iczing Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 kora ale ty masz pamięć! a możnaby sprawdzić kto go wtedy zaadoptowal ? Quote
Witokret Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kora - Ty jesteś po prostu niesamowita :lol: Quote
Kora Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Bez numeru psa niczego sie nie dowiem, a juz na 100% namiarow jedyne co moge zrobic to prosic Elzbiete L zeby sprawdzila albo lepiej przeslala mi zdjecia z jej archiwum ze wskazaniem o jakie wybiegi mi chodzi. Quote
malagos Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czyli te kilka lat miał dom?... Ciekawe, co sie stało? Quote
Zmysł Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Na razie jedno zdjęcie, bo coś mi sprzęt kompletnie wysiada:shake: Quote
gamoń Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Niestety psiak nie mógł zostac u mnie na tymczasie.Nie tolerował sie z moimi psiakami a w chwilii obecnej jest ich 7 psiaków i 2 koty.Zamkniety w pokoju w ciagu sekundy otworzył sobie łapka klamke i dobrze ze moje psiaki tez były zamkniete bo strach pomyslec co by było. Aga nie miała innego wyjscia tylko wziac taksówke i zawieźc go do kliniki do Radosci. Tymczas bez psiaków byłby pilnie potrzebny. Drań ,bo tak go nazwałą Aga do ludzi jest przesłodki ,próbuje dominowac ,wiec musi miec u kogos posłuch.Nie nadaje sie do starszej kobiety.On by bardzo chetnie sie pobawił ,pobiegał, Jest karny. Jednak do psiaków nie za wesoło. Juz przed klinika wystartował do bernardyna a potem do innego psiaka. Myslałam ze zamkniety i odizolowany w pokoju bedzie mógł spedzic u mnie te kilka dni dopóki nie namierzy sie własciciela ale z otwieraniem łapa klamki uporał sie w mig. Nie mogłam narazac swoich piaków i 3 miesiecznego ufnego do psów kociaka. Przykro mi ,bo bardzo go polubiłam. Psiak na 100 % miał dom i pieknie jeździ samochodem,bawi sie patykiem, Przepraszam ale nie udało mi sie Ci pomóc Beata Quote
gamoń Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Darku dziekuje Ci bardzo za pomoc .Załuje ,ze nie mogłam pomóc Draniowi ale miło mi było Cie poznac. (ta starsza -Beata) Quote
gamoń Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dorota popros Elę L tez i w moim imieniu aby przeszukała te zdjecia. Drań bardzo mi i Adze lezy na sercu.Dla ludzi jest kochany.Dostałam duzo całusów i przytulań;) Quote
Zmysł Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 gamoń napisał(a):Darku dziekuje Ci bardzo za pomoc .Załuje ,ze nie mogłam pomóc Draniowi ale miło mi było Cie poznac. (ta starsza -Beata) Mnie również było miło. Drań jest świetnym psiakiem. Wyslałem jego zdjęcia mailem do Iczing. Quote
Zmysł Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ogłoszenia o psiaki porozwieszane - Wilcza i okolice, a także inne miejsca np. kliniki. Quote
gamoń Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Draniu co teraz z tobą bedzie.Bedziesz w klatce ,czy na łańcuchu:shake: :shake: :shake: Quote
paros Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 gamoń napisał(a):Niestety psiak nie mógł zostac u mnie na tymczasie....................... Myslałam ze zamkniety i odizolowany w pokoju bedzie mógł spedzic u mnie te kilka dni dopóki nie namierzy sie własciciela ale z otwieraniem łapa klamki uporał sie w mig............. Beata, trzeba klamkę zamienić na gałkę :eviltong: nie otworzy :lol: Ja kiedys ten problem otwierania drzwi przerabiałam ;) Quote
pumcia02 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 z tego co wiem niunius ma trafic do azylu jak tylko nowy boks bedzie do konca postawiony. jeszcze tylko wstawic bude, wejscie hihi i psiak przenosi sie do Azylu Quote
iczing Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 zmysl - dzięki za zdjęcia gamoń - niuniek pójdzie do domu z ogrodem tylko ja tam najpierw pojade i sama wszystko sprawdze tylko nie wiem czy poczekać nie trzeba z uwagi na ogloszenia... wieczorem napisze więcej Quote
pumcia02 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 moment... nie przeczytałam całego watku, ale czy to znaczy ze szykuje sie domek?? Quote
paros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 mariolka napisał(a):moment... nie przeczytałam całego watku, ale czy to znaczy ze szykuje sie domek?? No właśnie :roll: bo właśnie mam przygotowane materiały na allegro i do ogłoszeń. Quote
gamoń Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Paros wklejaj ogłoszenia na allegro .Dom musi byc sprawdzony aby nie było potem problemów. Quote
paros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jest już na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=226778174 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
gamoń Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dzieki paros w imieniu Drania swoim i Asiuniap:lol: Quote
pumcia02 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 mam jedno ale :P w ewidencji psiak widnieje jako Wilczek a nie Drań :P to pierwsze wydaje mi sie bardziej przyjazne Quote
Kora Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gamon niestety do tej pory Elzbieta z http://www.psy.warszawa.pl/ mi nie odpisala nawet slowa:shake: . Quote
gamoń Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kora ja nie wiem czy ona nie jest jeszcze na urlopie.Moze morisowa wie ? Ta sunia ,która wkleiłas na tych zdjeciach została adoptowana w maju tylko nie wiem czy 2005 czy w 2004 chyba 2005 .Potem ja oddali a teraz jest u mojej cioci. Moze Drań lub Wilczek i ona sa z jednego okresu przyjscia do schronu Quote
gamoń Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ponadto Lipińska przez pewien czas miała numery psiaków ,które poszly do adopcji i to było na stronie w zeszłym roku. Quote
Recommended Posts