Bgra Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Lunka :) czuła opiekunka ,ale tylko dla swoich,tutaj z wnusią Elżbiety. 1 Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Ależ ta Sunia jest piękna - ideał :) Piękna,to prawda,nie liczę pytań @,kilka było poważniejszych rozmów,wszystko rozbija się o chorobę Luny. Elżbieta w złej formie,na dodatek bez pieniędzy na diagnostykę i leczenie,modzi chyba na wakacjach. Admin ratunku ! 1 Quote
Lili8522 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ciocia tak jak pisałam na wydarzeniu, proponuje założyć nowy wątek na PwP... Przeniesienia możecie się nie doczekać a w zbieraniu pieniążków każda chwila jest ważna... To nic nie kosztuje, wystarczy tylko przekopiować pierwszą stronę, trochę zdjęć i będzie gotowe... Tutaj chyba nawet rzadko zaglądają ludzie którzy chcą pomóca napiszę się tylko link do nowego wątku i wytłumaczy co i jak i będzie cacy a ludzie przejdą na nowy :) Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Ciocia tak jak pisałam na wydarzeniu, proponuje założyć nowy wątek na PwP... Przeniesienia możecie się nie doczekać a w zbieraniu pieniążków każda chwila jest ważna... To nic nie kosztuje, wystarczy tylko przekopiować pierwszą stronę, trochę zdjęć i będzie gotowe... Tutaj chyba nawet rzadko zaglądają ludzie którzy chcą pomóca napiszę się tylko link do nowego wątku i wytłumaczy co i jak i będzie cacy a ludzie przejdą na nowy :) coś mi net wariuje,fejs to już wogóle ciąąąąągnie :( dzięki Agusiu :) Quote
Martika&Aischa Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 cudna dziewczynka :) tak jak pisze ciocia Lili chyba szybciej będzie załozyc nowy wątek bo po moderatorach na dogo ani śladu :( Quote
Nadziejka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Witaj witaj ciociu Bgra witaj moja Figuniu zagaladam z serdecznosciami i kciukami Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 cudna dziewczynka :) tak jak pisze ciocia Lili chyba szybciej będzie załozyc nowy wątek bo po moderatorach na dogo ani śladu :( Właśnie to mam zamiar zrobić ;) tylko zastanawiam się zgłosić wątek do zamknięcia i czekać,czy od razu mogę założyć kolejny ? Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Witaj witaj ciociu Bgra witaj moja Figuniu zagaladam z serdecznosciami i kciukami sory Ewciu,teraz dopiero widzę Twój wpis,dzisiaj u nas taka paskudna pogoda była,aura jak przed burzą cały dzień,trochę grzmiało i to wystrczyło,żeby Aleś znowu gorzej się czuje,miał dwa ataki,cała jestem ubeczana,trzymaj kciuki za noc! Quote
Lili8522 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Właśnie to mam zamiar zrobić ;) tylko zastanawiam się zgłosić wątek do zamknięcia i czekać,czy od razu mogę założyć kolejny ? Zakładaj od razu nowy, nie ma na co czekać :) ! Na zamknięcie też się nie doczekamy pewnie... A jak się będą czepiać to się im wytłumaczy, że nie można czekać w nieskończoność... Kciuki za Alesia.... 1 Quote
Bgra Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 zapraszamy na nowy wątek Luny na Psy w Potrzebie : http://www.dogomania.com/forum/topic/148280-m%C5%82oda-luna-dysplazja-staw%C3%B3w-biodowychw-planie-kom%C3%B3rki-macierzystepotrzebuje-pomocy/ Proszę o zamknięcie wątku.Powstał nowy wątek psa. Quote
Recommended Posts