Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie doczekałam się meila od centrali, ale za to przewodniczący Hcscklubu odpisał mi że jesteśmy przyjęci na wystawę klubową i dowiadywał sie też o europejską i moje zgłoszenia są przyjęte:multi:
Powiedział, że w przyszłym tygodniu będę miała potwierdzenie pocztą, więc jestem już spokojna;)

Posted

[quote name='MEGNUM']Znajoma też nie dostała, wysłała maila z pytaniem czy zgłoszenie dotarło i odpisali, że nie ma jej w katalogu:([/quote]

Ta wypowiedź dotyczyła Debreczyna, zapomniałam dopisać:roll:

Posted

[quote name='Ventora']Ja nie doczekałam się meila od centrali, ale za to przewodniczący Hcscklubu odpisał mi że jesteśmy przyjęci na wystawę klubową i dowiadywał sie też o europejską i moje zgłoszenia są przyjęte:multi:
Powiedział, że w przyszłym tygodniu będę miała potwierdzenie pocztą, więc jestem już spokojna;)[/quote]

Jak wysyłałas zgłoszenia na klubówke (bo wychodzi ze mamy razem ;) )? na tego maila co byl podany?

Posted

Ja na klubówkę (sbt) zgłaszałam mailem i po godzinie miałam zwrotną odpowiedź, że pies jest przyjęty.
Natomiast na europejską, po bardzo wielu problemach udało mi się wpisać psa przes zgłoszenie elektroniczne, po jakimś czasie (ciągle był i jest nadal"oczekujący") dałam znajomej, żeby wysłała zgłoszenie faksem. A ponieważ faks był ciągle zajęty i nie miałam pewności czy wyśle, to wysłałam jeszcze pocztą.

Chyba nas przyjęli, po jakiś czas po tym dostałam maila, żebym dosłała mailem potwierdzenie zapłaty (co też uczyniłam) i od tego czasu cisza.

Tak sobie myślę, że takich pytających i niecierpliwiących się jest mnóstwo i nie tylko z Polski, i po prostu nie mają czasu by odpowiadać na te wszystkie maile.

Posted

Podejrzewam ze zasypuje ich goooora korespondencji wszelakiej i zajmujac sie organizowaniem przedsiewziecia na taka skale technicznie nie sa w stanie odpowiadac szybko.

Posted

Sluchajcie czy może spotkaliście się na wystawie ,albo wiecie gdzie mozna kupic w Polsce takie ringówki zdjęcie ponizej,Strasznie mi sie podoba,a na wystawy po za polska raczej nie będe odwiedzać.
[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/2110/cocker1rk7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Sluchajcie czy może spotkaliście się na wystawie ,albo wiecie gdzie mozna kupic w Polsce takie ringówki zdjęcie ponizej,Strasznie mi sie podoba,a na wystawy po za polska raczej nie będe odwiedzać.
[/quote]
tutaj mozna kupic
[url]http://www.allegro.pl/item406191053_ringowka_angielska_profesjonalna_9_mm.html[/url]

Posted

Do mnie 3 dni temu napisała kobitka przyjmująca zgłoszenia na klubówki, że dostała zgłoszenie i spotkamy się w Budapeszcie:cool3: Nic do nich nie pisałam, żadny próśb o potwierdzenie:lol: