic i odebrac wozeczek spod Leszna wlkp... Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Krasnal robi za modela ale nie jestem przekonana ze mu sie to podoba :) Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 I taka torbe, mozna uzywac jako plecaczek....... Wszystko przeslalabym pod Leszno wlkp Quote
Anecik Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jakie fajniste rzeczy Wiesiu. Miałyby wzięcie :) Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Anecik, wozek jest skladany.....cudny.....lekko sie to prowadzi...... Quote
Gusiaczek Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 wiesio, towar prima sort ! może ktoś z Was na fb mógłby wystawić? ja nie ogarniam tamtych stron wirtualnych .... Quote
Havanka Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Dostałam zaproszenie i zaglądam :) Maarit, witaj na wątku Pszenicznego ! Dzięki, że przyszłaś ! Wiesiu, naprawdę fajne te rzeczy. Też myślę, ze fajnie by się sprzedały. Tylko z odbiorem osobistym byłby chyba problem. To zawęziłoby grono osób kupujących. Quote
Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Wieso - towar super, wyjdzie z tego bardzo oryginalny bazarek :) A b- b zrobiła super banerek dla naszego większego kudłaczka, bardzo dziękuję - prosimy się częstować :) B- b - a możesz zrobić dla mojej Tusi ? Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Wieso - towar super, wyjdzie z tego bardzo oryginalny bazarek :) A b- b zrobiła super banerek dla naszego większego kudłaczka, bardzo dziękuję - prosimy się częstować :) B- b - a możesz zrobić dla mojej Tusi ?Moze uda mi sie te rzeczy przeslac Do Poznania albo Wroclawia ale to potrwa..... A banerkiem sie poczestowac to ja nie umiem :( Quote
Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Moze uda mi sie te rzeczy przeslac Do Poznania albo Wroclawia ale to potrwa..... A banerkiem sie poczestowac to ja nie umiem :( Gdzieś była podpowiedź.... taka instrukcja obslugi banerka... musze sobie tylko przypomnieć, na którym wątku... Quote
Tola Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 U Tośka na wątku - pisała Anula Na tym wątku zaznaczasz banerek na niebiesko ale nie Twój,klikasz obok banerka prawym przyciskiem-kopiuj,następnie wchodzisz na swój profil-moje ustawienia-po lewej stronie-zmień sygnaturkę-pokaże się "edytuj sygnaturkę"-zaznaczasz gdzie chcesz wstawić banerek-klikasz prawym przyciskiem-wklej i zapisz.Wyżej Twoja aktualna sygnaturka powinien być banerek. Ja to robię na zasadzie kopiuj - wklej (w sygnaturę) Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Bardzo dziekuje, od jutra Weekend jest, bede probowac...... Quote
Anula Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Zaglądam do Pszenicznego,oby jak najszybciej opuścił Schronisko.On tak bardzo potrzebuje być z człowiekiem.Jestem pewna,że ma wspaniały charakter i tak będzie.Jest śliczny. Quote
terra Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Super rzeczy wieso, myślę ,że będą miały wzięcie. Zawsze można zamówić kuriera do domu po odbiór paczki, wystarczy wpisać w google "zamów kuriera", posprawdzać która firma kurierska ma najkorzystniejsze oferty: https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=zam%C3%B3w%20kuriera%20dpd Quote
b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dziewczyny, mam taki wozek dla psa, wozilam w nim moja 18letnia suczke na spacerki, jest prawie nowy, oddalabym na bazarek tylko ktos musial by go zrobic i odebrac wozeczek spod Leszna wlkp... Ja mogę zrobić bazarek. Z tym odebraniem wózka to do wysyłki? Czy chodzi już o kupionego? Quote
b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Wieso - towar super, wyjdzie z tego bardzo oryginalny bazarek :) A b- b zrobiła super banerek dla naszego większego kudłaczka, bardzo dziękuję - prosimy się częstować :) B- b - a możesz zrobić dla mojej Tusi ? Ja mam nadzieję że się Maciej nie obrazi ,że mu robotę sprzed nosa zabrałam ;) Tola podaj mi gdzie znajdę zdjęcia Tusi i w wolnej chwili zrobię :) 1 Quote
wieso Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ja mogę zrobić bazarek. Z tym odebraniem wózka to do wysyłki? Czy chodzi już o kupionego? Kochana i tu jest problem......ZNOWU NIE WIEM..... Quote
Recommended Posts