Nadziejka Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Witaj Reniu witaj Tofisiu i duzutki Reniuskaaa podalas mi samiuckie imie swoje ...no na asmiuckie imionko to sie przelewu nie zrobi hihi ... . trzeba imie i nazwisko aby przelac na konto ja kiedys mialam ale juz pousuwalalam pozdrawiam ogrom,nie malenka cudna sciskuniam i duzutkiego ogromnie Quote
Nadziejka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Reniu pozdrawiam lapenki wyslalam przed chwilenka 30 zl z bazareczku jak dojda potwierdz prosze serdecznie Quote
Onaa Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Wpłyneło 30zł z bazarku Nadziejki - slicznie dziękujemy :) :) :). Quote
Onaa Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Tofinka pozdrawia. Z bazarku ogłoszeń Ziutki zamówiłam pakiet dla małej. Quote
Anecik Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Ale tak zupełnie nikt nie dzwoni o Tofinkę Renatko? Quote
Havanka Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Otrzymałam zapytanie w spr. Tofinki: Dzień dobry. Ile lat ma Tofinka i czy lubi dzieci? pozdrawiam. Basia. Wiem, ze ma ok. 2 lat ale czy lubi dzieci? Quote
elik Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 15 godzin temu, Havanka napisał: Otrzymałam zapytanie w spr. Tofinki: Dzień dobry. Ile lat ma Tofinka i czy lubi dzieci? pozdrawiam. Basia. Wiem, ze ma ok. 2 lat ale czy lubi dzieci? Wysłałam do Onaa SMSa z zapytaniem. Może ma problemy z internetem. Quote
Havanka Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 1 godzinę temu, elik napisał: Wysłałam do Onaa SMSa z zapytaniem. Może ma problemy z internetem. Dzięki Elu. Odpisałam pani, że Tofinka ma ok. 2 lat a po pozostałe informacje odesłałam pod nr tel. podany w ogłoszeniu. Jestem bardzo ciekawa, czy był telefon. Quote
elik Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 1 godzinę temu, Havanka napisał: Dzięki Elu. Odpisałam pani, że Tofinka ma ok. 2 lat a po pozostałe informacje odesłałam pod nr tel. podany w ogłoszeniu. Jestem bardzo ciekawa, czy był telefon. Onaa zaglądnie po pracy :) Quote
Onaa Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Tofinka to taki mały wypłoszek, potrzebuje cierpliwego spokojnego domku. Narazie nikt nie dzwonił w jej sprawie. Quote
Havanka Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Szkoda, że pani nie zadzwoniła, choć moze i dobrze. Bo jeżeli Tofinka potrzebuje spokojnego domu, to najlepszy będzie bez małych dzieci. Quote
Onaa Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Tofinka jest psem nocnym :), jak zobaczy tylko że się przebudziłam w nocy i nie śpię to od razu zaczyna harce i chętnie szła by na spacer :). Wczoraj dzwoniła pani w jej sprawie, ma 8 letnie dziecko, pytała czy Tofinka lubi dzieci, opowiedziałam jej jakim pieskiem jest mała, pani ma się zastanowić, jest z Katowic. Quote
Onaa Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Pani już nie zadzwoniła. Natomiast wczoraj dzwonili Państwo, mieszkają na wsi w domu z ogrodem w woj. śląskim, mają prawie dorosłych synów. Miesiąc temu umarła im jamniczka po 6-ciu latach, i Tofinka im się spodobała że taka mała. Szukamy więc kogoś na wizytę przedadopcyjną: Bronów koło Bielsko- Białej, koło Czechowice -Dziedzice i Ligoty. Jeśli w ogóle uda się kogoś znaleźć. Napisałam do Pinczerka i Gizmo, togaa i LIli mają zatkane skrzynki. Quote
Havanka Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 3 godziny temu, Onaa napisał: Pani już nie zadzwoniła. Natomiast wczoraj dzwonili Państwo, mieszkają na wsi w domu z ogrodem w woj. śląskim, mają prawie dorosłych synów. Miesiąc temu umarła im jamniczka po 6-ciu latach, i Tofinka im się spodobała że taka mała. Szukamy więc kogoś na wizytę przedadopcyjną: Bronów koło Bielsko- Białej, koło Czechowice -Dziedzice i Ligoty. Jeśli w ogóle uda się kogoś znaleźć. Napisałam do Pinczerka i Gizmo, togaa i LIli mają zatkane skrzynki. Może tym razem poszczęści się Tofince. Trzymam kciuki ! Quote
elik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 6 godzin temu, Onaa napisał: . . . Napisałam do Pinczerka i Gizmo, togaa i LIli mają zatkane skrzynki. Znalazłaś kogoś na wizytę PA ? Quote
Onaa Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Nie. Ta miejscowość jest kawałek drogi - naście km za Bielsko Biała. Quote
elik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 1 minutę temu, Onaa napisał: Nie. Ta miejscowość jest kawałek drogi - naście km za Bielsko Biała. Kurtka na wacie, tak daleko :( Ale czy to nie tam jest to zagłębie złego traktowania zwierząt ? Może się mylę. Quote
Nadziejka Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kciuki mocno za Tofisie wpisz sie Reniu ciotkom z zatkanymi skrzyneczkami w profil Quote
Poker Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Jutro zadzwonię do togaa i poproszę ,żeby weszła na wątek. Quote
Poker Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Zaprosiłam togaa na wątek.Mam nadzieję,że go odnajdzie. Quote
Recommended Posts