Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez numeru psa niczego sie nie dowiem, a juz na 100% namiarow jedyne co moge zrobic to prosic Elzbiete L zeby sprawdzila albo lepiej przeslala mi zdjecia z jej archiwum ze wskazaniem o jakie wybiegi mi chodzi.

Posted

Niestety psiak nie mógł zostac u mnie na tymczasie.Nie tolerował sie z moimi psiakami a w chwilii obecnej jest ich 7 psiaków i 2 koty.Zamkniety w pokoju w ciagu sekundy otworzył sobie łapka klamke i dobrze ze moje psiaki tez były zamkniete bo strach pomyslec co by było.
Aga nie miała innego wyjscia tylko wziac taksówke i zawieźc go do kliniki do Radosci.
Tymczas bez psiaków byłby pilnie potrzebny.
Drań ,bo tak go nazwałą Aga do ludzi jest przesłodki ,próbuje dominowac ,wiec musi miec u kogos posłuch.Nie nadaje sie do starszej kobiety.On by bardzo chetnie sie pobawił ,pobiegał,
Jest karny.
Jednak do psiaków nie za wesoło.
Juz przed klinika wystartował do bernardyna a potem do innego psiaka.
Myslałam ze zamkniety i odizolowany w pokoju bedzie mógł spedzic u mnie te kilka dni dopóki nie namierzy sie własciciela ale z otwieraniem łapa klamki uporał sie w mig.
Nie mogłam narazac swoich piaków i 3 miesiecznego ufnego do psów kociaka.
Przykro mi ,bo bardzo go polubiłam.
Psiak na 100 % miał dom i pieknie jeździ samochodem,bawi sie patykiem,
Przepraszam ale nie udało mi sie Ci pomóc
Beata

Posted

Dorota popros Elę L tez i w moim imieniu aby przeszukała te zdjecia.
Drań bardzo mi i Adze lezy na sercu.Dla ludzi jest kochany.Dostałam duzo całusów i przytulań;)

Posted

gamoń napisał(a):
Darku dziekuje Ci bardzo za pomoc .Załuje ,ze nie mogłam pomóc Draniowi ale miło mi było Cie poznac.
(ta starsza -Beata)

Mnie również było miło. Drań jest świetnym psiakiem. Wyslałem jego zdjęcia mailem do Iczing.

Posted

gamoń napisał(a):
Niestety psiak nie mógł zostac u mnie na tymczasie.......................
Myslałam ze zamkniety i odizolowany w pokoju bedzie mógł spedzic u mnie te kilka dni dopóki nie namierzy sie własciciela ale z otwieraniem łapa klamki uporał sie w mig.............

Beata, trzeba klamkę zamienić na gałkę :eviltong: nie otworzy :lol: Ja kiedys ten problem otwierania drzwi przerabiałam ;)

Posted

zmysl - dzięki za zdjęcia
gamoń - niuniek pójdzie do domu z ogrodem tylko ja tam najpierw pojade i sama wszystko sprawdze tylko nie wiem czy poczekać nie trzeba z uwagi na ogloszenia...
wieczorem napisze więcej

Posted

mariolka napisał(a):
moment... nie przeczytałam całego watku, ale czy to znaczy ze szykuje sie domek??

No właśnie :roll: bo właśnie mam przygotowane materiały na allegro i do ogłoszeń.

Posted

Kora ja nie wiem czy ona nie jest jeszcze na urlopie.Moze morisowa wie ?
Ta sunia ,która wkleiłas na tych zdjeciach została adoptowana w maju tylko nie wiem czy 2005 czy w 2004 chyba 2005 .Potem ja oddali a teraz jest u mojej cioci.
Moze Drań lub Wilczek i ona sa z jednego okresu przyjscia do schronu