Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
 DOSZŁY WPŁATY DLA MIKRUSKA :)
  STERYLIZACJA MIKRUSA-TERESAA118 10-08-2015
10-08-2015 80,00  

POKER DLA MIKRUSKA 07-08-2015
10-08-2015 30,00  

Murka może przyjąć Mikrusa po weekendzie :)

Posted

DOSZŁY WPŁATY DLA MIKRUSKA :)
  STERYLIZACJA MIKRUSA-TERESAA118 10-08-2015
10-08-2015 80,00  

POKER DLA MIKRUSKA 07-08-2015
10-08-2015 30,00  

Murka może przyjąć Mikrusa po weekendzie :)

Super, to teraz trzeba zebrać deklaracje. Dam , jak pisałam, 2 dyszki stałej.Kto da ile może?

Posted

Super, to teraz trzeba zebrać deklaracje. Dam , jak pisałam, 2 dyszki stałej.Kto da ile może?

Tosiek szybko znalazł dom, więc jak pisałam, tą dyszkę mogę dać Mikruskowi na hotelik.
Posted

Mikrusek będzie bezpieczny :) a ja proszę o wsparcir dla niego. Mam jeszcze  na SGGW dług za dwie operacje KUlki, która już jest w swoim domu.

Posted

auraa, pisz może w pierwszym poście kto ile zadeklarował stałych wpłat, ile już wpłynęło i ile trzeba na miesiąc pobytu u Murki. Zresztą wiesz jak się to robi.

Posted

Wiem, wiem ...Dziś miałam tel. w sprawie Mikruska. Pani 60letnia, która dwa tygodnie temu straciła psa. Psiak oczywiście do domu na kanapę. Zobaczyła Mikrusa na OLX i bardzo jej sie spodobał. Rozmawiałam z córką. Pani mieszka sama ale córka twierdzi, że w razie co ona psiakiem się zajmie. Pani mieszka w okolicy Sochaczewa w miejscowości Brzezia. Co Wy na to?

Posted

Kto z dogo jest z Sochaczewa  lub okolic? Chodzi o wizytę Pa. Czekam na odpowiedź jednej osoby ale w razie odmowy jeszcze kogoś szukam

Posted

60 lat? a co tu z wiek? w dzisiejszych czasach to młoda osoba. Trzeba kuć żelazo póki gorące.

Prawda Poker ciesze sie ze jestesmy jednej mysli :)
Posted

Wiem, wiem ...Dziś miałam tel. w sprawie Mikruska. Pani 60letnia, która dwa tygodnie temu straciła psa. Psiak oczywiście do domu na kanapę. Zobaczyła Mikrusa na OLX i bardzo jej sie spodobał. Rozmawiałam z córką. Pani mieszka sama ale córka twierdzi, że w razie co ona psiakiem się zajmie. Pani mieszka w okolicy Sochaczewa w miejscowości Brzezia. Co Wy na to?

No, nareszcie coś drgnęło. Teoretycznie brzmi całkiem dobrze. Zobaczymy jak wypadnie wizyta pa.
Też twierdzę, ze 60 -tka, to nie starość i w żadnym wypadku nie dyskwalifikuje adopcji Mikrusa.
Żeby tylko udało się kogoś znaleźć do tej wizyty.
Posted

Fundacja Nero jest z Sochaczewa a kto z fundacji jest na dogo?

z fundacji była chyba Luka czy Luka1 jakoś tak  ,ale nie ma jej chyba już na dogo.Po prostu trzeba zadzwonić do fundacji ,bo to ona chyba ją prowadzi .Coś mi się majaczy ,że z okolic jest Ewanka . Patrzyłam na mapie i właściwie taka sama odległość jest od Łowicz a na dogo jest wątek schroniska z Łowicza . Kiedyś chyba Romka się zgodziła zrobić wizytę w okolicy dla pewnej psinki

Malutki ma szanse .Trzymam kciuki :)

Posted

Osoba do wizyta przed adopcyjnej znaleziona!!! Ma wszystko sprawdzić. Zwłaszcza ogrodzenie, żeby maluch  nigdzie się nie prześlizgnął.