Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu Zuleczki!!!

Pieniążki już na koncie, bardzo dziękuję.

Ciocie kochane, wpłacam swoją zaległą deklarację i muszę od stycznia ją zawiesić, ze względu na złą sytuację finansową.

Bardzo mi z tego powodu przykro.

Posted

Serdeczności dla Zuluchny z życzeniami kresu bezdomności

Gabi, wiem co czujesz - my od ponad pół roku się zmagamy z niedostatkiem ... to bardzo przykre i momentami wręcz upokarzające :(

Życzę, by nowy rok przyniósł Wam i nam odmianę, by los przestał nas szturchać i spojrzał łaskawszym okiem

Posted

Gabi, wiem co czujesz - my od ponad pół roku się zmagamy z niedostatkiem ... to bardzo przykre i momentami wręcz upokarzające :(

Życzę, by nowy rok przyniósł Wam i nam odmianę, by los przestał nas szturchać i spojrzał łaskawszym okiem

Nie jestem z tych, co lubią się użalać, ale teraz to już jest tragedia i maksymalne upokorzenie, niestety.

Mam nadzieję, że po nowym roku coś się zmieni na lepsze.

Posted

Nie jestem z tych, co lubią się użalać, ale teraz to już jest tragedia i maksymalne upokorzenie, niestety.

czego z całego serca życzę

Posted

Kochane,ja z całego serca Wam życzę aby Nowy Rok przyniósł zmiany tylko na lepsze.Pewnie każdy z nas napotkał na swojej drodze życia większe czy mniejsze trudności,bo takie jest życie.Wiem jednak,że w końcu przychodzi i ten dobry czas,który pozwala odbudować w nas wiarę,że warto być,przetrwać i doczekać tego lepszego od losu!Teraz Życzę Wam kochane tych sił,które są potrzebne na przetrwanie... :)

Gabrysiu,spojrzałam na pierwszą stronę i widzę,że ja na czarnej liście z deklaracjami.Wiem,ze Selma nie pojechała w przewidywanym czasie do domku i pewnie tak to uciekło tzn,deklaracja została przekazana na innego pieska.Ponieważ nie będziesz mogła płacić stałej 10zł na Zuleczkę od stycznia,to ja przejmę  tą deklarację,tak aby kwota stałych pozostała bez zmian.Może tak być? Zulka ma na koncie jeszcze sporo pieniążków ale dopóki nie zaufa i nie pokona w sobie większości strachu,szanse na adopcje są zmniejszone.

Posted

Kochane,ja z całego serca Wam życzę aby Nowy Rok przyniósł zmiany tylko na lepsze.Pewnie każdy z nas napotkał na swojej drodze życia większe czy mniejsze trudności,bo takie jest życie.Wiem jednak,że w końcu przychodzi i ten dobry czas,który pozwala odbudować w nas wiarę,że warto być,przetrwać i doczekać tego lepszego od losu!Teraz Życzę Wam kochane tych sił,które są potrzebne na przetrwanie... :)

Gabrysiu,spojrzałam na pierwszą stronę i widzę,że ja na czarnej liście z deklaracjami.Wiem,ze Selma nie pojechała w przewidywanym czasie do domku i pewnie tak to uciekło tzn,deklaracja została przekazana na innego pieska.Ponieważ nie będziesz mogła płacić stałej 10zł na Zuleczkę od stycznia,to ja przejmę  tą deklarację,tak aby kwota stałych pozostała bez zmian.Może tak być? Zulka ma na koncie jeszcze sporo pieniążków ale dopóki nie zaufa i nie pokona w sobie większości strachu,szanse na adopcje są zmniejszone.

Bogusiu, bardzo dziękuję w imieniu swoim i Gusiaczka za słowa otuchy!!!

Co do deklaracji nic Ci nie pisałam, bo wiedziałam, że pomagasz finansowo wielu pieskom i było mi głupio Ci przypominać.

Oczywiście, że może tak być, jak proponujesz. Dziękuję serdecznie w imieniu Zuleczki.

To prawda, że na koncie suni spora kwota, ale nie wiadomo kiedy zaufa, a tym samym jak długo będzie u Hani.

Zaraz dopiszę w rozliczeniu, że Twoja Bogusiu deklaracja będzie od 01.2016 Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!!

Posted

Kochani Wspaniałej Zabawy i Niech Nowy Rok Przyniesie Wam Wszystko Co W Życiu Najpiękniejsze :) Zuleczko  cudownego domku!

Psiaki,kociaki i wszystkie inne kochane sierściuszki to będzie ciężka noc...oby udało się Wam przejść spokojnie,łagodnie w Nowy Rok

7541371500_1451576376.gif

Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :)

1935436_868928096556108_8806619208690795

Posted

Witam wszystkich, szczególne uściski dla Zuluni i zaciśnięte łapki za koniec bezdomności i Twój wymarzony najlepszy pod słońcem domek ;) 

Zapraszam wszystkich na wątek suni po wypadku :( 

Posted

Gabrysiu i inne ciocie,które szukacie swoich wątków i innych rzeczy : po kliknięciu w swój nick wchodzimy w "profil" i tam na czarnym pasku jest "moja aktywność" po kliknięciu pokażą się m.in. "tematy";"posty"......