b-b Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem: Zagrasz ze mną w piłkę? Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas zabaw z piłkami. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem. Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu. Ogłoszenia są teraz na Kraków. Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl No to trzymamy kciuki :) Quote
wieso Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tak, trzymamy ale tylko za najlepszy domek........ Quote
b-b Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tak, trzymamy ale tylko za najlepszy domek........ Inny nie wchodzi w grę! :) Quote
Tola Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem: Zagrasz ze mną w piłkę? Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas zabaw z piłkami. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem. Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu. Ogłoszenia są teraz na Kraków. Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl Bardzo zachęcający tekścik, czekamy więc na telefon od tego JEDYNEGO domku :) Quote
Murka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Wycwaniaczył się i nie chce wracać do domu :) Trzeba go podstępem zgarniać jak jeszcze inne psy są na ogrodzie, bo jak widzi, że wszystkie wchodzą do domu to on robi zwrot i żadne piłeczki, smaczki i słodkie słówka go nie interesują :) Quote
wieso Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 A to lobuz, chyba za dlugo siedzial i teraz chce podziwiac przyrode.... Quote
Murka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 W dodatku lubi taplać się w wodzie; przez nasze podwórko wiedzie rów melioracyjny i w nim płynie płyciutka woda, Tosiek bardzo lubi zwiedzać ten rów :) Nie muszę chyba opisywać jak potem wygląda :) Czy rozliczenie ma być na koniec lipca czy co 30 dni hotelowania? Quote
wieso Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 No, popatrz co z niego wychodzi :) plywak plaskowodny..... Co do zapytania to musze powiedziec.... I znowu nie wiem.... Quote
Tola Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 W dodatku lubi taplać się w wodzie; przez nasze podwórko wiedzie rów melioracyjny i w nim płynie płyciutka woda, Tosiek bardzo lubi zwiedzać ten rów :) Nie muszę chyba opisywać jak potem wygląda :) Czy rozliczenie ma być na koniec lipca czy co 30 dni hotelowania? Wydaje mi się, i tak jak u innych hotelowiczów - co 30 dni? Albo jak Ci wygodniej liczyć :) Quote
Tola Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ale zainteresowania masz nasz Tosio - piłeczki, przyroda, taplanie się w wodzie - słodki z niego okaz :) :) Quote
Anecik Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Przepraszam że troszkę zaniedbałam Tośka ale brak czasu. Czy rozliczenie ma być na koniec lipca czy co 30 dni hotelowania? Jak Ci Murko wygodniej. Tosiek jest u Ciebie od 22.07? A tą karmę ma czy mu kupujesz? Bo nie wiem czy 7,50 czy 9,00 za dzień. A i jeszcze muszę zapłacić za ogłoszenia tylko ile i komu??? Muszę doszukać :D Quote
Murka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Dla mnie wygodniej co 30 dni, bo na koniec miesiąca mam najwięcej psiaków do rozliczenia :) Karma jest od Fundacji ZEA :) Quote
wieso Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 O! Cioteczka Anecik , witamy.......nasz Tosiek lobuzuje :) Quote
Havanka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Przepraszam że troszkę zaniedbałam Tośka ale brak czasu. Jak Ci Murko wygodniej. Tosiek jest u Ciebie od 22.07? A tą karmę ma czy mu kupujesz? Bo nie wiem czy 7,50 czy 9,00 za dzień. A i jeszcze muszę zapłacić za ogłoszenia tylko ile i komu??? Muszę doszukać :D Ja robiłam Tośkowi ogłoszenia, ale gratisowo, nie za pieniądze. Quote
Tola Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Havanki ogłoszenia przynoszą cudowne domki zamojskim psiakom, tym razem tez tak będzie! Dziękujemy :) Quote
wieso Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Havanki ogłoszenia przynoszą cudowne domki zamojskim psiakom, tym razem tez tak będzie! Dziękujemy :) Bo to trzymamy kciuki.......witam w niedzielny poranek..... Quote
b-b Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Bo to trzymamy kciuki.......witam w niedzielny poranek..... I moje zaciśnięte! Niech się znajdzie wspaniały domek :) Quote
Recommended Posts