e.v.a Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg :grin:Ewo majtki bys mu uszyla lepiej :lol: witanko:multi: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dzien dober mamunia...kiedy konczysz ten remont przyjade na inspekcje:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahhahaa:evil_lol::evil_lol: Widziałam filmik:razz: A w ogóle, to doberek:multi: doberek w słoneczny dzionek :diabloti: BeaC napisał(a):http://images30.fotosik.pl/86/5d9b754545c4379f.jpg a jak Franciszek zareagował na konie???? moja Luśka chyba uważa że to baaaardzo wielkie i super groźne .psy:crazyeye::crazyeye:..szczeka na konie masakrycznie................. mamy sąsiada za płotem.....z koniem.........:cool1:Luśki nieprzyjaciel.no i czesto końmi jada pod naszymi oknami....to franca wyczuwa je wczesniej zanim ja usłyszę:mad::mad: Obserwował konie , nie mógł podlecieć za blisko bo smycz mu nie pozwalała ,ale jak znam Franka to by z zębami wyskoczył :diabloti: evaxon napisał(a):http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg :grin:Ewo majtki bys mu uszyla lepiej :lol: witanko:multi: majty mu zakładałam , ale się nie podobały i zostały spacyfikowane witaj Ewcia dealer napisał(a):dzien dober mamunia...kiedy konczysz ten remont przyjade na inspekcje:diabloti: przyjechała byś pomóc lepiej , na nie na gotowe tylko :diabloti: myślę ,że do wiosny się wyrobimy :siara: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 przyjade bede ci pomagac....moge np. kawe robic i pieski glaskac:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):przyjade bede ci pomagac....moge np. kawe robic i pieski glaskac:diabloti: o wiesz to już też coś :diabloti: i kotka pomiziasz ? kurde nic mi się nie chcę :shake: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):o wiesz to już też coś :diabloti: i kotka pomiziasz ? kurde nic mi się nie chcę :shake: kotka sie boje:diabloti:co innego pitbule stafiki i dobermany:evil_lol:aaaa i owczarki grozne jak nie wiem co...:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):kotka sie boje:diabloti:co innego pitbule stafiki i dobermany:evil_lol:aaaa i owczarki grozne jak nie wiem co...:diabloti: pamiętaj , że jeszcze jest marudny TZ :cool3: herbatkę będziesz musiała mu robić , z cytrynką i dobrze słodką :diabloti: bleeeeeee Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):pamiętaj , że jeszcze jest marudny TZ :cool3: herbatkę będziesz musiała mu robić , z cytrynką i dobrze słodką :diabloti: bleeeeeee mniam...bedziemy sobie razem popijac a ty zrobisz remoncik:loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):mniam...bedziemy sobie razem popijac a ty zrobisz remoncik:loveu: ja wyjeżdżam do Wrocławia :diabloti: o widzisz wpadaj w sobotę na herbate :cool3: pomożesz przy okazji co nie co :evil_lol: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):ja wyjeżdżam do Wrocławia :diabloti: o widzisz wpadaj w sobotę na herbate :cool3: pomożesz przy okazji co nie co :evil_lol: yyyyyy.....eeeee....jaka pogoda u ciebie mamuniu:loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):yyyyyy.....eeeee....jaka pogoda u ciebie mamuniu:loveu::diabloti: wiosna , cieplutko , słonecznie , bajkowo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):wiosna , cieplutko , słonecznie , bajkowo :loveu: :loveu: :loveu: to straszne.....i ty biedna w taka pogode zamiast promyczki slonca lapac bedziesz remontowac.....:shake::diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):to straszne.....i ty biedna w taka pogode zamiast promyczki slonca lapac bedziesz remontowac.....:shake::diabloti: idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1: miłego wietrzenia:loveu: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1: nalap se do sloiczka bedziesz miec na zas:cool1: Quote
anetta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzięki za filmik Plosie :p gorącą czekolade do łóżka chyba gorącą panienke :evil_lol: Hej! Quote
jonQuilla Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzień doberek :multi: :loveu::loveu: http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg Panicz świetnie wyszedł na tej fotce w swoim przepięknym polarku :loveu::loveu::loveu: jak już mówiłam/pisałam - w żółtym mu do twarzy :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a): http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg o matkoszboska, co za koszmarek :evil_lol::evil_lol: asher napisał(a):Ja sobie na razie wymyśliłam kuchnię: zgniła, ale dość żywa ooo, ja mam tak często w lodówce :evil_lol: zgniło, ale tak żywo, że prawie samo chodzi :evil_lol: Quote
bonita Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dobry wieczór :) Jak tam remonty siem posuwają :cool3: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):miłego wietrzenia:loveu: a dziękuje , było rewelacyjnie :p dealer napisał(a):nalap se do sloiczka bedziesz miec na zas:cool1: w butelki sobie nałapie :diabloti: anetta napisał(a):Plosie :p chyba gorącą panienke :evil_lol: Hej! gorąca panienka przyjedzie być może w sobotę :cool3: Rose , narzeczona przyszła Frania - jedziemy razem na wystawę :p jonQuilla napisał(a):Dzień doberek :multi: :loveu: http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg Panicz świetnie wyszedł na tej fotce w swoim przepięknym polarku :loveu: jak już mówiłam/pisałam - w żółtym mu do twarzy :evil_lol: ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: Maga100 napisał(a):o matkoszboska, co za koszmarek :evil_lol: czego się śmiejesz z mojego psa ? :mad:swojego wsadziłaś do budy :shake: ja bym tak nie mogła :placz: :diabloti: bonita napisał(a):Dobry wieczór :) Jak tam remonty siem posuwają :cool3: witaj ,witaj Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... ale łazienka w coraz lepszym stanie ;) już nie widać gołych cegieł z których sypał się piach :evil_lol: jutro będę łączyć płyty goldbandem i potem na gładź szlifierką oscylacyjną - bedzie wszędzie ślicznie biało w pyle :loveu: potem tylko glazura , pomalować ,zainstalować nowe oświetlenie, sufity okleić - pomalować i pare tam innych drobiazgów :diabloti: Ten weekend nam odpadnie bo jedziem Frania lansować Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 madzia i medor napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: będziesz w sobote na wystawie :razz: :mad: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a): czego się śmiejesz z mojego psa ? :mad:swojego wsadziłaś do budy :shake: ja bym tak nie mogła :placz: :diabloti: Leon póki co do budy podchodzi z pewna rezerwą :evil_lol: a Franio w tym barchanku czuje się wyśmienicie, jak widzę :diabloti: Vectra napisał(a): Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... a po co on pracuje? :cool1: zupełnie tego pojąć nie mogę :niewiem: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a): Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... ale łazienka w coraz lepszym stanie ;) już nie widać gołych cegieł z których sypał się piach :evil_lol: jutro będę łączyć płyty goldbandem i potem na gładź szlifierką oscylacyjną - bedzie wszędzie ślicznie biało w pyle :loveu: potem tylko glazura , pomalować ,zainstalować nowe oświetlenie, sufity okleić - pomalować i pare tam innych drobiazgów :diabloti: ale milutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Maga100 napisał(a):Leon póki co do budy podchodzi z pewna rezerwą :evil_lol: a Franio w tym barchanku czuje się wyśmienicie, jak widzę :diabloti: W poprzednim domu stała na podwórku buda , to może Kano ze dwa razy sobie w niej posiedział ... Franio lubi swoją piżamkę :loveu: trochę dziś piżamka z rana straciła swój żółty kolorek , bo Kano postanowił pobawić się z Franiem ciągając go po piachu :cool1: Maga100 napisał(a):a po co on pracuje? :cool1: zupełnie tego pojąć nie mogę :niewiem: :diabloti: też się go pytam po co pracuje :evil_lol: ale mam pewien pomysł .. zrobi auto naprawę przez telefon :diabloti: malawaszka napisał(a):ale milutko :loveu::loveu::loveu: strasznie :loveu: :loveu: :loveu: znowu przez dwa miesiące będę jedząc co kolwiek czuła smak cekolu :evil_lol: Quote
Recommended Posts