Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A te świadki do byli juz tutaj, czy jeszcze tam...? Pzdr. Quote
Katerinas Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']Złodziej włamał się do domu, wybiera co cenniejsze, pakuje, słyszy głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba". Lekko zszokowany rozgląda się, ale nikogo nie widzi. Kontynuuje więc swoje niecne dzieło i znowu ten sam głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba". Wyraźnie przestraszony woła: "kto tu jest?". W odpowiedzi słyszy: "To ja, Feliks, jestem papugą". Złodziej rozgląda się i faktycznie widzi papugę w klatce. "Feliks - co za idiotyczne imię dla papugi" - śmieje się złodziej. A papuga na to: "A myślisz, że Chrystus to normalne imię dla pitbulla?".:evil_lol:[/QUOTE] buahaha :lol: Rewelacja :lol: Nie znałam tego. [quote name='Vectra']ale raz jeden , napastowały mnie świadkowe jehowy .... żadne argumenty , nie powstrzymywały owych dam , by zakłócać mój spokój ... argumenty odnośnie mojej wiary , przekonań , ogólnie je omijały i prawiły swoje ..... jeden argument zadziałał :evil_lol: wyprowadziłam Lalkę przed drzwi i krzyknęłam SZATAN ZABIJ :evilbat: a że Lala , jest elektryczna do gości za płotem .. do tego przyjemnie nie wygląda , próbując napocząć ew gościa .... [B]już więcej nikt mnie nie nachodził :multi: [/B][/QUOTE] Ależ jesteś gościnna :lol: :lol: ;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 To chyba ma byc przestroga i dla innych nieproszonych gości... A wczesniej umówieni będa mogli wejść na teren posiadłości...? Pzdr. Quote
Vectra Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Alicja']jAment :evil_lol:[/QUOTE] Hough :grins: [quote name='Asiaczek']A te świadki do byli juz tutaj, czy jeszcze tam...? Pzdr.[/QUOTE] tam , tu jeszcze nie dotarli :cooldevi: [quote name='Katerinas']buahaha :lol: Rewelacja :lol: Nie znałam tego. Ależ jesteś gościnna :lol: :lol: ;)[/QUOTE] no baa , od zawsze i od dziecka :diabloti: [quote name='Asiaczek']To chyba ma byc przestroga i dla innych nieproszonych gości... A wczesniej umówieni będa mogli wejść na teren posiadłości...? Pzdr.[/QUOTE] normalni goście , są mile widziani ;) jestem chora , boli mnie gardło , mam temperaturę , nie mogę palić , charczę i prycham poproszę domowe sposoby , by mnie postawiło do jutra na nogi :modla: wczoraj we warszawie , jedna miła istota , mi sprzedała jakieś choróbsko :( Quote
evel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Buahah, Ewa, kocham czytać Twoje posty :roflt: aż się zaplułam :roflt: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A wiesz konkretnie, która to ta miła osoba...? Pzdr. Quote
Vectra Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='evel']Buahah, Ewa, kocham czytać Twoje posty :roflt: aż się zaplułam :roflt:[/QUOTE] oooo następna roznosicielka zarazek :mad: :D [quote name='Asiaczek']A wiesz konkretnie, która to ta miła osoba...? Pzdr.[/QUOTE] jakaś istota , napotkana w sklepie z mięskiem , sobie pokichała i mi się chyba oberwało z kropelek kilku we warszawie podobno grasuje , jakaś grypa paskudna Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Założyłam na ekran matę dezynfekcyjną co by mi sie zaraza netem nie przedarła :) Quote
Vectra Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Alicja']Założyłam na ekran matę dezynfekcyjną co by mi sie zaraza netem nie przedarła :)[/QUOTE] osz Ty , a ja chciałam zrobić dobry uczynek i podzielić się z bliźnimi :diabloti: a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra'] a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE] a ja nie wybaczam bo już zaczyna mnie łamać w kościach :shake: obrzydliwie jest :/ zdjęcia byś jakieś dała :roll: Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']osz Ty , a ja chciałam zrobić dobry uczynek i podzielić się z bliźnimi :diabloti: a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE] u nas tak podobnie z tym że temp. +6 ...ale wiatr jest za silny i za zimny Quote
