Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Złodziej włamał się do domu, wybiera co cenniejsze, pakuje, słyszy głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba".
Lekko zszokowany rozgląda się, ale nikogo nie widzi. Kontynuuje więc swoje niecne dzieło i znowu ten sam głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba".
Wyraźnie przestraszony woła: "kto tu jest?". W odpowiedzi słyszy: "To ja, Feliks, jestem papugą". Złodziej rozgląda się i faktycznie widzi papugę w klatce. "Feliks - co za idiotyczne imię dla papugi" - śmieje się złodziej. A papuga na to: "A myślisz, że Chrystus to normalne imię dla pitbulla?".:evil_lol:[/QUOTE] buahaha :lol: Rewelacja :lol: Nie znałam tego.

[quote name='Vectra']ale raz jeden , napastowały mnie świadkowe jehowy .... żadne argumenty , nie powstrzymywały owych dam , by zakłócać mój spokój ... argumenty odnośnie mojej wiary , przekonań , ogólnie je omijały i prawiły swoje .....
jeden argument zadziałał :evil_lol:
wyprowadziłam Lalkę przed drzwi i krzyknęłam SZATAN ZABIJ :evilbat: a że Lala , jest elektryczna do gości za płotem .. do tego przyjemnie nie wygląda , próbując napocząć ew gościa ....
[B]już więcej nikt mnie nie nachodził :multi: [/B][/QUOTE] Ależ jesteś gościnna :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='Alicja']jAment :evil_lol:[/QUOTE]
Hough :grins:
[quote name='Asiaczek']A te świadki do byli juz tutaj, czy jeszcze tam...?

Pzdr.[/QUOTE]
tam , tu jeszcze nie dotarli :cooldevi:
[quote name='Katerinas']buahaha :lol: Rewelacja :lol: Nie znałam tego.

Ależ jesteś gościnna :lol: :lol: ;)[/QUOTE]
no baa , od zawsze i od dziecka :diabloti:
[quote name='Asiaczek']To chyba ma byc przestroga i dla innych nieproszonych gości...
A wczesniej umówieni będa mogli wejść na teren posiadłości...?

Pzdr.[/QUOTE]
normalni goście , są mile widziani ;)

jestem chora , boli mnie gardło , mam temperaturę , nie mogę palić , charczę i prycham

poproszę domowe sposoby , by mnie postawiło do jutra na nogi :modla:

wczoraj we warszawie , jedna miła istota , mi sprzedała jakieś choróbsko :(

Posted

[quote name='evel']Buahah, Ewa, kocham czytać Twoje posty :roflt: aż się zaplułam :roflt:[/QUOTE]
oooo następna roznosicielka zarazek :mad: :D
[quote name='Asiaczek']A wiesz konkretnie, która to ta miła osoba...?

Pzdr.[/QUOTE]

jakaś istota , napotkana w sklepie z mięskiem , sobie pokichała i mi się chyba oberwało z kropelek kilku

we warszawie podobno grasuje , jakaś grypa paskudna

Posted

[quote name='Alicja']Założyłam na ekran matę dezynfekcyjną co by mi sie zaraza netem nie przedarła :)[/QUOTE]
osz Ty , a ja chciałam zrobić dobry uczynek i podzielić się z bliźnimi :diabloti:

a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA

Posted

[quote name='Vectra']
a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE]

a ja nie wybaczam bo już zaczyna mnie łamać w kościach :shake: obrzydliwie jest :/

zdjęcia byś jakieś dała :roll:

Posted

[quote name='Vectra']osz Ty , a ja chciałam zrobić dobry uczynek i podzielić się z bliźnimi :diabloti:

a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE]

u nas tak podobnie z tym że temp. +6 ...ale wiatr jest za silny i za zimny

Posted

O nienienie, moje zarazki sobie siedzą w miejscu i do nikogo nie idą :eviltong:

A z domowych sposobów sok malinowy na gorąco mogę Ci polecić, jak nie lubisz czosnku. Ja jak się źle czuję to piję sto litrów takiej mikstury dziennie, znaczy sok z wrzątkiem i stawia mnie na nogi ;)

Posted

[quote name='evel']O nienienie, moje zarazki sobie siedzą w miejscu i do nikogo nie idą :eviltong:

