Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Tola sie zgodzila? Ja tez jestem za :)
Bazarek imienny......tez nie umiem...

Tola się zgodziła, moja radość z odmiany życia maluszka jest tak wielka, ze zgodzę się na wszystko :)

Dzisiaj rano byłam w schronisku, zarezerwowałam psiaka i tak jak pisałam wczesniej - we wtorek zostanie zabrany.

Nie da się wcześniej -  zadra w środę ma coś do załatwienia w Janowie i od razu zabierze psa do Murki.

Maluszek dzisiaj

[URL=http://www.fotosik.pl]5a5d06f898034820med.jpg[/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl]2dd7b0fefc20e846med.jpg[/URL]

• Upvote 1
Posted

Ja glosuje na Niko 10 zl, przeleje ze stala wkrotce. Moj Bankier jest na urlopie

Acha, stala 35 zl

teresaa118-bardzo dziękujemy za ogromną pomoc. Cudnie, cudnie :).

Posted

Tola się zgodziła, moja radość z odmiany życia maluszka jest tak wielka, ze zgodzę się na wszystko :)

Dzisiaj rano byłam w schronisku, zarezerwowałam psiaka i tak jak pisałam wczesniej - we wtorek zostanie zabrany.

Nie da się wcześniej -  zadra w środę ma coś do załatwienia w Janowie i od razu zabierze psa do Murki.

Maluszek dzisiaj

5a5d06f898034820med.jpg

2dd7b0fefc20e846med.jpg

Kochany okruszek. Nawet nie wie biedny co się tutaj dzieje. A dzieje się dużo, dużo dobrego. Nawet nie przypuszczałam, ze będzie tak dobrze :).

Kochani, jak się robi multicytowanie? Bo ja piszę post pod postem i zaraz mnie mod prześwięci. A to dlatego że nie wiem jak połączyć zacytować dwa posty w jednym poście.

Posted

Ja bardziej proponuję UROK , Uroczek to tylko zdrobnienie,

Musisz kliknąć na dole po prawej w multi cytowanie pod wszystkimi postami , które chcesz cytować.A potem w w czarne okienko z cyfrą cytowań.

Posted

Ja bardziej proponuję UROK , Uroczek to tylko zdrobnienie,

Musisz kliknąć na dole po prawej w multi cytowanie pod wszystkimi postami , które chcesz cytować.A potem w w czarne okienko z cyfrą cytowań.

Miałam ostatnio też  problem z cytowaniem - dzięki za radę :)

Posted

Może zrobić bazarek imienny?

Na pewno weszło by więcej osób...
A nie można przenieść licytacji na nowy wątek bazarkowy?

Jak jeszcze mozna - propozycja od mojego TZ - Ziomek, Zorek

Posted

I co z bazarkiem imiennym?

Mogę zrobić o ile ktoś mi pomoże wysłać zaproszenia i przypilnować trochę porządku :) , bo sama nie dam rady.

Nie bardzo wiem jakie są zasady bazarków imiennych. Ale myślę sobie, że może wystawmy na bazarku propozycje imion, które tu padły na wątku i ten kto chce zagłosować na któreś z imion proponuje jakąś dowolną kwotę pieniędzy. To imię, które w sumie uzbiera najwięcej kasy wygrywa. Co Wy na to?

Czy moze są jakieś inne zasady?

Posted

Ja też nigdy nie robiłam bazarku imiennego.

Ale myślę, że można ustalić stawkę np 5 zł za propozycję imienia ( poprosimy osoby, które zglosiły imię tutaj, żeby zadeklarowały to imię jeszcze na bazarku)

I np 2 zł na glos na imię.

Wygra imię,które będzie miało najwięcej głosów.

Posted

Zajrzałam własnie na bazarek imienny zorganizowany przez ewę gonzales i zasady są takie jak wyżej opisałaś jolantino. Mam jeszcze pytanie czy na jedna osoba może oddać kilka głosów na wybrane przez siebie imię?

Posted

Myślę, że najlepiej byłby przyjąć takie zasady, że

Jedna osoba może podać kilka propozycji imion

Jedna osoba może oddać wiele głosów na jedno imię (również podane przez siebie) lub głosy na różne imiona.

No i oddawanie głosów przez cały czas trwania bazarku, nie tylko na zakończenie.

Albo faktycznie może b-b dołoży jeszcze "imiona" do swojego bazarku?

Tylko czy nie zrobi się  jej zamieszanie?

Posted

przybywam na zaproszenie Sara2011. Jejku ale bidulka malutka jest cudna. niestety nie mogę wiele dać, ale jakiś grosik dla Nicusia znajdę :)

proszę o nr konta na pw.

3maj się maluszku i powodzenia

Posted

Albo faktycznie może b-b dołoży jeszcze "imiona" do swojego bazarku?

Tylko czy nie zrobi się  jej zamieszanie?

Boję się, że coś pomieszam tym bardziej, że teraz przez dwa dni będę tylko z doskoku.

Posted

Boję się, że coś pomieszam tym bardziej, że teraz przez dwa dni będę tylko z doskoku.

Kto jak kto, ale Ty - spec bazarkowy - dałabyś radę :) , tylko że bazarek zrobiłby się taki "nieprzejrzysty", zagmatwany.

Ale jest dobrze :) , już tutaj na wątku psiaka działa "imienny bazarek" :)