evel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 O nienienie, moje zarazki sobie siedzą w miejscu i do nikogo nie idą :eviltong: A z domowych sposobów sok malinowy na gorąco mogę Ci polecić, jak nie lubisz czosnku. Ja jak się źle czuję to piję sto litrów takiej mikstury dziennie, znaczy sok z wrzątkiem i stawia mnie na nogi ;) Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='evel']O nienienie, moje zarazki sobie siedzą w miejscu i do nikogo nie idą :eviltong: A z domowych sposobów sok malinowy na gorąco mogę Ci polecić, jak nie lubisz czosnku. Ja jak się źle czuję to piję sto litrów takiej mikstury dziennie, znaczy sok z wrzątkiem i stawia mnie na nogi ;)[/QUOTE] czosnek jest the best :cool2: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']oooo następna roznosicielka zarazek :mad: :D jakaś istota , napotkana w sklepie z mięskiem , sobie pokichała i mi się chyba oberwało z kropelek kilku we warszawie podobno grasuje , jakaś grypa paskudna[/QUOTE] O grypie w W-wie to nic nie wiem... [quote name='Alicja']czosnek jest the best :cool2:[/QUOTE] Popieram. Ale czy czosnek z mlekiem tez jest the best...? Ja b.lubię czosneczek na chlebku, chlebek posmarowany masełkiem i na to posmarowany czosnek:) Mniam, mniam... pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Asiaczek']O grypie w W-wie to nic nie wiem... Popieram. Ale czy czosnek z mlekiem tez jest the best...? Ja b.lubię czosneczek na chlebku, chlebek posmarowany masełkiem i na to posmarowany czosnek:) Mniam, mniam... pzdr.[/QUOTE] w mleczku nie lubiem :grins: w potrawach wszelakich tak , a masełko czosnkowe na tostach to jest niebo w jamie gębowej :) Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A lubię sos czosnkowy na tostach :loveu: A do jehowych to tez ostatnio nawiedziła mnie owa wyznawczyni i była bardzo natrętna, niestety rozmawiała przez domofon i Bobik był bardzo tym faktem zawiedziony :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 czosnek kocham , żrem na potęgę z chlebkiem i masłem właśnie ..... mleka z czosnkiem nie przełknę , jako że mleko na ciepło jest dla mnie nie pitne ... mimo że ja minimum 1 litr mleka dziennie pochłaniam ... tyle że na zimno Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobic stówe? -Jasne! Co mam robic? -Wejsc do agencji, zabrac moja zone, wsadzic ja do taksówki i zawiesc nas oboje do domu. Taksówkarz zabral sie do pracy. Kilka minut pózniej drzwi agencji otworzyly sie z hukiem i pojawil sie taksówkarz trzymajacy za wlosy wijaca sie kobiete. Otworzyl drzwi samochodu, wrzucil ja do srodka i powiedzial: -Trzymaj pan ja! A facet krzyknal do taksówkarza: - To nie jest moja zona! -Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']czosnek kocham , żrem na potęgę z chlebkiem i masłem właśnie ..... mleka z czosnkiem nie przełknę , jako że mleko na ciepło jest dla mnie nie pitne ... mimo że ja minimum 1 litr mleka dziennie pochłaniam ... tyle że na zimno Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobic stówe? -Jasne! Co mam robic? -Wejsc do agencji, zabrac moja zone, wsadzic ja do taksówki i zawiesc nas oboje do domu. Taksówkarz zabral sie do pracy. Kilka minut pózniej drzwi agencji otworzyly sie z hukiem i pojawil sie taksówkarz trzymajacy za wlosy wijaca sie kobiete. Otworzyl drzwi samochodu, wrzucil ja do srodka i powiedzial: -Trzymaj pan ja! A facet krzyknal do taksówkarza: - To nie jest moja zona! -Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Katerinas Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']jestem chora , boli mnie gardło , mam temperaturę , nie mogę palić , charczę i prycham poproszę domowe sposoby , by mnie postawiło do jutra na nogi :modla:[/QUOTE] Oprócz czosneczku i malinek i mleczka.... polecam jeszcze grzane piwo. Wypić i pod kołderkę ;) [quote name='Vectra']a za oknem plus 10 stopni , wieje wściekły wiatr .... ale wybaczam , bo zniknął śnieg HA[/QUOTE] tiiaa... u nas też :roll: Połamało gałęzie sosny :roll: Ale śnieg znika. Tylko ciekawe czy nam jeszcze napada.... [quote name='Vectra']Facet domyslil sie, ze zona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekal, az wyjdzie z domu, po czym wskoczyl do taksówki i kazal kierowcy ja sledzic. Chwile pózniej wszystko bylo jasne - zona pracowala w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobic stówe? -Jasne! Co mam robic? -Wejsc do agencji, zabrac moja zone, wsadzic ja do taksówki i zawiesc nas oboje do domu. Taksówkarz zabral sie do pracy. Kilka minut pózniej drzwi agencji otworzyly sie z hukiem i pojawil sie taksówkarz trzymajacy za wlosy wijaca sie kobiete. Otworzyl drzwi samochodu, wrzucil ja do srodka i powiedzial: -Trzymaj pan ja! A facet krzyknal do taksówkarza: - To nie jest moja zona! -Wiem, ku**a, to moja! Teraz ide po panska[/QUOTE] buahahaha :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Katerins :cool2: z tym piwem to trafiłaś w 10 ;) chyba najlepszy sposób kiedy człeka już złamie Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Vectra']nie mam piwa :placz:[/QUOTE] cho ...mam szt.1 Leżajska Quote
Vectra Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Alicja']cho ...mam szt.1 Leżajska[/QUOTE] jeden Leżajsk ? szkoda z domu wychodzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts