Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]trzymam Cię za słowo :razz:[/quote]

OK ;D

[quote]
Cytat:
Napisał [B]astela[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/szatanska-galeria-druga-odslona-tym-razem-juz-grzeczna-76571-post12307143/#post12307143"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]a czyjego psiego tatuażu szukacie? :cool3:[/I]

a tego:loveu:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ctr-czernysz-znaleziony-pod-krakowem-137991/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ct...akowem-137991/[/URL] [/quote]

jej, jakie ładne duże czarne :eviltong::eviltong:

[quote]
Cytat:
Napisał [B]infers[/B]
[I]Oglądasz jeszcze Housa?:evil_lol:[/I]

nie :placz:skończył mi się abonament na rapidzie :oops::evil_lol: [/quote]

hahaaa! Ja skończyłam piąty sezon i jakoś mi tak smutno, bo musze czekać do września :placz::placz:

Posted

[I][B]witamy :loveu:
U nas też ktoś zgasił słońce i na domiar złego zaczęło padać :angryy:

Vectra nie wiesz dlaczego my znowu jesteśmy w grupie VII? były przenosiny ?[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']zmiana planów , ktoś zgasił słońce :placz: :placz: kto śmiał :mad: przyznać się :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie rolety ci opadły ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=Blue]Bardzo proszę w imieniu swoim i moich warchlaczków o głosowanie na [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][B]Missieek
która ratuje mnóstwo zwierzaków i ma aktualnie pod opieką ogromne stadko , co kosztuje kupe kasy !!!
[/B][/COLOR][/SIZE]
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9769&postdays=0&postorder=asc&start=0]Forum o psach i kotach[/url][SIZE=6][COLOR=Red][B][COLOR=SeaGreen]

[COLOR=Magenta]wiele nie trzeba !!! wystarczy sie zalogowac i oddać swój głos [/COLOR]
[/COLOR]

[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Vectra jak nauczylas swoje staficzenstwa tak pieknie stac:loveu: jak zamurowane na wystawie? Moje gamonie stoja jak sieroty, jakby je kto zbil. Doradz co robic zeby tak ladnie staly z glowkami w gore:modla:

Posted

[quote name='lolka75']Vectra jak nauczylas swoje staficzenstwa tak pieknie stac:loveu: jak zamurowane na wystawie? Moje gamonie stoja jak sieroty, jakby je kto zbil. Doradz co robic zeby tak ladnie staly z glowkami w gore:modla:[/quote]
ćwiczę w domu :evil_lol: na serio ;) w domu jest łatwiej .. bo one reagują na piłki , pstryczki , zabawki , żarcie ... na smyczy , bez smyczy ...
no i ucz podnoszenia łebka na obroży .
Serio , przyznaje ... codzienne cwiczenie , dosłownie kilku minutowe , przynosi wyśmienite rezultaty .. dosłownie , odwzorowuje sytuacje tak jak na ringu .. prowadzę kawałek na smyczy , stawiam , oglądam zęby ... potem dwa kółka kłusu , ustawienie ... tak na 2-3 minuty i zabawa ... jedno drugie , trzecie , czwarte , potem parami ..

Ja się z nimi dużo bawię , więc ten element dodatkowy , jest atrakcyjny.

Mania , to się kosa wystawia :loveu: :evil_lol: Franek jest bardziej popsuty ;)
ale Egon jak się nauczył stać :crazyeye: muszę to nagrać i pokazać :evil_lol:
z nią było najtrudniej :evil_lol:

u nas burza :p

Posted

kurrrrde.... bialasy slicznie stoja na lace, tez cwiczymy prawie codziennie. Ale jak wchodzimy na hale (u nas glownie halowe wystawy:shake:) to moje biale jakby je kto kijem potraktowal. A Ty bylas juz z Twoimi na halowce? tez tak slicznie stoja?

Posted

[quote name='lolka75']kurrrrde.... bialasy slicznie stoja na lace, tez cwiczymy prawie codziennie. Ale jak wchodzimy na hale (u nas glownie halowe wystawy:shake:) to moje biale jakby je kto kijem potraktowal. A Ty bylas juz z Twoimi na halowce? tez tak slicznie stoja?[/quote]
Z Manią nie mam , z Franiem różnie , zależy od humoru :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nas burza cały dzień okrąża i niech tak zostanie bo mam robotę a na wsi trzeba wyłączać komputery w burzę :evil_lol:[/quote]
u mnie huczy i błyska :roll: Marysi włączył się tryb - psa obronnego :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra'][SIZE=4][B][COLOR=blue]Bardzo proszę w imieniu swoim i moich warchlaczków o głosowanie na [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][B]Missieek[/B][/COLOR][/SIZE]
[/quote]

zagłosowawszy :p

edit: ale piankny ten Lalowaty :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']zobaczcie jaki piękny Lalowaty i jaki biedny bezdomny :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/12311635-post5138.html[/URL][/quote]
:crazyeye: cudny diabeł

smaczny kąsek dla łysego dresa albo rozmnażacza. :cool1:

Posted

[quote name='Darianna']Nic dziwnego, status rodzynka byłby utracony... :roll:[/quote]
może by mu się przydało ;) bo nie był rodzynkiem :p miał z kim nogę zadrzeć na porannym spacerze :evil_lol: a teraz ? w takim babińcu :roll: :diabloti:

ale 4 w łóżku i tak już tłum :angryy: :angryy: wiecznie się budzę zdrętwiała :placz:

Posted

[quote name='Vectra']może by mu się przydało ;) bo nie był rodzynkiem :p miał z kim nogę zadrzeć na porannym spacerze :evil_lol: a teraz ? w takim babińcu :roll: :diabloti:

ale 4 w łóżku i tak już tłum :angryy: :angryy: wiecznie się budzę zdrętwiała :placz:[/quote]

wygoń prosiaczki z łóżka - ja mam jedne rude i w łóżku nie śpi :diabloti:

ha, a jak chcesz pobaraszkować to co, mówisz świnkom: "idźcie zobaczyć, czy za drzwiami was nie ma?" :diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']

ha, a jak chcesz pobaraszkować to co, mówisz świnkom: "idźcie zobaczyć, czy za drzwiami was nie ma?" :diabloti:[/quote]
ja mam bardzo taktowne psy :cool3: same schodzą z łóżka :diabloti:
Franciszek miał okres , że był o mnie zazdrosny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i potrafił ujadać na mojego TZ i podgryzać .... ale teraz spoko , idą na miejsce jak ciocia z wujkiem się bawią :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sugarr']:crazyeye: cudny diabeł

smaczny kąsek dla łysego dresa albo rozmnażacza. :cool1:[/quote]

właśnie bardziej przerypane mają ładne świniowate :shake: :shake:
non stop łazi mi po głowie , ale człowiek taki bezradny .... to nie takie proste wziąć .. znaczy wziąć proste .. ale zrobić sobie i psom koszmar w życiu ... niestety nie jestem w stanie ... nie umiała bym trzymać psów w klatkach ... dzielić , rozdzielać , pilnować .... :oops:
Nawet nie mam komu wcisnąć tego chłopaka ..... wsio zapsione , albo nie nadaje się na opiekuna dla psa :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']ja mam bardzo taktowne psy :cool3: same schodzą z łóżka :diabloti:
Franciszek miał okres , że był o mnie zazdrosny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i potrafił ujadać na mojego TZ i podgryzać .... ale teraz spoko , idą na miejsce jak ciocia z wujkiem się bawią :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

ahaha, dobre :evil_lol: przyszłam Ewcia na chwilę, bo muszę tę durną prezentację robić, a tu od razu takie rewelacje :diabloti: