dzasta Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Hogata co nogą zamiata a nie to była chyba Agata :D No to możemy zacząć pić :) Quote
Koma Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Są są są małe krówkowe potworki :multi::multi::multi: http://img715.imageshack.us/img715/2016/emila60dzien121.jpg jaka uśmiechnięta :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='malawaszka']no cudnie, że bez problemów i szybko poszło :loveu: brawo dziewczyny! Ewa to które zostają????? :diabloti: syskie 4 , bo Rudą Ewa do Mnie w koszyczku przywiezie :diabloti: Quote
Sylwia K Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 łał, Hogata jest śliczna! świetną ma tą białą kreseczke Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Alicja']syskie 4 , bo Rudą Ewa do Mnie w koszyczku przywiezie :diabloti: jako jajo wielkanocne? Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='malawaszka']jako jajo wielkanocne? tatusiowi na 50te urodzinki :grins: Quote
Sylwia K Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a będą fotki reszty maluszków? :modla::modla::modla::modla: Quote
jambi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Alicja']SIĘ ZACZĘŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kciuki::kciuki::kciuki: no tak - o 22.07 ... :mdleje: nocka z bańki [quote name='malawaszka']Ewa to które zostają????? :diabloti: pewnie pierworodna :diabloti: i zarabiste zdjęcie :) cudo!!! http://img715.imageshack.us/img715/2016/emila60dzien121.jpg Quote
Złośnica Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Słyszałam, że taka jedna krówka trafi w znajome ręce :eviltong: Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Złośnica napisał(a):Słyszałam, że taka jedna krówka trafi w znajome ręce :eviltong: Tak i bardzo się cieszę i bardzo dziękuje :buzi: Quote
justysiek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mój faworyt to biały piesek w łatki;) sama bym sie do takiego poprzytulała;) Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jambi napisał(a): pewnie pierworodna :diabloti: znowu nie doczytałaś :diabloti: Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Pierworodna nie zostanie , bo ona się urodziła WYMARZONA komuś :) miała być biała w rude łatki , no i jest :) zresztą , ja za białym kolorem nie przepadam :) chciałam samca zostawić .. no ale nie było czerwonego ... ale za to jest dziurawiec :cooldevi: kurcze jak ciężko temu się foty robi ... nie mam obiektywu macro :evilbat: Emila nie chce wychodzić na jedzenie , więc uczta rodzinna :) łapki :D dziewczynka chłopczyk Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Czerwonogłowa jest Moja :loveu: ...oczywiście wirtualnie :) Quote
Doginka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratuluję "babciu" Vectro pięcioraczków:loveu: Wszystkie są przeurocze, ale ja już zakochałam się w panience z białą pręgą na główce (jak się nie mylę to Hogata):loveu:, a mojej mamie bardzo podoba się brązowy (mahoniowy) piesek:loveu::loveu::loveu: A moja siostra nawet zauważyła długie rzęsy u Hogaty:roflt: Vectra one są naprawdę boskie:crazyeye::loveu: Oby się zdrowo chowały i wyrosły na samych championów i championki z przedrostkiem Int.;):thumbs: Quote
jambi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 malawaszka napisał(a):znowu nie doczytałaś :diabloti: :offtopic: czy jest tu jakiś moderator? :diabloti: Quote
Ania :) Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Przychodze ze szkoły a tu takie świetne wiadomości :D :D Maluchy są przeboskie :loveu: :D :D Quote
rufusowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 gratulacje! :multi: cudne maluchy i dumna mama :loveu: nie mogę się doczekać jak będą większe... szczególnie mnie te plamiste ciekawią, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać :p Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Alicja napisał(a):Czerwonogłowa jest Moja :loveu: ...oczywiście wirtualnie :) no na spółkę z połową kraju :evil_lol: Doginka napisał(a):Gratuluję "babciu" Vectro pięcioraczków:loveu: Wszystkie są przeurocze, ale ja już zakochałam się w panience z białą pręgą na główce (jak się nie mylę to Hogata):loveu:, a mojej mamie bardzo podoba się brązowy (mahoniowy) piesek:loveu::loveu::loveu: A moja siostra nawet zauważyła długie rzęsy u Hogaty:roflt: Vectra one są naprawdę boskie:crazyeye::loveu: Oby się zdrowo chowały i wyrosły na samych championów i championki z przedrostkiem Int.;):thumbs: dzięki :buzi: jambi napisał(a)::offtopic: czy jest tu jakiś moderator? :diabloti: na szczęście , tu nie zagląda :cooldevi: Ania :) napisał(a):Przychodze ze szkoły a tu takie świetne wiadomości :D :D Maluchy są przeboskie :loveu: :D :D niooo , są ekstra :) rufusowa napisał(a):gratulacje! :multi: cudne maluchy i dumna mama :loveu: nie mogę się doczekać jak będą większe... szczególnie mnie te plamiste ciekawią, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać :p plamiaste po dziadkach ;) tata Emilki jest taki plamiasty w rude .. a Frania tata ma czarne plamy ;) Quote
Gioco Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratulacje dla Emilki - dzielnej Mamy czerdki :-) dla Frania - ojca dzieciom :-) dla Vectry - za cierpliwość i zimną krew :-) Quote
evel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratulacje! Świetne kolorki, jestem ciekawa jak to będzie, jak się trochę kluskom podrośnie :cool3: Quote
Bullila.nl Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Super maluchy :loveu::multi::multi::multi: tak kolorowo ze az sie geba smieje:diabloti: Quote
Darianna Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No i kolorowe wstążeczki niepotrzebne :D Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Gioco napisał(a):Gratulacje dla Emilki - dzielnej Mamy czerdki :-) dla Frania - ojca dzieciom :-) dla Vectry - za cierpliwość i zimną krew :-) cierpliwość ? rany , jajo znosiłam :evil_lol: to raczej podziękowania , dla wszystkich co cierpliwie znosili mnie ;) :diabloti: evel napisał(a):Gratulacje! Świetne kolorki, jestem ciekawa jak to będzie, jak się trochę kluskom podrośnie :cool3: zapewne ciekawie :grins: Bullila.nl napisał(a):Super maluchy :loveu::multi::multi::multi: tak kolorowo ze az sie geba smieje:diabloti: nio śmieje się , śmieje :) groszek83 napisał(a):Piękne kluchy;) Gratulacje!!! Dzięki !!!! Darianna napisał(a):No i kolorowe wstążeczki niepotrzebne :D jeden wydatek mniej :D Quote
Recommended Posts