Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zulka jest bardzo ładna.

I tak jest z nią  lepiej niż z Gigą, bo ta i kontaktu  z psami nie potrzebuje.

Dzikuski tak mają ,że prawie nie potrzebują ludzia szczególnie jeżeli przebywają z psami. Jak się stają jedynaczkami, to na szczęście się zmienia. Na razie w większości mam takie doświadczenia.

Posted

Zulka jest bardzo ładna.

I tak jest z nią  lepiej niż z Gigą, bo ta i kontaktu  z psami nie potrzebuje.

Dzikuski tak mają ,że prawie nie potrzebują ludzia szczególnie jeżeli przebywają z psami. Jak się stają jedynaczkami, to na szczęście się zmienia. Na razie w większości mam takie doświadczenia.

To prawda, ze Zuleczka jest śliczna. Szkoda, że nikt jej nie chce dać szansy. Macie jakiś pomysł na wyporomowanie ślicznoty oprócz ogłoszeń w internecie?

Posted

Może na początek albo w tytuł ogłoszenia wkleić -  "jeśli chcesz być moim światem pokochaj mnie i pozwól mi pokochać Ciebie. Wiem ,że będzie to troszkę trwało ale obiecuję Ci ,że będzie się to opłacało" Coś tego typu może kogoś chwyci za serce. 

Jeśli coś podobnego jest w tekście 

Zulki to przepraszam...ale przyznam się ,że ogłoszeń nie czytałam.

Posted

Śliczna Zulka jest niewylewna i trzeba to uszanować ..... Ovo bardzo długo oswajała się z dotykiem,

owszem daje się wymiziać, ale widać, że szału nie ma ;)

no, poza brzucholem, który wystawiała od zawsze :D

Posted

Wreszcie Dogo działa, wpłynęło 15,- od Yoany (listopad) Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Oraz 40,- ode mnie (sierpień, wrzesień, październik, listopad)

Posted

Dzwoniła Pani w/s Zulki. Pani chciała sunię dla swojej 12-letniej córki, mieszkają w bloku. Delikatnie przekazywałam jaka jest nasza Zulcia, no i niestety Pani zrezygnowała. Mieszkanie w bloku, wychodzenie na smyczy i do tego rodzina... która nigdy nie miała psa - to nie warunki dla niej :(

Posted

Dzwoniła Pani w/s Zulki. Pani chciała sunię dla swojej 12-letniej córki, mieszkają w bloku. Delikatnie przekazywałam jaka jest nasza Zulcia, no i niestety Pani zrezygnowała. Mieszkanie w bloku, wychodzenie na smyczy i do tego rodzina... która nigdy nie miała psa - to nie warunki dla niej :(

Szkoda, ale wierzę, że domek na Zulkę czeka, Ten Domek :)

Posted

W listopadzie wypadły mi niespodziewane wydatki, ale jeśli jest jeszcze potrzeba stałych deklaracji to chętnie od grudnia coś zadeklaruję.