PROZAK Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dzieki za ten namiar, ale oni juz od dawna nie maja wolnych miejsc. Sam hotel super, bzylam w nim nawet w tamtzm roku. Nadal wiec syukam noclegu nawet na 1 noc, z 3 na 4, dla 2 osob. Moze komus zwolnila sie rezerwacja, bede wdzieczna za info. pozd Quote
jo-jo Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [FONT="Century Gothic"]Uff właśnie dostałam potwierdzenie z Klubówki i wszystkie psy, które zgłaszałam przyjęte :sweetCyb: Teraz poostaje nam czekać na Październik :)[/FONT] Quote
dogshow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja mam rezerwacje,ktora moge odstapic jest to pokoj 4 osobowy z czwartku na poniedzialek, 7 min.od miejsca wystawy ;) Quote
M&S Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Uff właśnie dostałam potwierdzenie z Klubówki i wszystkie psy, które zgłaszałam przyjęte :sweetCyb: Teraz poostaje nam czekać na Październik :)[/FONT][/quote] szczęściara:cool3:;), a my nadal czekamy na klub...:mad: Quote
Dropka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 gdybys ktoś wiedział cos o klubówce dla IIIgr(bez terrierów typu bull)byłabym wdzięczna,wciąż nie mam od nich żadnej odpowiedzi a moje maile ida chyba w kosmos;o) Quote
pati1033 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co do klubowki III grupy- amstaffy biora w niej udzial- a sa terrierami typu bull :) niestety potwierdzen brak z klubu- najpierw na maile nie odpisywali- teraz to juz nawet maila sie wyslac nie da- bo wraca wiadomosc, ze jest problem z dostarczeniem... moze maja zapchana skrzynke? no juz tez sie denerwuje ta klubowka...:angryy: Quote
Frytela Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 mi odpisali ze psy przyjete i potwierdzenia powinny dojsc ok tydzien przed wystawa, gdyby nie doszly mam sie z nimi szybko kontaktowac ;) Quote
dogshow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='dogshow']Ja mam rezerwacje,ktora moge odstapic jest to pokoj 4 osobowy z czwartku na poniedzialek, 7 min.od miejsca wystawy ;)[/quote] Beds n'Roses Hostel Noclegi:3,4,5 pazdziernik Cena za dobe: 240 zl.za pokoj 4 osobowy Koszt calkowity: 750zl. Po wiecej informacji prosze pisac na [COLOR=Navy][email protected][/COLOR] Quote
PROZAK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dogshow dzieki za info, pomyslimy chociaz do poniedzialku nie zostajemy. Co sie tyczy klubowki terierow z AST wlacznie, ale rzeczywiscie bez bulli i STB, to podaje numer tel kom osoby, ktora udziela info czy psy przyjete. Ja najpierw dzwonilam pod ten numer, ktory nie odpowiadal na poczatku. Potem oddzwonil mily Pan i dogalismy sie ze sms przewsle mu dane moich psow a on sprawdzi i odpisze sms albo na maila Podaje ten numer: + 36 320 217 18, dotyczy tylko klubowej terierow, bez bulli i STB POZD Malgosia Quote
pati1033 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a ja dzis dostalam oficjalnego maila z potwierdzeniem przyjecia psa od klubu :multi::multi::multi: Quote
pati1033 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a ja sie za takowa uwazam :) oj naprawde mi ulzylo... :) Quote
Dumisiowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 no nie:) szczęściary z tymi klubówkami.....nasz klub podejrzanie milczy wciąż i wciąż:) Quote
Frytela Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja to chyba nigdy nie zarezerwuje hotelu...znalazłam pare z wolnymi pokojami ale... rezerwacja jedynie jak ma sie karte kredytowa... no moi rodzice niestety nie maja ochoty takową mieć... Quote
Alojzyna Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Spróbuj coś przez LIMBĘ ([URL="http://www.limba.com"]www.limba.com[/URL]). Wiele razy rezerwowałam przez nich hotele i byłam bardzo zadowolona (nie trzeba mieć karty kredytowej) Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wczoraj, delikatnie mówiąc.... wkurzył mnie klub Chow-Chow :angryy:. Wpłaciłam 40 euro, mam potwierdzenie wpłaty kwoty właśnie 40 euro. A tu wczoraj dostaję maila, że mają na koncie bagatela 15 euro ?! Mało tego, Pan napisał mi to takimi wielkimi literami jakbym ja ślepa była. Jak to możliwe? Gdzie zginęło 25 euro? Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? Jest to pierwsza taka moja sytuacja. Płaciłam już wiele razy, i jakoś nikomu nie ginęły pieniądze. Quote
Dream Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iwa-R']Wczoraj, delikatnie mówiąc.... wkurzył mnie klub Chow-Chow :angryy:. Wpłaciłam 40 euro, mam potwierdzenie wpłaty kwoty właśnie 40 euro. A tu wczoraj dostaję maila, że mają na koncie bagatela 15 euro ?! Mało tego, Pan napisał mi to takimi wielkimi literami jakbym ja ślepa była. Jak to możliwe? Gdzie zginęło 25 euro? Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? Jest to pierwsza taka moja sytuacja. Płaciłam już wiele razy, i jakoś nikomu nie ginęły pieniądze.[/quote] Sprawdź jaki masz podział kosztów w przelewie. Ich bank mógł sobie coś potrącić, nie chce się wierzyć, że aż tyle, ale..... Quote
M&S Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iwa-R']Wczoraj, delikatnie mówiąc.... wkurzył mnie klub Chow-Chow :angryy:. Wpłaciłam 40 euro, mam potwierdzenie wpłaty kwoty właśnie 40 euro. A tu wczoraj dostaję maila, że mają na koncie bagatela 15 euro ?! Mało tego, Pan napisał mi to takimi wielkimi literami jakbym ja ślepa była. Jak to możliwe? Gdzie zginęło 25 euro? Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? Jest to pierwsza taka moja sytuacja. Płaciłam już wiele razy, i jakoś nikomu nie ginęły pieniądze.[/quote] o kurcze ale numer....:crazyeye:w głowie się nie mieści takie coś może wyslij im faksem dowód wpłaty i niech oni szukają Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wysłałałam potwierdzenie opłaty ze zgłoszeniem, wysłałam teraz po raz drugi. Z tego co pamiętam, to opłaty przy wysyłaniu są na bank w którym była płacana kasa, a opłaty przychodzące na bank do którego szła. 25 euro opłaty to lekka przesada. Quote
Dream Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iwa-R']Wysłałałam potwierdzenie opłaty ze zgłoszeniem, wysłałam teraz po raz drugi. Z tego co pamiętam, to opłaty przy wysyłaniu są na bank w którym była płacana kasa, a opłaty przychodzące na bank do którego szła. 25 euro opłaty to lekka przesada.[/quote] jeśli tak było to mogli potrącić ok. 5 euro max Quote
Cezus80 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 To zalezy od Bankow mnie ostatnio wyparowało 15 euro ( gdzie ja pokrywałam koszty swojego banku) a odbiorca swojego. tak więc podejrzewam ,że poprostu sciągneli sobie taka opłate . Zapytaj może pozwola ci doplacic na show a jeslinie to ku przestrodze jak będziesz dopłacać to lepiej pokryj wszystkie koszty :placz:bedziesz miała pewnośc że cała kwota do nich doszła. Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. zaczynam juz powoli swirowac :mad: mam nadziję że o nas nie zapomnieli :evil_lol: Quote
M&S Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 my na EURO mamy potwierdzenia już od dawna:multi:, ale klub wciąż milczy:angryy: Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Cezus80']To zalezy od Bankow mnie ostatnio wyparowało 15 euro ( gdzie ja pokrywałam koszty swojego banku) a odbiorca swojego. tak więc podejrzewam ,że poprostu sciągneli sobie taka opłate . Zapytaj może pozwola ci doplacic na show a jeslinie to ku przestrodze jak będziesz dopłacać to lepiej pokryj wszystkie koszty :placz:bedziesz miała pewnośc że cała kwota do nich doszła. [/quote] Gdyby tylko pozwolili mi na samym początku, żebym zapłaciła na wystawie, byłoby po sprawie. Pan jednak życzył sobie wpłatę na konto od razu. Do 10 euro kosztów może i bym jeszcze zrozumiała, ale nie 25. A na wystawie już teraz nie dopłacę, ponieważ nie dojadę na nią, bo nie mam transportu. Quote
Nor(a) Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Cezus80'] Ps czy sa ludkki na forum które ciągle nie dostały potwierdzenia na show. [/QUOTE] Niestety [B]są[/B]....Zgloszenie online mamy zaakceptowane, klub potwierdził mailem otrzymane zgłoszenie, więc luzik, przynajmniej teoretycznie :lol: Quote
Recommended Posts