Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hejka :multi::multi: a ja mam żółte ściany i niebieski sufit :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Vectra']TZ już mnie nienawidzi :evil_lol: pojechaliśmy obejrzeć farby ,a wyszliśmy z kabiną prysznicową :siara: miałam zamówić jedną szafę do przedpokoju , a zamówiłam meble do pokoju i 4 szafy :diabloti: mam nadzieje że uda mi się zapakować wsio do tego , bo teraz mam w domu jak na jarmarku , wsio na wierzchu :shake: No i podjęłam decyzje o zmianie kaloryferów z żeliwnych na stalowe takie które nie mają otworków by znowu któreś sobie coś nie zrobiło :-( czy ty aby nie przesadzasz? czy przemyślałaś to dokładnie? :cool1: :evil_lol: Kolorów wybierać nienawidzę :cool1: do siebie wybierałam tak długo, że myślalam, że poryczę się ze złości. W końcu przywołałam mamę, dałam jej te próbniki i kazałam wybrać :cool1: Na szczęście jej się udało wybrać dobrze :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Iwona1984']wstawać spiochy:diabloti: wstaliśmy o 13 :diabloti: [quote name='jonQuilla']Witam :multi: To mam nadzieję że jak najszybciej się da polarek będzie skończony :) i oby nie było już niespodzianek w postaci braku prądu :) :eviltong: Polarek jest w ciągłej eksploatacji , Franio w nim śpi :cool3: sam przynosi by go ubrać przed snem .. ale uszyje drugi , tylko znajdę dłuższą chwilę i natchnienie ;) [quote name='BeaC']witaj Vectra......................... i to jest problem ja mam: salon zielony..no ale ty nie chcesz zieleni kuchnie mam chili( znaczy się rudy):diabloti: miała być ciemnobrazowa, bo mam jasna podłogę i jasne szafki.ale jak mi facet policzył....................ILE:crazyeye: mam zapłacić za 7 itrów farby.............odpadło sypialnie mam..............................karmazynowy przypływ..........super zajedwabista!!!!!!!! jeszcze proponuje pomarańcz................mój ulubiony kolor...........niestety tak jak w przypadku kuchni.miałam mieć pomarańczowy przedpokój..........znaczy się ogromny korytarz...................przerosła mnie cena malowania w moim ulubionym kolorze:angryy: polecam też seledyn.................naprawde jest boski........ nie mam farb lateksowych...........ale moje tez się super myja, nie odbarwiają sie.................:lol: nie polecam niebieskiego........mój synko sobie zażyczył............... ciemno i zimno...........:cool1: trzym się jak ja lubie remonty:multi: Ja nie będę nikomu płacić za malowanie , mam dosyć fachowców :angryy: sama wałek i pędzel w garść i umaluje , tylko naj czekam na listwy wykończeniowe i kasetony sufitowe i meble by wszystko zgrać ... Bo muszę umalować , rozstawić od razu graty i do następnego pomieszczenia się przenieść z robocizną .. [quote name='evaxon']a moze jakas kawa z mlekiem w polaczeniu z brązem :cool3: witanko:multi: siemanko .... taki kolor pójdzie do przedpokoju :cool3: cześć :loveu: Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='groszek83']Dobrze że nie mam problemu z kolorem ścian:shake: Nie lubie remontów:shake: Witaaam sie:multi: ja też nie lubie remontów ,ale nudno w moim domku i trzeba coś pozmieniać. [quote name='Agunia-Pańciunia)']no przyznam sie.... jestem tu......zagladam cichaczem tylko jestem zbyt niesmiała zeby cokolwiek napisac.....:loveu: ale teraz jest to publicznie powiedziane.....:diabloti: witaj nieśmiała Agnieszko :diabloti: [quote name='Rinuś']hejka :multi: a ja mam żółte ściany i niebieski sufit :loveu: niebieski TAK , żółtemu mówie NIE [quote name='Maga100']czy ty aby nie przesadzasz? czy przemyślałaś to dokładnie? :cool1: :evil_lol: Ja zawsze wszystko mam przemyślane , teraz dodatkowo mam motywacje :loveu: normlnie 100 pomysłów na minute mam :diabloti: [quote name='Maga100']Kolorów wybierać nienawidzę :cool1: do siebie wybierałam tak długo, że myślalam, że poryczę się ze złości. W końcu przywołałam mamę, dałam jej te próbniki i kazałam wybrać :cool1: Na szczęście jej się udało wybrać dobrze :evil_lol: o kolory w moim domu ja dbam :diabloti: TZ aktualnie dobrał kolor mojego złomka który będzie lakierowany ... tyle że kolor lakieru do poprawki.Dzisiaj była wojna o to :evil_lol: ale złomuś będzie śliczny :loveu: jak będzie gotowy to pokaże ;) Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Vectra napisał(a): siemanko .... taki kolor pójdzie do przedpokoju :cool3: cześć :loveu: hahaha cholera no :evil_lol: to ja nadal jestem za ciemnym fioletem w pokoju:cool1: Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ewa!! Znalazłam coś w sam raz dla Frania :multi: Byłoby mu w tym bosko :loveu: Tylko nie wiem czy mają odpowiedni rozmiar :shake: Ale jak im podasz to może uszyją na wymiar :diabloti: http://www.allegro.pl/item247313286_czarny_sweterek_z_puszkiem_najtaniej_xs.html Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Pysia']Ewa!! Znalazłam coś w sam raz dla Frania :multi: Byłoby mu w tym bosko :loveu: Tylko nie wiem czy mają odpowiedni rozmiar :shake: Ale jak im podasz to może uszyją na wymiar :diabloti: http://www.allegro.pl/item247313286_czarny_sweterek_z_puszkiem_najtaniej_xs.html gdyby Franio był suczką to i owszem :diabloti: rozmiar to na pół frania :evil_lol: :evil_lol: mały szkodnik ma 60 cm w klacie :p i długość 40 cm :p Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Co do kolorów ścian to ja akurat uielbiam żłty, słoneczny kolor :loveu: Specjalnie pomalowałam na taki pokój na dole :) Tam zawsze najchłodniej na dodatek pokój ma 15 m2 i tylko jedno panoramiczne okno a 4 metry od niego jest wysoki żywopłot. Byłoby ciemno i zimno a tak jest przytulnie :loveu: Siedzę sobie właśnie w środku nocy w słonecznym pokoju przy kompie i pysio mi się śmieje :p Kolory wywołują różne stany emocjonalne u mnie :evil_lol: Quote
anetta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Vectra napisał(a):przyjedź , przyjedź :loveu: sob -niedz od 9 do 12 :p foty mile widziane :cool3: W sb. mam trening, wiec ndz. zostaje ale nic nie obecuje :p Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Zaryzykuje ciemniejsze kolory , coś fiolety może burgundy tak na przemian tonalnie ;) ..:) za rok i tak kolejny remont ;) :diabloti: Kuchni miałam nie tykać , jedynie odmalować , jednak zmieniła mi się koncepcja :D Pokój będzie brudno niebieski , taki mam kaprys jak się znudzi przemaluje , poza tym na razie wszędzie mamy płyty karton gips na ścianach , w przyszłym roku pójdą do rozwalenia bo chce klasyczne tynki .... jak wygram w totka w końcu rozbudujemy domeczek :evilbat: dużo mi nie potrzeba jakieś 150 tysięcy :diabloti: marzenia są plany również , a ja nie umiem nie marzyć i nie planować - musi się coś w mojej glowie dziać wtedy nie chodzę senna ... Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 anetta napisał(a):W sb. mam trening, wiec ndz. zostaje ale nic nie obecuje :p szkolenie trwa 3 miesiące więc kiedyś na pewno znajdziesz czas :p mój tel chyba masz ? to puknij sms , ja nie mam do nikogo nr :-( zagubiły się wraz z telefonikiem :placz: :placz: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witaj Vectra widzę , że sie zawzięłaś na remoncik:diabloti::diabloti::diabloti: życzę dużo pomysłów...............ostatnio odkryłam plastyk w płynie masakra jaka fajna farba:multi::multi::multi:.,..............droga ale wszystkie stare graty odmalowuję............... efekt zarąbisty uwielbiam wymyśłać.i bardzo lubię stare rzeczy................przerabiać Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']witaj Vectra widzę , że sie zawzięłaś na remoncik:diabloti::diabloti::diabloti: życzę dużo pomysłów...............ostatnio odkryłam plastyk w płynie masakra jaka fajna farba:multi::multi::multi:.,..............droga ale wszystkie stare graty odmalowuję............... efekt zarąbisty uwielbiam wymyśłać.i bardzo lubię stare rzeczy................przerabiać Jaki plastyk w płynie? Gadaj jak na spowiedzi bo chcę na poddaszu Karolowi meble przemalować ;) Myślałam o lakierze ale wtedy to nie wygląda za ciekawie :cool1: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Pysia']Jaki plastyk w płynie? Gadaj jak na spowiedzi bo chcę na poddaszu Karolowi meble przemalować ;) Myślałam o lakierze ale wtedy to nie wygląda za ciekawie :cool1: no właśnie nie za ciekawie:cool1: można tym malować............nie tylko drewniane powierzchnie ale i też laminowane z płyt wiórowych i tp...... wstawie ci linka.....................tylko troche drogo http://www.sklep.studio-aw.pl/photo/m_465.jpg gadam po znajomości bo jak na spowiedzi ......................to nie powiem NIC:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cześć :multi: [quote name='Vectra'] Polarek jest w ciągłej eksploatacji , Franio w nim śpi :cool3: sam przynosi by go ubrać przed snem .. ale uszyje drugi , tylko znajdę dłuższą chwilę i natchnienie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to strojniś z tego Frania :) nigdy nie spotkałam się z psem, który lubiłby przebieranki :evil_lol: Quote
anetta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Vectra napisał(a):szkolenie trwa 3 miesiące więc kiedyś na pewno znajdziesz czas :p mój tel chyba masz ? to puknij sms , ja nie mam do nikogo nr :-( zagubiły się wraz z telefonikiem :placz: :placz: Numeru nie mam, ale mam Twego gada więc tam się odezwe :cool1: Quote
Maga100 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Vectra'] Ja zawsze wszystko mam przemyślane , teraz dodatkowo mam motywacje motywacja jest najważniejsza :loveu: Dobra motywacja napędzi cie na parę lat naprzód :evil_lol: [quote name='Pysia']Ewa!! Znalazłam coś w sam raz dla Frania :multi: Byłoby mu w tym bosko :loveu: Tylko nie wiem czy mają odpowiedni rozmiar :shake: Ale jak im podasz to może uszyją na wymiar :diabloti: http://www.allegro.pl/item247313286_czarny_sweterek_z_puszkiem_najtaniej_xs.html o żesz! :crazyeye: [quote name='Vectra'] dużo mi nie potrzeba jakieś 150 tysięcy :diabloti: phi :roll: Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cze to ja... wspaniała:loveu::loveu: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja się tyż przyszwędałąm:biggrina::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC']witaj Vectra widzę , że sie zawzięłaś na remoncik:diabloti::diabloti::diabloti: tak, moje myśli latają teraz w tym kierunku , od jutra zaczynamy :cool3: od zakupów :evil_lol: [quote name='BeaC'] życzę dużo pomysłów...............ostatnio odkryłam plastyk w płynie masakra jaka fajna farba:multi:.,..............droga ale wszystkie stare graty odmalowuję............... efekt zarąbisty pomysłów mam moc , kwiestia zgromadzenia tego czego chcę ,ale koło nas otworzyli blisko market budowlany z rozsadnymi cenami :multi: o ten plastik popytam , tylko co mogę tym pomalować :hmmmm: [quote name='BeaC'] uwielbiam wymyśłać.i bardzo lubię stare rzeczy................przerabiać no ja też lubię robic coś z niczego - przykład ? nasz domek :evil_lol: on miał iść do rozbiórki ...... 90% tego co jest zrobione to nasza praca - moja i Rafała .. fachowcy wsio nam spaprali :angryy: nawet drzwi źle wstawili .. na szczęście i tak były kupione takie byle jakie .ale już kupiliśmy nowiutkie ;) domek był rekonstrułowany od fundamentów począwszy ... jeszcze dobudujemy piętro i powiększymy go (kiedyś) :diabloti: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: :evil_lol: a to strojniś z tego Frania :) nigdy nie spotkałam się z psem, który lubiłby przebieranki :evil_lol: u mnie przebieranki ? jak zimno Lalka też sama wskakuje w bluze :eviltong: [quote name='anetta']Numeru nie mam, ale mam Twego gada więc tam się odezwe :cool1: masz już :eviltong: [quote name='Maga100']motywacja jest najważniejsza :loveu: Dobra motywacja napędzi cie na parę lat naprzód :evil_lol: plan mam co najmniej na kolejnych lat 5 :loveu: a na ten i przyszły rok to bardzo napięte to plany i na pewno będą zrealizowane [quote name='madzia i medor']Cze to ja... wspaniała:loveu::loveu: witaj :loveu: Quote
Vectra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 bonita napisał(a):Ja się tyż przyszwędałąm:biggrina::evil_lol: no to witaj :loveu: a ja zupełnie nie czasu na szwendanie się po dogo :oops: cały dzień mi zlatuje nie wiadomo kiedy :shake: praca , psy , dom , psy , praca , psy , szlifowanie złomka , psy , gary , psy , sprzątanie , psy ,latanie z miarką , psy , zapiski , psy jeszcze mam 8 ton prasowania :mdleje: i miliony garów do zapakowania do zmywarki :placz: jutro też dzień szybki będzie , szkolenie z Franiem od 9 do 12 - wrócę to TZ za fraki i przemarsz po sklepach , wrócę pomęczę psy i do pracy ..... Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Vectra napisał(a):no to witaj :loveu: a ja zupełnie nie czasu na szwendanie się po dogo :oops: cały dzień mi zlatuje nie wiadomo kiedy :shake: praca , psy , dom , psy , praca , psy , szlifowanie złomka , psy , gary , psy , sprzątanie , psy ,latanie z miarką , psy , zapiski , psy jeszcze mam 8 ton prasowania :mdleje: i miliony garów do zapakowania do zmywarki :placz: jutro też dzień szybki będzie , szkolenie z Franiem od 9 do 12 - wrócę to TZ za fraki i przemarsz po sklepach , wrócę pomęczę psy i do pracy ..... Qurde co robota z człowiekiem potrafi zrobić :shake::diabloti: dlatego cytuję " lepszy brzuch od piwa, niż garb od roboty" :evil_lol:, pamiętaj i się nie przepracowuj :cool3: Quote
Maga100 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Vectra']jutro też dzień szybki będzie , szkolenie z Franiem od 9 do 12 - wrócę to TZ za fraki i przemarsz po sklepach , wrócę pomęczę psy i do pracy ..... pomyślałby kto, że się zmęczysz :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Vectra napisał(a):no to witaj :loveu: a ja zupełnie nie czasu na szwendanie się po dogo :oops: cały dzień mi zlatuje nie wiadomo kiedy :shake: praca , psy , dom , psy , praca , psy , szlifowanie złomka , psy , gary , psy , sprzątanie , psy ,latanie z miarką , psy , zapiski , psy jeszcze mam 8 ton prasowania :mdleje: i miliony garów do zapakowania do zmywarki :placz: jutro też dzień szybki będzie , szkolenie z Franiem od 9 do 12 - wrócę to TZ za fraki i przemarsz po sklepach , wrócę pomęczę psy i do pracy ..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Ty pracowita jesteś :diabloti: Ja to tylko praca, dom, gotowanie, sprzątanie, zagrabianie liści, koszenie trawy, czesanie psów:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='bonita']Qurde co robota z człowiekiem potrafi zrobić :shake::diabloti: dlatego cytuję " lepszy brzuch od piwa, niż garb od roboty" :evil_lol:, pamiętaj i się nie przepracowuj :cool3: piwo też mam :diabloti: [quote name='Maga100']pomyślałby kto, że się zmęczysz :evil_lol: nooo , zakupy z TZ :diabloti: to będą niezapomniane chwile :loveu: w tym sklepie jeszcze sie nie kłóciliśmy :evil_lol: [quote name='Pysia']:crazyeye: To Ty pracowita jesteś :diabloti: Ja to tylko praca, dom, gotowanie, sprzątanie, zagrabianie liści, koszenie trawy, czesanie psów:evil_lol: Ja właśnie nie jestem pracowita :shake: lubię sobie poleniuchować :loveu: na szczęście nie muszę kosić trawy (od czego ma się teścia) czesać psów też nie muszę (Ajde czesze teść) grabić liści też nie muszę (teść lubi) :evil_lol: Teraz Lalka jest w tak doskonałym nastroju i chęci do zabawy , że nie potrafię jej odmówić i intensywnie z nią pracuje nad zamianą tłuszczu w mięśnie ;) szelki które były już na nią za małe :oops: teraz zapinają się na drugą dziurkę :multi: najgorzej , że Franek też chudnie :evil_lol: bo on się rusza 4 razy tyle co Lalka :mdleje: Jutro znowu będzie biedny jak go zbudzę o 8 :cool1: a i jeszcze mój TZ ma jutro urodziny :diabloti: Quote
Recommended Posts