agnethka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='zaba14']Marzenia trzeba realizować, a co mówia inni?? Kogo to obchodzi ;) to Ty żyjesz w swoim domu, a nie tesciowi, sąsiedzi.. :) mam nadzieje ze ruda laleczka przyniesie duzo radości :) nie doczytałam skąd jedzie do was ta sunia? Czekam na relacje, mam nadzieje ze stado jej nie zje ;)[/QUOTE] suczka pochodzi z Holandii ;) Quote
evel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Vectra']Emilii ma 8 miesięcy :)[/QUOTE] No to widać jednak ciągle mam problemy z porannym czytaniem ze zrozumieniem :roflt: Szerokiej drogi, mam nadzieję, że dojedziecie szybko i bezpiecznie do domku :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 przez ta modernizacje dogo to ja do tyłu z tymi wieściami jestem !!! Quote
Dygotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej! Czekamy na nowe zdjęcia Emilki ;) I tak przy okazji mam małe pytanko jakie szkło do czego podłączone tak dobrze się sprawuje w fotografowaniu rozbrykanych psiaków ? Extra ostrzy . pozdrawiam. Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale mi się łezka zakręciła w oku jak poczytałam Twoje zwierzenia na temat marzeń:-(:loveu: ja takiego samozaparcia do realizacji swoich marzeń nie mam:shake: Chyba zbyt szybko się poddaję:oops: Czekamy na Was;) Quote
Bullila.nl Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No czekamy na nowe fotki Emilki :cool3: Quote
lolka75 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 w oczekiwaniu na Emilke u Vectry, ogladalam sobie fotki Emilki na stronie hodowli:cool3:... polecam...boska babeczka:loveu: Quote
pati1033 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja tez dopiero przeczytalam... serdecznie gratuluje :multi::multi::multi: gratuluje nowej domowniczki- sliczna :loveu: ale przede wszystkim gratuluje spelniania marzen :multi::multi: i sie doczekac nie moge na zdjecia Emilki juz u Ciebie :) Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja się nie mogę doczekać, a myślałam, że jestem bardzo cierpliwa;-) Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 nooo ja tez co chwile zagladam.... Quote
Vectra Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 jesteśmy w domu :) dopiero dojechaliśmy , Emilka jest piękna , madra , cudna , zdjecia nie oddaja jej uroku ... teraz mam sajgon , bo nie było miłości od 1 wejrzenia , ale Emilii jest wtmęczona , ona ponad 24 godziny w podróży .... ja zrobiłam dziś 650 kilometrów , nogi mi w dupe wchodzą od siedzenia za kółkiem ... Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jeny to czekam na opowieści jutrzejsze i trzymam :kciuki: za szybką aklimatyzację do stada Quote
furciaczek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Gratuluje nowego domownika i trzymam kciuki za aklimatyzacje :) Quote
Vectra Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 aklimatyzacja będzie długa i pewno ciężka .. Emilka ma pazurka :diabloti: już się pokłóciła z Franiem , ale dostały po nosach i jest cisza ... ona jest wykończona , padła jak pies pluto ... Ona jest zagubiona , wystraszona , zmęczona ... nie wie gdzie jest , nie zna jasyka polski :evil_lol: napadło ją dziś tle psów , ludzi .. jechala do PL tirem , z bardzo miłym panem ;) wylądowała w hodowli niufów na chwilkę , tam ją miła osoba przetrzymała zanim dojechałyśmy - a droga długa , a ja nienawidzę prowadzić ... Miałam miłe towarzystwo - Dzasta DZIĘKI !!! Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 weź no pokaż fotke jedną choć :modla: Quote
Vectra Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 a naj to się wzruszyłam , jak zobaczyłam list do mnie od hodowców EMilii :) na serio , too miłe takie coś dostać .. tyle ciepłych słów , przywitanie w rodzinie Staffjoy`s ;) malutki gest , a tak cieszy ... nie mam fotek , wyjechałyśmy z wawy o 12 ... do granicy wawy przejazd zajął nam półtorej godziny ... na miejsce dojechałyśmy o 17 ..... i powrót ... jutro porobie fotki ide robić dalej bigos , padam na ryj , ale muszę dokończyć bo się mi fafusta spierdalniczy Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Odpocznij kochana i jutro uracz nas fotami.;-) A ja trzymam w takim razie kciuki za aklimatyzację i szybką naukę polsko-psiego jezyka[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_107v.gif[/IMG] Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Aaaaaaale narobiłaś mi smaka bigosem[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_3_1v.gif[/IMG] Quote
dzasta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='agnethka']kurcze..no też mi się marzy staffik ze Staffjoy's - najchętniej to klonik Staffjoy's Jackpot Crusher, ale w moim przypadku to raczej mżonka... to na fotki czekamy ;)[/QUOTE] Marzenia trzeba spełniać :) A Emily to ma z jednej strony podobny rodowód do Joepa bo Mamą jej jest miotowa Siostra Jeopa ;) Emilky jest bardzo ładna, na zdjęciach wychodzi z goła odmiennie niż wygląda w rzeczywistości :) Bardzo grzeczna miła dziewczynka w podróży ale chyba ma ten przysłowiowy pazur. To teraz czekamy na relację z aklimatyzacji :) Quote
moon_light Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wielkie gratulacje !! to taka radość jak przybywa nowy domownik :))). Zazdroszczę przeokrutnie !! Quote
agnethka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='dzasta']Marzenia trzeba spełniać :) A Emily to ma z jednej strony podobny rodowód do Joepa bo Mamą jej jest miotowa Siostra Jeopa ;) Emilky jest bardzo ładna, na zdjęciach wychodzi z goła odmiennie niż wygląda w rzeczywistości :) Bardzo grzeczna miła dziewczynka w podróży ale chyba ma ten przysłowiowy pazur. To teraz czekamy na relację z aklimatyzacji :)[/QUOTE] tak, tak wiem - już sobie obczaiłam rodowód Emilki ;) i też wypatrzyłam jakąś zapowiedź miotu po Joep'ie...ale ja mam za krótkie łapki, do Holandii póki co nie sięgają... możecie mi zrobić prezent na urodziny hihihi no i ta przeklęta bariera językowa :oops: no staram się coś podciągnąć z angielskiego, ale ciężko mi od zawsze byłam antytalent do tego ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pokaż światu Emilie... Vectra ma sie rozumieć że w Rzeszowie w lutym jej debiut na polskich ringach :) no bo ba ona tu przyjechała kariere robic ;p Quote
Alicja Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffff Córcia .... :calus: mam nadzieje że nie przypaliłas bigosu ;) Franio i reszta Ekipy :cool1:...prosze sie mnie zachowywać jak PSY a nie jak Ludzie :mad:...prosze Emilkę przyjąć miło i już:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts