AlaNowak Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O kurka.. czyli martwić się, że tez nic nie mam?? Quote
Ventora Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja nie doczekałam się meila od centrali, ale za to przewodniczący Hcscklubu odpisał mi że jesteśmy przyjęci na wystawę klubową i dowiadywał sie też o europejską i moje zgłoszenia są przyjęte:multi: Powiedział, że w przyszłym tygodniu będę miała potwierdzenie pocztą, więc jestem już spokojna;) Quote
MEGNUM Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='MEGNUM']Znajoma też nie dostała, wysłała maila z pytaniem czy zgłoszenie dotarło i odpisali, że nie ma jej w katalogu:([/quote] Ta wypowiedź dotyczyła Debreczyna, zapomniałam dopisać:roll: Quote
Frytela Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Ventora']Ja nie doczekałam się meila od centrali, ale za to przewodniczący Hcscklubu odpisał mi że jesteśmy przyjęci na wystawę klubową i dowiadywał sie też o europejską i moje zgłoszenia są przyjęte:multi: Powiedział, że w przyszłym tygodniu będę miała potwierdzenie pocztą, więc jestem już spokojna;)[/quote] Jak wysyłałas zgłoszenia na klubówke (bo wychodzi ze mamy razem ;) )? na tego maila co byl podany? Quote
Ventora Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Na pewno mamy razem wystawę klubową bo to jest Hungaria Collie, Shelti, Corgi Klub;) Zgłoszenia wysłałam na ten adres [email][email protected][/email] Tam były podane 2 adresy email ale z tego 2 nikt mi nie odpisał. Quote
Frytela Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Ventora']Na pewno mamy razem wystawę klubową bo to jest Hungaria Collie, Shelti, Corgi Klub;) Zgłoszenia wysłałam na ten adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Tam były podane 2 adresy email ale z tego 2 nikt mi nie odpisał.[/quote] wyslalam na ten i cisza jak narazie, nikt nie odpowiada ;) Czekamy :p Quote
Alojzyna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ja na klubówkę (sbt) zgłaszałam mailem i po godzinie miałam zwrotną odpowiedź, że pies jest przyjęty. Natomiast na europejską, po bardzo wielu problemach udało mi się wpisać psa przes zgłoszenie elektroniczne, po jakimś czasie (ciągle był i jest nadal"oczekujący") dałam znajomej, żeby wysłała zgłoszenie faksem. A ponieważ faks był ciągle zajęty i nie miałam pewności czy wyśle, to wysłałam jeszcze pocztą. Chyba nas przyjęli, po jakiś czas po tym dostałam maila, żebym dosłała mailem potwierdzenie zapłaty (co też uczyniłam) i od tego czasu cisza. Tak sobie myślę, że takich pytających i niecierpliwiących się jest mnóstwo i nie tylko z Polski, i po prostu nie mają czasu by odpowiadać na te wszystkie maile. Quote
Jogurt Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Podejrzewam ze zasypuje ich goooora korespondencji wszelakiej i zajmujac sie organizowaniem przedsiewziecia na taka skale technicznie nie sa w stanie odpowiadac szybko. Quote
Impresja&Simarilion Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 moim zadanie 3 tygodnie to jednak sporo czasu, żeby odpisać... Quote
Jogurt Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No tu akurat tak, troche juz przesadzaja :razz: Quote
Pieseczkowo Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Sluchajcie czy może spotkaliście się na wystawie ,albo wiecie gdzie mozna kupic w Polsce takie ringówki zdjęcie ponizej,Strasznie mi sie podoba,a na wystawy po za polska raczej nie będe odwiedzać. [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/2110/cocker1rk7.jpg[/IMG] Quote
moon_light Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Pieseczkowo']Sluchajcie czy może spotkaliście się na wystawie ,albo wiecie gdzie mozna kupic w Polsce takie ringówki zdjęcie ponizej,Strasznie mi sie podoba,a na wystawy po za polska raczej nie będe odwiedzać. [/quote] tutaj mozna kupic [url]http://www.allegro.pl/item406191053_ringowka_angielska_profesjonalna_9_mm.html[/url] Quote
jo-jo Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [FONT=Century Gothic]My nadal "waiting" :angryy:[/FONT] Quote
Frytela Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a my nadal waiting, i klub sie nie odzywa... Quote
Musiałek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 na klubowa wysyłamam na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], nie było zwrotki że nie doszło i ciszaaaaaaaaaaaaaaa :shake: zaczynam sie martwic :shake: Quote
Impresja&Simarilion Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja się nie martwię, ja jestem zła!!!!!! jak można tak ludzi w niepewności trzymać? Quote
Dumisiowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kochani podpowiedzcie gdzie spicie??? Quote
jo-jo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [FONT=Century Gothic]Na jaki numer telefonu dzwoniliście do nich ?[/FONT] Quote
AlaNowak Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Do mnie 3 dni temu napisała kobitka przyjmująca zgłoszenia na klubówki, że dostała zgłoszenie i spotkamy się w Budapeszcie:cool3: Nic do nich nie pisałam, żadny próśb o potwierdzenie:lol: Quote
pati1033 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a ja dzis przeczytalam na stronie obok mojego zgloszenia na europejska upragnione zdanie: entry registered :multi::multi::multi::multi: Quote
IraKa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Moje zgłoszenie też już zarejestrowane:multi: Quote
Recommended Posts