Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [COLOR=Navy][B]Ciesz się , że nie dostałaś 14 kg w paczuszkach po 600g :diabloti: bo tak bardzo często wysyłają [/B][/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [QUOTE]wynocha [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] nie mam doradcy , który by mi wskazał drogę , do dobrej fotografii , obdął się na mnie ... [/QUOTE]nie dość że człowiek wpadnie z odwiedzinami to go po 10 minutach już wywalają :diabloti: A ja wiem kto ci może w kwestii fotografii pomóc :cool3: ulubiony userowicz twojego synka Olka :loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='smallpati']A ja wiem kto ci może w kwestii fotografii pomóc :cool3: ulubiony userowicz twojego synka Olka :loveu::evil_lol:[/QUOTE] [B]small[/B], do niej się kolejki ustawiają w tej sprawie, więc wcale nie jest tak łatwo.. :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Justa'][B]small[/B], do niej się kolejki ustawiają w tej sprawie, więc wcale nie jest tak łatwo.. :diabloti:[/QUOTE] myślę że Vectra jako mod, tak po znajomości się wciśnie w kolejkę :diabloti: Quote
Vectra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple]no i właśnie dlatego ja z nich zrezygnowałam wolę zapłacić drożej w telekarmie i uniknąć bałaganu i nerwów współczuwam... reklamuj przesyłkę - niech się kurier wróci;) [/COLOR][/QUOTE] karme już mam , właśnie dojechała ...gdyby nie to ,że Lalka nie ma co żreć to bym odesłała .. ale że zamawiałam na allegro , odwdzięczę się komentarzem :evilbat: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] a nie mówiłam , cza było u mojego dostawcy na allegro brać [/B][/COLOR][/QUOTE] było mi dać linka wcześniej :P [quote name='Gonitwa']Do mnie dziś też dotarła paczka z krakvetu - pierwszy raz siódemką - do tej pory był GLS i zawsze pognieciona, lub porwana paczka-a dziś wszytsko jak nigdy ;) Ja nie wiem, nigdy nie mialam z nimi problemu- a jak Was teraz czytam to zaczynam się bać :diabloti:[/QUOTE] masz ku temu podstawy , by się bać :diabloti: [quote name='Asiaczek']Hahaha, ja bym reklamowała:evil_lol:... A swoja droga, to nie mogli zadzwonić i powiedziec, że nie mają 14-tek tylko inne opakowania. I uważam, że wtedy to byoby fair. Wiadomo, zdarza się, że na magazynie czegoś brak. Ale po to maja telefon kontaktowy (wymagany!), coby zadzwonić i dopytac. A fakturę to przeciez zawsze można zweryfikować;) Eh, to jednak boli:p... Pzdr.[/QUOTE] przecież to babsko do mnie dzwoniło !! by zapytać czy może dać mi zamienniki piłek i preparatów .. zgodziłam się , karma miała być taka jak zamówiłam .. [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ciesz się , że nie dostałaś 14 kg w paczuszkach po 600g :diabloti: bo tak bardzo często wysyłają [/B][/COLOR][/QUOTE] to bym na piechotę do tego kraka poszła im to wcisnąć w odbyt :evilbat: [quote name='smallpati']nie dość że człowiek wpadnie z odwiedzinami to go po 10 minutach już wywalają :diabloti: A ja wiem kto ci może w kwestii fotografii pomóc :cool3: ulubiony userowicz twojego synka Olka :loveu::evil_lol:[/QUOTE] nie tylko synka Olka , nie tylko - ja myślę , że jest ogromna ilość fanów - no bo niby skąd tyle skarg mam ? :evil_lol: [quote name='Justa'][B]small[/B], do niej się kolejki ustawiają w tej sprawie, więc wcale nie jest tak łatwo.. :diabloti:[/QUOTE] Ty też ? :evil_lol: [quote name='smallpati']myślę że Vectra jako mod, tak po znajomości się wciśnie w kolejkę :diabloti:[/QUOTE] oczywiście , ja myślę że będę mieć korki na wyłączność ... Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No ja wiem że owy user ma szeroki grono wielbicieli, jednakże podałam tego najwierniejszego fana Olka żeby była jasność kogo mam na myśli :diabloti::evil_lol: kurczę muszę się o jakiś tytuł postarać, bo jako taki zwykły, szary użytkownik to się nawet za dwa lata nie doczekam na korki, bo tyle chętnych :placz::diabloti: Zazdroszczę Ci, wreszcie się dowiesz jak się robi porządne zdjęcia :cool3: Quote
dzasta Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, ja bym reklamowała:evil_lol:... A swoja droga, to nie mogli zadzwonić i powiedziec, że nie mają 14-tek tylko inne opakowania. I uważam, że wtedy to byoby fair. Wiadomo, zdarza się, że na magazynie czegoś brak. Ale po to maja telefon kontaktowy (wymagany!), coby zadzwonić i dopytac. A fakturę to przeciez zawsze można zweryfikować;) Eh, to jednak boli:p... Pzdr.[/QUOTE] Oj ale oni tak lubią robić LD Ja już nigdy tam nie zamówię bo rozwaliło mnie totalnie jak zamówiłam jeden słownie worek karmy a dostałam dwa inne dodam że zupełnie innej firmy :D Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [B]dzasta[/B], i co było dalej z tymi workami...? Pisz,pisz, my tutaj chętnie poczytamy:evil_lol:... pzdr. Quote
Vectra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='smallpati']No ja wiem że owy user ma szeroki grono wielbicieli, jednakże podałam tego najwierniejszego fana Olka żeby była jasność kogo mam na myśli :diabloti::evil_lol: kurczę muszę się o jakiś tytuł postarać, bo jako taki zwykły, szary użytkownik to się nawet za dwa lata nie doczekam na korki, bo tyle chętnych :placz::diabloti: Zazdroszczę Ci, wreszcie się dowiesz jak się robi porządne zdjęcia :cool3:[/QUOTE] nawet nie licz , że uchylę Ci rąbka tajemnicy i zdradzę tajemnicę korków ... :evil_lol: aczkolwiek nie wiem , czy dostąpię zaszczytu , bo owy user mnie nie loffcia :placz: pochlastam się szarym mydłem :placz: żebym miała przepłacić , zamawiać w 10 sklepach , to nie zamówię nic w kraku .. NIGDY żeby byli jedyni i ostatni , to prędzej mi kaktus na głowie wyrośnie .... niż coś tam kupie .. W dobie takiej konkurencji , tak nie szanować klienta .. to trochę nie halo. ale przynajmniej kurier był miły .. tylko skubany za wcześnie się mi wkradł ... Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Vectra'] żebym miała przepłacić , zamawiać w 10 sklepach , to nie zamówię nic w kraku .. NIGDY żeby byli jedyni i ostatni , to prędzej mi kaktus na głowie wyrośnie .... niż coś tam kupie .. W dobie takiej konkurencji , tak nie szanować klienta .. to trochę nie halo. ale przynajmniej kurier był miły .. [B]tylko skubany za wcześnie się mi wkradł[/B] ...[/QUOTE] Oh, to juz chyba drobny, nieistotny szczegół, prawda...? Pzdr. Quote
Vectra Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Oh, to juz chyba drobny, nieistotny szczegół, prawda...? Pzdr.[/QUOTE] w sumie może i dobrze , bo Lalka by o suchym pysku dziś łaziła .. a o 12 jedzą śniadanko :cool3: temu wybaczam :p Quote
basia2202 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ciesz się , że nie dostałaś 14 kg w paczuszkach po 600g :diabloti: bo tak bardzo często wysyłają [/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Purple][B]hahahaaha :evil_lol:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]Ala, Ty złośliwa kobieto :diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']karme już mam , właśnie dojechała ...gdyby nie to ,że Lalka nie ma co żreć to bym odesłała .. [B]ale że zamawiałam na allegro , odwdzięczę się komentarzem :evilbat:[/B] [/QUOTE] [B][COLOR=Purple]wreszcie gadasz z sensem :diabloti: :p[/COLOR][/B] Quote
Doginka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja nie mam pojęcia gdzie zamawiam, ale mam zazwyczaj na drugi dzień:lol: Wiem tylko, że pani zajmująca się wysyłką karmy ma męża weterynarza i prowadzą lecznicę:lol: Qrde, zamiast robić psa na wystawę, to ja siedzę na dogo:mad::lol: Quote
Cola Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ja zamawiam karmę na allegro...kurier puka do mych drzwi już następnego dnia :) ...swoją drogą "moi" kurierzy nauczyli się pukać rano :evil_lol: inaczej są zmuszeni przyjechać następnego dnia :diabloti: Quote
Vectra Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Spieszę podzielić się tym , iż mamy 10 dzień cieczki u Stefy ... młoda odstawia ogon , zboczone kastratki czują wysoki progesteron :cooldevi: czyli teoretycznie , Franciszek powinien szaleć , bo tak było w przypadku Marysi i Emilii ... chyba te proszki na niego działają , bo zupełnie nie jest zainteresowany i oby tak zostało :kciuki: Quote
Cola Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 nie mów chop :diabloti: oczywiście trzymam kciuki za prochy :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]FRanek nie sexoholik ...ciężko uwierzyć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No to dzisiaj 11 dzień. Będzie coraz ciekawiej czy nie...? Pzdr. Quote
jonQuilla Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co jak co ale Franio nie jest z tych co na własną córkę lecą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [COLOR=Purple][B]zapytam nieśmiało... czy to dla Ciebie jakaś odmiana?:razz: :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]zapytam nieśmiało... czy to dla Ciebie jakaś odmiana?:razz: :diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE] no w dni płodne u suki , zdecydowanie odmiana :diabloti: Quote
basia2202 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [COLOR=Purple][B]czyżby się Franiula zepsuł? :hmmmm:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]na Manie leciał, do Emila też czuł miętę...[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]a może on ma depresję? :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]czyżby się Franiula zepsuł? :hmmmm:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]na Manie leciał, do Emila też czuł miętę...[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]a może on ma depresję? :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] kurde Baśka , czytasz ? pisałam , że Franek dostał proszki na utratę apetytu na sex :evilbat: Quote
Recommended Posts