Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']na zgłoszeniu na wystawe klubowa doczytałam sie adresu Kincsem Park

wiec jak rozumiem wystawy klubowe bea się odbywały w tym samym czasie i miejscu co wystawa europejska ??!!

powiedzcie mi czy dobrze myslę ??[/quote]
Setery mają tak:
The Clubshow will take place in KINCSEM PARK (Bp, Albertirsai út 2-4). The
entrance will be from 6.30 and judging will start from 10.00 a.m.

Posted

Właśnie z MEOE dostałam mail informacyjny , o godzinach wstępu, oceny, wprowadzania niewystawianych psów, odbioru i [B][U]druku championatów[/U][/B]. Puchary i medale. itp

Posted

[quote name='musia']Właśnie z MEOE dostałam mail informacyjny , o godzinach wstępu, oceny, wprowadzania niewystawianych psów, odbioru i [B][U]druku championatów[/U][/B]. Puchary i medale. itp[/quote]

fajnie, może i my coś dostaniemy....:cool3:

Posted

[quote name='Iwa-R']My takie pisemko dostaliśmy wczoraj :)

I....... chyba jednak się udało i chyba jedziemy :multi:[/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

...a co to znaczy "CHYBA JEDZIEMY":p

Posted

[quote name='Maks i Spark']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

...a co to znaczy "CHYBA JEDZIEMY":p[/quote]

A bo już tyle wersji transportu mi się rozsypało, że już nic mnie nie zdziwi :evil_lol:

Posted

[quote name='Iwa-R']A bo już tyle wersji transportu mi się rozsypało, że już nic mnie nie zdziwi :evil_lol:[/quote]

włącz pozytywne myślenie:eviltong:

Posted

[quote name='Dream']Pojawiło mi się miejsce dla jednej osoby bez psa.
Jadę w czwartek ok. południa, wracam w sobotę po wystawie klubowej[/quote]
O proszę, a szukałam powrotnego w sobotę :evil_lol:

Posted

A na jakich zasadach można wprowadzić na teren wystawy psy, które nie są zgłoszone?

Maks & Spark - ja mam info od klubu szpica, że potwierdzenia i opaski na rękę na wystawę Klubową będą do odbioru na Europejskiej w sobotę w okolicach ringu. Tak więc może się okazać, że akurat dla nas nic nie będą wysyłać.

Posted

[quote name='Gosiak']A na jakich zasadach można wprowadzić na teren wystawy psy, które nie są zgłoszone?
[/quote]

W mailu jaki otrzymałam jest taka informacja:

" Dogs which are not exhibited can enter the show through any gates till 11 o'clock, but only through gate II. after that. A valid confirmation of vaccinations is required"

Posted

[quote name='Gosiak']
Maks & Spark - ja mam info od klubu szpica, że potwierdzenia i opaski na rękę na wystawę Klubową będą do odbioru na Europejskiej w sobotę w okolicach ringu. Tak więc może się okazać, że akurat dla nas nic nie będą wysyłać.[/quote]

..też to czytałam, niech im będzie:p

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Słuchajcie w związku z tym ,że ja nie dojadę na ta wystawę moge odstapić miejsce w hotelu . Od czwartku do niedzieli (3 noclegi) dla 2 osób . Cena za dobe 38 euro pokój + 8 euro za psa.Jeśli ktos jest chętny to prosze o wiadomość ,najlepiej na emaila lub tel . Bo w przeciewnym razie odwołuje rezerwację .[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Ja dostałam taka informację od Organizatorów wystawy klubowej i specjalistycznej, że nie wysyłali i nie będą wysyłać potwierdzeń.
Mam napisane, gdzie i o której godzinie będzie sędziowanie i że katalogi na sobotę i niedzielę będa dostępne juz w piątek.

No i ciekawe, jaka tam pogoda. Wystawa specjalistyczna w hali, ale klubowa - na wolnym powietrzu. Ichniejsze hale na hipodrodromie (Kincsem Park) nie są na tyle duże, aby pomieścić wszystkie klubówki... No nic. Zobaczymy.

A, i jeszcze jedno. Parking dla karawaningów - wjazd 6, 30 euro za noc, ale bez wody i elektryczności...

Pzdr.

Posted

My dopiero popoludniu kolo 15-16, bo nie moge dwoch dni szkoly zarwac :roll: Trzymac kciuki, bo jak nie to wiadomo czyja bedzie wina :diabloti: Moim cichym marzeniem jest staniecie na lokacie, a jeszcze cichszym....no...wiadomo co :eviltong:
W zyciu tylu bassetow na raz nie widzialam- zgloszonych jest 117 :loveu:

Rowniez [SIZE=7][COLOR=Red]ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA!!!!!

[/COLOR][/SIZE]