Anecik Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Bo to Marysiu O. był jakiś znak z niebios :D Ja sporadycznie wchodzę na wątki województw. Tak musiało być - musiałam go wypatrzyć. Quote
Nutusia Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zawsze powtarzam, że wszystko jest zapisane w górze ;) :D Quote
Jara Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 W takim razie pod wyróżnienie Ossiego wrzucam Astre! Quote
hop! Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 W takim razie pod wyróżnienie Ossiego wrzucam Astre! A ja Romusia. ;) Quote
Kropka:) Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ile mnie ominęło!! Super wiadomości! :) Ossi to wielka przylepa! Na naszym pierwszym, zdjęciowym spacerku podchodził, kładł się na plecach i wystawiał brzuszek do głaskania! Kiedy próbowałam wyczesać lekko Kudłaczka okolice brzucha były rozczesane na medal :D Bardzo się cieszę że to jego ostatnie chwile w schronisku! :) Quote
Anecik Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Pisz Kropeczko, pisz co wiesz. Pan Marek też mówi że jest wielką przylepą. A kotecków na spacerku nie spotkałyście przypadkiem? Quote
Kropka:) Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Kotków niestety nie! Na spacerku spotkaliśmy Sonię, z która Ossi przywitał sie z merdającym ogonkiem i kilka innym psiaków z którymi bez przywitania się nie obyło! Kudłaczka koniecznie trzeba choć trochę ostrzyc ponieważ wszystko można znalezc w tych uroczych kołtunach! Jest przemiły, słodki i kocha się przytulać! Bardzo lubi poznawać nowe tereny, myślę że z koleżanką nie będą się nudzić! :) Quote
Anecik Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 A czy jest z takich bardzo zabawowych - no w końcu smarkacz - czy raczej tak ułożony? Bo Miska to stateczna panienka i nie wiem czy on ją rozbryka czy ona jego wyciszy:D Bo dla niej właściwie krótki spacerek i leżenie oraz mizianie to pełnia szczęścia :) A jest tam gdzieś blisko obok schronu jakiś fryzjer? Quote
Anecik Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Patrze na FB schroniska w Łowiczu a tam taka niespodzianka :D Piszą o Mimi i Ossim. cyt.; "Ossi również miał szczęście! :DD W sobotę opuszcza schronisko, jedzie na tymczasik do koleżanki Mimi, która jest jego lustrzanym odbiciem, a później kto wie! :):)" Quote
Korenia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 A czy jest z takich bardzo zabawowych - no w końcu smarkacz - czy raczej tak ułożony? Bo Miska to stateczna panienka i nie wiem czy on ją rozbryka czy ona jego wyciszy:D Bo dla niej właściwie krótki spacerek i leżenie oraz mizianie to pełnia szczęścia :) Przeważnie to ten młodszy rozrusza starszego :D także szykuj się na tajfun :D Quote
Poker Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nie wiem jak będzie z rozbrykaniem , bo u mnie teraz całe towarzystwo, oprócz koty, stateczne, aby tylko się miziać i ewentualnie poszczekać na obcego. Mimi więc nie miała okazji się rozbrykać. Quote
Anecik Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Tu Mimi też nie bryka więc zobaczymy kto kogo przetrzyma. Quote
Perełka1 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Tu Mimi też nie bryka więc zobaczymy kto kogo przetrzyma. towarzystwo się powiększa, ale do mnie Ci daleko Quote
Perełka1 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 To takie nieplanowane powiększenie :) a moje też nie były planowane. Zawsze były dwa, wyjątkiem była trzecia. Później się okazało, że ta Trzecia ma siostrę, która za nią płacze i ucieka do niej. Więc przyszła Czwarta. Czwarta z Trzecią była bardzo związana, ale Trzecia niekoniecznie. A i odnalazło się pokrewieństwo Trzeciej i Czwartej i pojawiła się Piąta. Wszystkie się znały z wcześniejszego życia. Teraz bardzo mi ich brakuje. Niestety to bliskie pokrewieństwo okazało się przekleństwem. Quote
Anecik Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 I jak tam bliżniak? Nic się nie dzieje po kastracji? Quote
Kropka:) Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ossi to typ miziaka przytulaka, ale myślę że jest jeszcze głupiutki i skory do zabawy :) PS. Pozwoliłam sobie wspomnieć o szczęściu Ossiego na naszej facebookowej stronie ;) Quote
Anecik Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 No właśnie. Trzeba iść spać bo pobudka po 5.00 i w drogę :) Dobrej nocy Ossi - ostatniej bezpańskiej w schronisku :D Quote
Anecik Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Powodzenia! :) Nie dziękujemy - żeby nie zapeszyć oczywiście. Quote
wieso Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 No to chyba juz w drodze.....czy juz go maja? Czekamy..... Quote
Poker Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ja też czekam. Albo już go biorą albo lada moment. Quote
Recommended Posts