Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano jeszcze żyje :diabloti: cały rok mam spokojny Franio i Klamka w listopadzie dopiero skończą po 3 lata , a wtedy wiadomo , czaszka się zasklepia , mózg rozrasta , psa boli i zagryza :evilbat:

Moon , ja kupowałam klatke w [url]http://www.psy.kankan.pl/zlote_klatki.htm[/url]

ale na allegro są fajne i niedrogie czarne klatki [url]http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=czarna+klatka[/url]

Posted

[B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti:[/quote]
Kano nie miał wytrzeszczu , Lalka nie ma dodatkowej kości
cała nadzieja w Klementynie :diabloti: w końcu ona jest ze schroniska :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Klamka odpada :shake:... bo to ma być kość w mózgu :evil_lol:[/quote]
też prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczami jej wyjdzie ta kość :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti:[/quote]
[I][B]to moj tekst u wytrzeszczu oczu :diabloti: spadówa od niego bo oskarżę od prawa autorskie :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='malawaszka']Ewcia zyjesz? :cool3:[/quote]
jeszcze tak , ale co to za żywot , znów mam temperaturę , kaszel , katar ... biore batalie leków , antybiotyk :roll: 2 tygodnie zdycham i nadal nie ma poprawy
:wallbash: znów muszę do doktora iść :flaming:

witajcie :drinking:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B].............. bańki i inhalacje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

przyznam się, że w odległej przeszłości miałam stawiane bańki ale dalej nie wiem, czemu to miało służyć i na jakiej zasadzie :lol:

aczkolwiek inhalacje polecam :cool3:

zdrowiej, Vectro, kto będzie świninę po podwórku ganiał? :diabloti:

Posted

[quote name='evl']przyznam się, że w odległej przeszłości miałam stawiane bańki ale dalej nie wiem, czemu to miało służyć i na jakiej zasadzie :lol:

aczkolwiek inhalacje polecam :cool3:

zdrowiej, Vectro, kto będzie świninę po podwórku ganiał? :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bańki mobilizują organizm do walki .... Mój syn wyszedł z zapalenia płuc ... w ciągu 3 dni wyszła w zeszłym roku z tegoż Clockwork ... ja przy ciężkim zapaleniu oskrzeli zostałam ozdrowiona ... lekarze prywatnie polecają bańki ... oficjalnie przepisują antybiotyki [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bańki mobilizują organizm do walki .... Mój syn wyszedł z zapalenia płuc ... w ciągu 3 dni wyszła w zeszłym roku z tegoż Clockwork ... ja przy ciężkim zapaleniu oskrzeli zostałam ozdrowiona ... lekarze prywatnie polecają bańki ... oficjalnie przepisują antybiotyki [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tak, popieram... bańki maja cudowną moc :modla:

Posted

[quote name='puzzle']Mi tez banki kiedys pomogly wyjsc z zapalenia pluc (trwalo 2 m-ce), ozdrowialam w tydzien. Tylko z tego co wiem, to teraz chyba baniek nie wolno stawiac?

Ja z zapaleniem pluc zasuwam juz drugi tydzien:roll:, tylko, ze w sumie oprocz usilnych prob wyplucia pluc to mi nic nie jest i normalnie wychodze z domu z moimi sznupami, tylko, az sie boje jak to sie skonczy:diabloti:.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
bańki legalnie sprzedają w Aptekach a i pielęgniarki odpłatnie stawiają na zamówienie ...
Polecam stronki w necie jak stawiać bańki ..i samemu mozna się nauczyć ...a bańki szklane ale próżniowe wiec bezpieczne ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....gumowe zaś tzw chińskie tylko dla profesjonalistów znających się na medycynie chińskiej ...inaczej więcej szkody mogą przynieść niż pożytku :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mi tez banki kiedys pomogly wyjsc z zapalenia pluc (trwalo 2 m-ce), ozdrowialam w tydzien. Tylko z tego co wiem, to teraz chyba baniek nie wolno stawiac?

Ja z zapaleniem pluc zasuwam juz drugi tydzien:roll:, tylko, ze w sumie oprocz usilnych prob wyplucia pluc to mi nic nie jest i normalnie wychodze z domu z moimi sznupami, tylko, az sie boje jak to sie skonczy:diabloti:.

Posted

zobaczymy co mi jutro konował powie , w końcu mu płace , to ma mnie uzdrowić :evilbat:

dacie wiare , że Marian ma 7 miesięcy ? no dziś kończy :diabloti:
czas leciiii