Poker Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A to schronisko to takie troszkę lepsze czy z tych najgorszych? On byłby do odbioru od Ciebie czy ze schronu? Czyli BDT z opcją DS ok? No nie mogę , chyba oszaleję z radości. A dokładnie gdzie ten schron? W Łowiczu To będzie Mimi i MIM 1 Quote
Anecik Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jakie Ty masz dobre wieści - że w Łowiczu. Jest kawałek, muszę się sprężyc. Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Sialalalaaaaaaa... Mimiśka będzie miała braciszka! :D I trzeba jej będzie jakąś kokardkę chiba wiązać, żeby anecik zdołała psiaki rozpoznać ;) Quote
Poker Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Tylko 230 km , co to dla takich młodych ludzi jak Wy. 1 Quote
Poker Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Sialalalaaaaaaa... Mimiśka będzie miała braciszka! :D I trzeba jej będzie jakąś kokardkę chiba wiązać, żeby anecik zdołała psiaki rozpoznać ;) Całe szczęście ,że pierwsza był Mimi , bo by jeszcze domku u anecik nie miała tylko by wzięli jej klonika. Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Pokerku - to wszystko było i tak zapisane w górze! Scenariusz doskonały :D Quote
Anecik Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Myślę, że gdyby Mimi nie była pierwsza to i tak być może bym ją wypatrzyła. Wiecie ale na razie BDT a co dalej to zobaczymy :D Może np z tych wszystkich zakochanych w Mimisi choć jeden chciałby mieć takiego bliźniaka w domu. No chyba że Mimisia nie będzie chciała go oddać :D I ciekawe jaki Ossi ma charaterek (oby Mimisiowy)v i czy mi nie zje kotecków. Problem jest innego typu. Na stronie schroniska doczytałam, że adopcji nie ma w soboty i niedziele a w tygodniu czynne do 17.:( I co??? Sama tak daleko nie pojadę a TZ pracuje i nie ma możliwości wziąć dzień wolnego. No i jak to się bierze ze schronu na te BDT. Taka sama umowa jak przy adopcji czy jak? Co robić - doradźcie. Quote
Poker Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Romka na pewno coś zaradzi. Poczekaj spokojnie. Z tego co wiem ,to normalnie się adoptuje. Tak jak i u nas w schronie. Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Tamtejsze Dziewczyny działają jak burza - spokojna Twoja rozczochrana :D Quote
Anecik Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A ja czekam na Romkę.... Zapisuję, żeby śledzić losy kudłacza :) A kto to w avatarku? Trzeci bliźniak? :) Quote
Romka Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Już jestem i witam serdecznie wszystkich na wątku naszego kudłaczka. :) Anecik to jest mój numer telefonu 604 10 11 65 ,zadzwoń proszę do mnie.Może być dziś. Mały jest tak cudny i ma słodki charakter,że chciałabym dla niego BTD z opcją domu stałego.W schronisku funkcjonują umowy tymczasowe. Myślę,że Poker oddając Ci Mimi super dokładnie sprawdziła Twój dom. :) To,że zdecydowała się na adopcję, jest dla mnie najlepszą rekomendacją Twojego domu. Maleńki jest już zarezerwowany w schronisku ,dziś pojechał na kastrację. Na której stronie schroniska czytałaś o zakazie adopcji w soboty i niedzielę? Sama jestem ciekawa. Jeśli jest taka potrzeba schronisko wydaje psiaki w sobotę i niedzielę.Trzeba tylko wcześniej to ustalić.Problem to godziny otwarcia schroniska,w soboty i w niedziele jest czynne do 11 00. Zadzwoń to omówimy szczegóły Miała jeszcze 2 bardzo fajne telefony z Poznania i Warszawy. Quote
Romka Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Już jestem i witam serdecznie wszystkich na wątku naszego kudłaczka. :) Anecik to jest mój numer telefonu 604 10 11 65 ,zadzwoń proszę do mnie.Może być dziś. Mały jest tak cudny i ma słodki charakter,że chciałabym dla niego BTD z opcją domu stałego.W schronisku funkcjonują umowy tymczasowe. Myślę,że Poker oddając Ci Mimi super dokładnie sprawdziła Twój dom. :) To,że zdecydowała się na adopcję, jest dla mnie najlepszą rekomendacją Twojego domu. Maleńki jest już zarezerwowany w schronisku ,dziś pojechał na kastrację. Na której stronie schroniska czytałaś o zakazie adopcji w soboty i niedzielę? Sama jestem ciekawa. Jeśli jest taka potrzeba schronisko wydaje psiaki w sobotę i niedzielę.Trzeba tylko wcześniej to ustalić.Problem to godziny otwarcia schroniska,w soboty i w niedziele jest czynne do 11 00. Zadzwoń to omówimy szczegóły Miała jeszcze 2 bardzo fajne telefony z Poznania i Warszawy. Quote
hop! Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mały jest tak cudny i ma słodki charakter,że chciałabym dla niego BTD z opcją domu stałego. Miała jeszcze 2 bardzo fajne telefony z Poznania i Warszawy. Najlepszy byłby dom stały. :) Quote
Anecik Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jestem po rozmowie z Romką :D Jutro wszystko dogrywamy i w sobotę heja na Łowicz :rolleyes: Quote
Romka Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Jesteśmy już po rozmowach.Wszystko zmierza w tym najlepszym kierunku To jest Mimi: Faktycznie bardzo podobna do Ossiego :) Quote
hop! Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Trzymam kciuki za powodzenie akcji. :) Teraz takie upały, a biedny Ossi musi przejść kastrację. Oby wszystko poszło dobrze i rana ładnie się goiła. Quote
Korenia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A kto to w avatarku? Trzeci bliźniak? :) Dokładnie ;) To moja Amyśka ;) Quote
Marysia R. Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zaglądam do braciszka Mimisi :) Miał chłopak szczęście, że go anecik wypatrzyła :) Quote
Recommended Posts