Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zaba14']Marzenia trzeba realizować, a co mówia inni?? Kogo to obchodzi ;) to Ty żyjesz w swoim domu, a nie tesciowi, sąsiedzi.. :) mam nadzieje ze ruda laleczka przyniesie duzo radości :)

nie doczytałam skąd jedzie do was ta sunia?
Czekam na relacje, mam nadzieje ze stado jej nie zje ;)[/QUOTE]

suczka pochodzi z Holandii ;)

Posted

[quote name='Vectra']Emilii ma 8 miesięcy :)[/QUOTE]

No to widać jednak ciągle mam problemy z porannym czytaniem ze zrozumieniem :roflt:

Szerokiej drogi, mam nadzieję, że dojedziecie szybko i bezpiecznie do domku :)

Posted

Hej!
Czekamy na nowe zdjęcia Emilki ;)

I tak przy okazji mam małe pytanko jakie szkło do czego podłączone tak dobrze się sprawuje w fotografowaniu rozbrykanych psiaków ? Extra ostrzy .

pozdrawiam.

Posted

Ale mi się łezka zakręciła w oku jak poczytałam Twoje zwierzenia na temat marzeń:-(:loveu:
ja takiego samozaparcia do realizacji swoich marzeń nie mam:shake: Chyba zbyt szybko się poddaję:oops:

Czekamy na Was;)

Posted

ja tez dopiero przeczytalam...
serdecznie gratuluje :multi::multi::multi: gratuluje nowej domowniczki- sliczna :loveu: ale przede wszystkim gratuluje spelniania marzen :multi::multi:

i sie doczekac nie moge na zdjecia Emilki juz u Ciebie :)

Posted

jesteśmy w domu :) dopiero dojechaliśmy , Emilka jest piękna , madra , cudna , zdjecia nie oddaja jej uroku ...
teraz mam sajgon , bo nie było miłości od 1 wejrzenia , ale Emilii jest wtmęczona , ona ponad 24 godziny w podróży .... ja zrobiłam dziś 650 kilometrów , nogi mi w dupe wchodzą od siedzenia za kółkiem ...

Posted

aklimatyzacja będzie długa i pewno ciężka .. Emilka ma pazurka :diabloti: już się pokłóciła z Franiem , ale dostały po nosach i jest cisza ... ona jest wykończona , padła jak pies pluto ...
Ona jest zagubiona , wystraszona , zmęczona ... nie wie gdzie jest , nie zna jasyka polski :evil_lol: napadło ją dziś tle psów , ludzi .. jechala do PL tirem , z bardzo miłym panem ;) wylądowała w hodowli niufów na chwilkę , tam ją miła osoba przetrzymała zanim dojechałyśmy - a droga długa , a ja nienawidzę prowadzić ...
Miałam miłe towarzystwo - Dzasta DZIĘKI !!!

Posted

a naj to się wzruszyłam , jak zobaczyłam list do mnie od hodowców EMilii :) na serio , too miłe takie coś dostać ..
tyle ciepłych słów , przywitanie w rodzinie Staffjoy`s ;) malutki gest , a tak cieszy ...

nie mam fotek , wyjechałyśmy z wawy o 12 ... do granicy wawy przejazd zajął nam półtorej godziny ... na miejsce dojechałyśmy o 17 ..... i powrót ... jutro porobie fotki

ide robić dalej bigos , padam na ryj , ale muszę dokończyć bo się mi fafusta spierdalniczy

Posted

Odpocznij kochana i jutro uracz nas fotami.;-)
A ja trzymam w takim razie kciuki za aklimatyzację i szybką naukę polsko-psiego jezyka[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_107v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='agnethka']kurcze..no też mi się marzy staffik ze Staffjoy's - najchętniej to klonik Staffjoy's Jackpot Crusher, ale w moim przypadku to raczej mżonka...

to na fotki czekamy ;)[/QUOTE]

Marzenia trzeba spełniać :)
A Emily to ma z jednej strony podobny rodowód do Joepa bo Mamą jej jest miotowa Siostra Jeopa ;)

Emilky jest bardzo ładna, na zdjęciach wychodzi z goła odmiennie niż wygląda w rzeczywistości :)
Bardzo grzeczna miła dziewczynka w podróży ale chyba ma ten przysłowiowy pazur.
To teraz czekamy na relację z aklimatyzacji :)

Posted

[quote name='dzasta']Marzenia trzeba spełniać :)
A Emily to ma z jednej strony podobny rodowód do Joepa bo Mamą jej jest miotowa Siostra Jeopa ;)

Emilky jest bardzo ładna, na zdjęciach wychodzi z goła odmiennie niż wygląda w rzeczywistości :)
Bardzo grzeczna miła dziewczynka w podróży ale chyba ma ten przysłowiowy pazur.
To teraz czekamy na relację z aklimatyzacji :)[/QUOTE]

tak, tak wiem - już sobie obczaiłam rodowód Emilki ;)
i też wypatrzyłam jakąś zapowiedź miotu po Joep'ie...ale ja mam za krótkie łapki, do Holandii póki co nie sięgają... możecie mi zrobić prezent na urodziny hihihi
no i ta przeklęta bariera językowa :oops: no staram się coś podciągnąć z angielskiego, ale ciężko mi od zawsze byłam antytalent do tego ;)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffff Córcia .... :calus: mam nadzieje że nie przypaliłas bigosu ;)

Franio i reszta Ekipy :cool1:...prosze sie mnie zachowywać jak PSY a nie jak Ludzie :mad:...prosze Emilkę przyjąć miło i już:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]