A z domowych sposobów sok malinowy na gorąco mogę Ci polecić, jak nie lubisz czosnku. Ja jak się źle czuję to piję sto litrów takiej mikstury dziennie, znaczy sok z wrzątkiem i stawia mnie na nogi ;)[/QUOTE]

czosnek jest the best :cool2:

Posted

[quote name='Vectra']oooo następna roznosicielka zarazek :mad: :D
jakaś istota , napotkana w sklepie z mięskiem , sobie pokichała i mi się chyba oberwało z kropelek kilku
we warszawie podobno grasuje , jakaś grypa paskudna[/QUOTE]
O grypie w W-wie to nic nie wiem...

[quote name='Alicja']czosnek jest the best :cool2:[/QUOTE]
Popieram.
Ale czy czosnek z mlekiem tez jest the best...?
Ja b.lubię czosneczek na chlebku, chlebek posmarowany masełkiem i na to posmarowany czosnek:) Mniam, mniam...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O grypie w W-wie to nic nie wiem...

Popieram.
Ale czy czosnek z mlekiem tez jest the best...?
Ja b.lubię czosneczek na chlebku, chlebek posmarowany masełkiem i na to posmarowany czosnek:) Mniam, mniam...

pzdr.[/QUOTE]

w mleczku nie lubiem :grins: w potrawach wszelakich tak , a masełko czosnkowe na tostach to jest niebo w jamie gębowej :)

Posted

A lubię sos czosnkowy na tostach :loveu:

A do jehowych to tez ostatnio nawiedziła mnie owa wyznawczyni i była bardzo natrętna, niestety rozmawiała przez domofon i Bobik był bardzo tym faktem zawiedziony :evil_lol:

Posted

czosnek kocham , żrem na potęgę z chlebkiem i masłem właśnie ..... mleka z czosnkiem nie przełknę , jako że mleko na ciepło jest dla mnie nie pitne ... mimo że ja minimum 1 litr mleka dziennie pochłaniam ... tyle że na zimno

Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
- Chcesz pan zarobic stówe?
-Jasne! Co mam robic?
-Wejsc do agencji, zabrac moja zone, wsadzic ja do taksówki i zawiesc nas oboje do domu.
Taksówkarz zabral sie do pracy. Kilka minut pózniej drzwi agencji otworzyly sie z hukiem i pojawil sie taksówkarz trzymajacy za wlosy wijaca sie kobiete. Otworzyl drzwi samochodu, wrzucil ja do srodka i powiedzial:
-Trzymaj pan ja!
A facet krzyknal do taksówkarza:
- To nie jest moja zona!
-Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska

Posted

[quote name='Vectra']czosnek kocham , żrem na potęgę z chlebkiem i masłem właśnie ..... mleka z czosnkiem nie przełknę , jako że mleko na ciepło jest dla mnie nie pitne ... mimo że ja minimum 1 litr mleka dziennie pochłaniam ... tyle że na zimno

Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
-Jasne! Co mam robic?
-Wejsc do agencji, zabrac moja zone, wsadzic ja do taksówki i zawiesc nas oboje do domu.
Taksówkarz zabral sie do pracy. Kilka minut pózniej drzwi agencji otworzyly sie z hukiem i pojawil sie taksówkarz trzymajacy za wlosy wijaca sie kobiete. Otworzyl drzwi samochodu, wrzucil ja do srodka i powiedzial:
-Trzymaj pan ja!
- To nie jest moja zona!
-Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Vectra']jestem chora , boli mnie gardło , mam temperaturę , nie mogę palić , charczę i prycham
poproszę domowe sposoby , by mnie postawiło do jutra na nogi :modla:[/QUOTE] Oprócz czosneczku i malinek i mleczka.... polecam jeszcze grzane piwo. Wypić i pod kołderkę ;)

[quote name='Vectra']a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE] tiiaa... u nas też :roll: Połamało gałęzie sosny :roll:
Ale śnieg znika.

Tylko ciekawe czy nam jeszcze napada....

[quote name='Vectra']Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza:
-Jasne! Co mam robic?
-Trzymaj pan ja!
- To nie jest moja zona!
-Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska[/QUOTE] buahahaha :lol: :lol: