Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo to Marysiu O. był jakiś znak z niebios :D Ja sporadycznie wchodzę na wątki województw. Tak musiało być - musiałam go wypatrzyć.

Posted

Ile mnie ominęło!! Super wiadomości! :) Ossi to wielka przylepa! Na naszym pierwszym, zdjęciowym spacerku podchodził, kładł się na plecach i wystawiał brzuszek do głaskania! Kiedy próbowałam wyczesać lekko Kudłaczka okolice brzucha były rozczesane na medal :D Bardzo się cieszę że to jego ostatnie chwile w schronisku! :)

Posted

Pisz Kropeczko, pisz co wiesz. Pan Marek też mówi że jest wielką przylepą. A kotecków na spacerku nie spotkałyście przypadkiem?

Posted

Kotków niestety nie! Na spacerku spotkaliśmy Sonię, z która Ossi przywitał sie z merdającym ogonkiem i kilka innym psiaków z którymi bez przywitania się nie obyło! Kudłaczka koniecznie trzeba choć trochę ostrzyc ponieważ wszystko można znalezc w tych uroczych kołtunach! Jest przemiły, słodki i kocha się przytulać! Bardzo lubi poznawać nowe tereny, myślę że z koleżanką nie będą się nudzić! :)

Posted

A czy jest z takich bardzo zabawowych - no w końcu smarkacz - czy raczej tak ułożony? Bo Miska to stateczna panienka i nie wiem czy on ją rozbryka czy ona jego wyciszy:D Bo dla niej właściwie krótki spacerek i leżenie oraz mizianie to pełnia szczęścia :) A jest tam gdzieś blisko obok schronu jakiś fryzjer?

Posted

Patrze na FB schroniska w Łowiczu a tam taka niespodzianka :D Piszą o Mimi i Ossim.

cyt.; "Ossi również miał szczęście! :DD W sobotę opuszcza schronisko, jedzie na tymczasik do koleżanki Mimi, która jest jego lustrzanym odbiciem, a później kto wie! :):)"

10989215_650380751764477_916562932978884
Posted

A czy jest z takich bardzo zabawowych - no w końcu smarkacz - czy raczej tak ułożony? Bo Miska to stateczna panienka i nie wiem czy on ją rozbryka czy ona jego wyciszy:D Bo dla niej właściwie krótki spacerek i leżenie oraz mizianie to pełnia szczęścia :)

Przeważnie to ten młodszy rozrusza starszego :D także szykuj się na tajfun :D

Posted

Nie wiem jak będzie z rozbrykaniem , bo u mnie teraz całe towarzystwo, oprócz koty, stateczne, aby tylko się miziać i ewentualnie poszczekać na obcego. Mimi więc nie miała okazji się rozbrykać.

Posted

To takie nieplanowane powiększenie :)

a moje też nie były planowane. Zawsze były dwa, wyjątkiem była trzecia. Później się okazało, że ta Trzecia ma siostrę, która za nią płacze i ucieka do niej. Więc przyszła Czwarta. Czwarta z Trzecią była bardzo związana, ale Trzecia niekoniecznie. A i odnalazło się pokrewieństwo Trzeciej i Czwartej i pojawiła się Piąta.

Wszystkie się znały z wcześniejszego życia. Teraz bardzo mi ich brakuje. Niestety to bliskie pokrewieństwo okazało się przekleństwem.

Posted

Ossi to typ miziaka przytulaka, ale myślę że jest jeszcze głupiutki i skory do zabawy :)

PS. Pozwoliłam sobie wspomnieć o szczęściu Ossiego na naszej facebookowej stronie ;)

Posted

No właśnie. Trzeba iść spać bo pobudka po 5.00 i w drogę :)

Dobrej nocy Ossi - ostatniej bezpańskiej w schronisku :D