Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no cudnie, że bez problemów i szybko poszło :loveu: brawo dziewczyny!

Ewa to które zostają????? :diabloti:

syskie 4 , bo Rudą Ewa do Mnie w koszyczku przywiezie :diabloti:

Posted

Pierworodna nie zostanie , bo ona się urodziła WYMARZONA komuś :) miała być biała w rude łatki , no i jest :)
zresztą , ja za białym kolorem nie przepadam :)
chciałam samca zostawić .. no ale nie było czerwonego ... ale za to jest dziurawiec :cooldevi:

kurcze jak ciężko temu się foty robi ... nie mam obiektywu macro :evilbat:

Emila nie chce wychodzić na jedzenie , więc uczta rodzinna :)

łapki :D

dziewczynka

chłopczyk

Posted

Gratuluję "babciu" Vectro pięcioraczków:loveu: Wszystkie są przeurocze, ale ja już zakochałam się w panience z białą pręgą na główce (jak się nie mylę to Hogata):loveu:, a mojej mamie bardzo podoba się brązowy (mahoniowy) piesek:loveu::loveu::loveu: A moja siostra nawet zauważyła długie rzęsy u Hogaty:roflt:

Vectra one są naprawdę boskie:crazyeye::loveu: Oby się zdrowo chowały i wyrosły na samych championów i championki z przedrostkiem Int.;):thumbs:

Posted

gratulacje! :multi:

cudne maluchy i dumna mama :loveu:

nie mogę się doczekać jak będą większe... szczególnie mnie te plamiste ciekawią, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać :p

Posted

Alicja napisał(a):
Czerwonogłowa jest Moja :loveu: ...oczywiście wirtualnie :)

no na spółkę z połową kraju :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Gratuluję "babciu" Vectro pięcioraczków:loveu: Wszystkie są przeurocze, ale ja już zakochałam się w panience z białą pręgą na główce (jak się nie mylę to Hogata):loveu:, a mojej mamie bardzo podoba się brązowy (mahoniowy) piesek:loveu::loveu::loveu: A moja siostra nawet zauważyła długie rzęsy u Hogaty:roflt:

Vectra one są naprawdę boskie:crazyeye::loveu: Oby się zdrowo chowały i wyrosły na samych championów i championki z przedrostkiem Int.;):thumbs:

dzięki :buzi:

jambi napisał(a):
:offtopic: czy jest tu jakiś moderator? :diabloti:

na szczęście , tu nie zagląda :cooldevi:

Ania :) napisał(a):
Przychodze ze szkoły a tu takie świetne wiadomości :D :D
Maluchy są przeboskie :loveu: :D :D

niooo , są ekstra :)
rufusowa napisał(a):
gratulacje! :multi:

cudne maluchy i dumna mama :loveu:

nie mogę się doczekać jak będą większe... szczególnie mnie te plamiste ciekawią, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać :p

plamiaste po dziadkach ;) tata Emilki jest taki plamiasty w rude .. a Frania tata ma czarne plamy ;)

Posted

Gioco napisał(a):
Gratulacje dla Emilki - dzielnej Mamy czerdki :-) dla Frania - ojca dzieciom :-) dla Vectry - za cierpliwość i zimną krew :-)

cierpliwość ? rany , jajo znosiłam :evil_lol:
to raczej podziękowania , dla wszystkich co cierpliwie znosili mnie ;) :diabloti:
evel napisał(a):
Gratulacje! Świetne kolorki, jestem ciekawa jak to będzie, jak się trochę kluskom podrośnie :cool3:

zapewne ciekawie :grins:

Bullila.nl napisał(a):
Super maluchy :loveu::multi::multi::multi:

tak kolorowo ze az sie geba smieje:diabloti:

nio śmieje się , śmieje :)

groszek83 napisał(a):
Piękne kluchy;)
Gratulacje!!!

Dzięki !!!!
Darianna napisał(a):
No i kolorowe wstążeczki niepotrzebne :D

jeden wydatek mniej :D