Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem:

Zagrasz ze mną w piłkę?

Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas zabaw z piłkami. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem.
Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu.
Ogłoszenia są teraz na Kraków.
Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl

No to trzymamy kciuki :)

Posted

Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem:

Zagrasz ze mną w piłkę?

Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas zabaw z piłkami. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem.
Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu.
Ogłoszenia są teraz na Kraków.
Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl

Bardzo zachęcający tekścik, czekamy więc na telefon od tego JEDYNEGO domku :)

Posted

Wycwaniaczył się i nie chce wracać do domu :) Trzeba go podstępem zgarniać jak jeszcze inne psy są na ogrodzie, bo jak widzi, że wszystkie wchodzą do domu to on robi zwrot i żadne piłeczki, smaczki i słodkie słówka go nie interesują :)

Posted

W dodatku lubi taplać się w wodzie; przez nasze podwórko wiedzie rów melioracyjny i w nim płynie płyciutka woda, Tosiek bardzo lubi zwiedzać ten rów :) Nie muszę chyba opisywać jak potem wygląda :)

Czy rozliczenie ma być na koniec lipca czy co 30 dni hotelowania?

Posted

W dodatku lubi taplać się w wodzie; przez nasze podwórko wiedzie rów melioracyjny i w nim płynie płyciutka woda, Tosiek bardzo lubi zwiedzać ten rów :) Nie muszę chyba opisywać jak potem wygląda :)

Wydaje mi się, i tak jak u innych hotelowiczów - co 30 dni?

Albo jak Ci wygodniej liczyć :)

Posted

Przepraszam że troszkę zaniedbałam Tośka  ale brak czasu.

Jak Ci Murko wygodniej. Tosiek jest u Ciebie od 22.07? A tą karmę ma czy mu kupujesz? Bo nie wiem czy 7,50 czy 9,00 za dzień.

A i jeszcze muszę zapłacić za ogłoszenia tylko ile i komu??? Muszę doszukać :D

Posted

Przepraszam że troszkę zaniedbałam Tośka  ale brak czasu.

Jak Ci Murko wygodniej. Tosiek jest u Ciebie od 22.07? A tą karmę ma czy mu kupujesz? Bo nie wiem czy 7,50 czy 9,00 za dzień.

A i jeszcze muszę zapłacić za ogłoszenia tylko ile i komu??? Muszę doszukać :D

Ja robiłam Tośkowi ogłoszenia, ale gratisowo, nie za pieniądze.
Posted

Havanki ogłoszenia przynoszą cudowne domki zamojskim psiakom, tym razem tez tak będzie!
Dziękujemy :)

Bo to trzymamy kciuki.......witam w niedzielny poranek.....