Murka Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tosiek został przekazany ok. 17.00. Tutaj jeszcze przed odjazdem z hotelu: Tu razem z drugim futrzakiem, którego odebrała Szafirka: Quote
Anecik Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ło bidule. Ciekawe co sobie myślą jak siedzą za tymi kratkami :( Może że było fajnie i już się skończyło :( :( A nie wiedzą że dopiero będą mieć fajne życie :D Jaki ten nasz Tosiek smutny :( Nie wie, na pewno nie wie że jedzie do swojego domu. Quote
Guest TyŚka Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Kciukujemy za pierwsze chwile w nowym domku! :) Quote
b-b Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tosiek został przekazany ok. 17.00. Tutaj jeszcze przed odjazdem z hotelu: Tu razem z drugim futrzakiem, którego odebrała Szafirka: Kochane mordeczki :) Quote
Havanka Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Kolejna zmiana w ich życiu. Znowu zaczynają od początku. Najważniejsze, ze zmiany będą już tylko na lepsze ! Quote
Poker Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tosiek jakby zamyślony. Ciekawe jak wrażenia w nowym domciu i kiedy będą informacje o chłopaku. Quote
AgusiaP Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Z ogromną niecierpliwością będziemy czekać na wieści z nowego domku! Quote
Murka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 A ja robię rozliczenie; Tosiek był u nas równe 30 dni :) Nie wiem jak było uzgodnione z transportem, czy pół na pół z kudłaczem, który jechał do szafirki czy jakoś inaczej. Wpisuję całość w rozliczeniu Tośka. Koszty: -225 zł hotelowanie (22.07-20.08) -4 zł odrobaczenie II -29 zł szczepienie na wirusówki wraz z dojazdem weta -326 zł transport do Strykowa k. Łodzi Razem: -584 zł Wpłaty: +200 zł DS -584 zł + 200 zł = -384 zł Pozostałość po hotelowaniu Tośka wynosi -384 zł. Quote
AgusiaP Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Są może jakieś wiadomości z domku Tosia? Co tu tak cichutko? Quote
Murka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Tola mi napisała SMSa, że u Tośka wszystko ok, trochę gania koty :) pierwszego dnia był bardzo smutny, nie pozwalał się dotykać, ale z każdym dniem jest lepiej, lubi biegać po ogrodzie :) Quote
b-b Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 pierwszego dnia był bardzo smutny, nie pozwalał się dotykać, Obraził się bo mu Hanię zabrali :) A z piłeczką też Państwo się z nim bawią? Quote
AgusiaP Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Tola mi napisała SMSa, że u Tośka wszystko ok, trochę gania koty :) pierwszego dnia był bardzo smutny, nie pozwalał się dotykać, ale z każdym dniem jest lepiej, lubi biegać po ogrodzie :) Ufff to cieszę się bardzo ! dzięki ! Quote
Havanka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Tosiek z dnia na dzień ma się coraz lepiej, ale podobno ma chwile "zawieszenia", tzn zamyślenia. Moze to jeszcze tęsknota za hotelikiem i Hanią. Zapewne tam po raz pierwszy w życiu był szczęśliwy. Quote
Anecik Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 A ja robię rozliczenie; Tosiek był u nas równe 30 dni :) Nie wiem jak było uzgodnione z transportem, czy pół na pół z kudłaczem, który jechał do szafirki czy jakoś inaczej. Wpisuję całość w rozliczeniu Tośka. Koszty: -225 zł hotelowanie (22.07-20.08) -4 zł odrobaczenie II -29 zł szczepienie na wirusówki wraz z dojazdem weta -326 zł transport do Strykowa k. Łodzi Razem: -584 zł Wpłaty: +200 zł DS -584 zł + 200 zł = -384 zł Pozostałość po hotelowaniu Tośka wynosi -384 zł. Musze się jakoś skontaktowac z Tolą bo ja też nie wiem jak było umówione z transportem? Wiem że Filipek miał bazarek kilometrowy, więc też nie wiem czy mam Ci wpłacić całość za drogę z konta Tośka czy za pół ??? Napisze zaraz do Toli bo też byłam parę dni bez netu i nadrabiam dość spore zaległości :) Quote
Havanka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Musze się jakoś skontaktowac z Tolą bo ja też nie wiem jak było umówione z transportem? Wiem że Filipek miał bazarek kilometrowy, więc też nie wiem czy mam Ci wpłacić całość za drogę z konta Tośka czy za pół ??? Napisze zaraz do Toli bo też byłam parę dni bez netu i nadrabiam dość spore zaległości :) Tola w tej chwili nie ma dostępu do neta. W domu będzie dopiero w sobotę. Myślę, ze koszty powinny pójść po połowie. Filipek i Tosiek jechali jednym transportem. Quote
Anecik Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Czyli Murtce mam wpłacić: Koszty: -225 zł hotelowanie (22.07-20.08) -4 zł odrobaczenie II -29 zł szczepienie na wirusówki wraz z dojazdem weta -163 zł transport do Strykowa k. Łodzi Razem: 421 zł Wpłaty: 200 zł DS 421 zł - 200 zł = 221 zł Wpłata za Tośka do Murki wynosi 221zł. Dobrze liczę? A co z resztą? Przechodzi na konto Pszenicznego? Mam się pytać wpłacających czy przekazują swoje wpłaty na jego konto? Quote
Havanka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Mam kilka fotek z Tośkiem w roli głównej i jego ulubionej, piszczącej kiełbaski, z którą wszędzie chodzi. Niestety, nie potrafię wkleić zdjęcia inaczej. Quote
Poker Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Słodziak z Tośka. Dobrze,że ma coś swojego, będzie mu raźniej, Quote
Murka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Słodziak... u nas miał ulubionego piszczącego hotdoga :) Miałyśmy z Hanią dać mu na drogę, ale w całym zamieszaniu zapomniałyśmy... Quote
AgusiaP Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Po zdjęciach widać, ze chyba już się zadomowił ! Quote
rytka2 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Tosiek sliczny i zadowolony :) dziś zajrzałam dopiero na konto i zgodnie z prośbą księgowej wątku melduje,że wpłata za benzyne na dojazd na PA jest u mnie.Dziekuje ślicznie. Quote
Tola Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Czyli Murtce mam wpłacić: Koszty: -225 zł hotelowanie (22.07-20.08) -4 zł odrobaczenie II -29 zł szczepienie na wirusówki wraz z dojazdem weta -163 zł transport do Strykowa k. Łodzi Razem: 421 zł Wpłaty: 200 zł DS 421 zł - 200 zł = 221 zł Wpłata za Tośka do Murki wynosi 221zł. Dobrze liczę? A co z resztą? Przechodzi na konto Pszenicznego? Mam się pytać wpłacających czy przekazują swoje wpłaty na jego konto? Wpadam na chwilkę na dogo, więcej będzie mnie od niedzieli, jak wrócę. Dobrze liczysz anecik do Murki trzeba przelać 221 zł, z resztą poczekajmy na wieso. Pieniądze miały być przekazane dla Mikruska, ale on ma już dom, pogadamy jak będziemy wszystkie na dogo. Quote
Tola Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Słodziak z Tośka. Dobrze,że ma coś swojego, będzie mu raźniej, Słodziak... u nas miał ulubionego piszczącego hotdoga :) Miałyśmy z Hanią dać mu na drogę, ale w całym zamieszaniu zapomniałyśmy... Po zdjęciach widać, ze chyba już się zadomowił ! Tosiek sliczny i zadowolony :) dziś zajrzałam dopiero na konto i zgodnie z prośbą księgowej wątku melduje,że wpłata za benzyne na dojazd na PA jest u mnie.Dziekuje ślicznie. Uwielbiam fotki z DSów :) Rozmawiałam z panią, Tosiek pierwszego dnia bardzo przeżywał rozstanie z Murkami i Hanią, był bardzo smutny. Teraz jest już coraz lepiej, ta piszcząca kiełbaska to jego ulubiona zabawka, chodzi z nią nawet na spacery. Na razie niemożliwie gania koty, ale może mu to przejdzie. Imię Tosiek zostaje :) Quote
Recommended Posts