Medorowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Vectra']Żyjemy :diabloti: jest zimno , wieje , sypie śnieg , jest mroźno , sypie śnieg ... [/quote] Ot, to coś jak u nas:roll::roll: Quote
moon_light Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vectra, szukam metalowej kennel klatki na średniej wielkości psiaka. Wiem, że posiadasz taką dla prosiaczków. Moge prosić o jakiś namiar na "dobre i tanie" ? ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: córcia ...żyjesz ?????[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ano jeszcze żyje :diabloti: cały rok mam spokojny Franio i Klamka w listopadzie dopiero skończą po 3 lata , a wtedy wiadomo , czaszka się zasklepia , mózg rozrasta , psa boli i zagryza :evilbat: Moon , ja kupowałam klatke w [url]http://www.psy.kankan.pl/zlote_klatki.htm[/url] ale na allegro są fajne i niedrogie czarne klatki [url]http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=czarna+klatka[/url] Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti: Quote
Vectra Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti:[/quote] Kano nie miał wytrzeszczu , Lalka nie ma dodatkowej kości cała nadzieja w Klementynie :diabloti: w końcu ona jest ze schroniska :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Klamka odpada :shake:... bo to ma być kość w mózgu :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Klamka odpada :shake:... bo to ma być kość w mózgu :evil_lol:[/quote] też prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczami jej wyjdzie ta kość :diabloti: Quote
Rinuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] pomyliłaś się :shake:... czaszka się zasklepia u dobermanów [dlatego mają wytrzeszcz oczu]... u TTB jest dodatkowa kość, która po 3 roku życia przebija nerw i chce wszystko zagryźć :diabloti:[/quote] [I][B]to moj tekst u wytrzeszczu oczu :diabloti: spadówa od niego bo oskarżę od prawa autorskie :diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ależ oczywiście, że twój ;)... bynajmniej sobie go nie chcę przywłaszczyć, ale zawodowy jest :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 cze szatanico:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty Vectra uważaj na mrozy - zobacz, mi choróbsko zrobiło nawrota:angryy::placz: Quote
emdziolek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Ave Ja i ave Wy:diabloti: Wpadłam do szatańskiej galerii i przez chwile zastanawiałam sie u kogo ja jestem:evil_lol: kiedys tu wróce:razz:[/B][/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 WITAM:loveu: a ja tu pierwszy raz i podobać mi się...:cool3::cool3: Quote
Vectra Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [quote name='malawaszka']Ewcia zyjesz? :cool3:[/quote] jeszcze tak , ale co to za żywot , znów mam temperaturę , kaszel , katar ... biore batalie leków , antybiotyk :roll: 2 tygodnie zdycham i nadal nie ma poprawy :wallbash: znów muszę do doktora iść :flaming: witajcie :drinking: Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B].............. bańki i inhalacje :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
evel Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B].............. bańki i inhalacje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przyznam się, że w odległej przeszłości miałam stawiane bańki ale dalej nie wiem, czemu to miało służyć i na jakiej zasadzie :lol: aczkolwiek inhalacje polecam :cool3: zdrowiej, Vectro, kto będzie świninę po podwórku ganiał? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='evl']przyznam się, że w odległej przeszłości miałam stawiane bańki ale dalej nie wiem, czemu to miało służyć i na jakiej zasadzie :lol: aczkolwiek inhalacje polecam :cool3: zdrowiej, Vectro, kto będzie świninę po podwórku ganiał? :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bańki mobilizują organizm do walki .... Mój syn wyszedł z zapalenia płuc ... w ciągu 3 dni wyszła w zeszłym roku z tegoż Clockwork ... ja przy ciężkim zapaleniu oskrzeli zostałam ozdrowiona ... lekarze prywatnie polecają bańki ... oficjalnie przepisują antybiotyki [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bańki mobilizują organizm do walki .... Mój syn wyszedł z zapalenia płuc ... w ciągu 3 dni wyszła w zeszłym roku z tegoż Clockwork ... ja przy ciężkim zapaleniu oskrzeli zostałam ozdrowiona ... lekarze prywatnie polecają bańki ... oficjalnie przepisują antybiotyki [/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak, popieram... bańki maja cudowną moc :modla: Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='puzzle']Mi tez banki kiedys pomogly wyjsc z zapalenia pluc (trwalo 2 m-ce), ozdrowialam w tydzien. Tylko z tego co wiem, to teraz chyba baniek nie wolno stawiac? Ja z zapaleniem pluc zasuwam juz drugi tydzien:roll:, tylko, ze w sumie oprocz usilnych prob wyplucia pluc to mi nic nie jest i normalnie wychodze z domu z moimi sznupami, tylko, az sie boje jak to sie skonczy:diabloti:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] bańki legalnie sprzedają w Aptekach a i pielęgniarki odpłatnie stawiają na zamówienie ... Polecam stronki w necie jak stawiać bańki ..i samemu mozna się nauczyć ...a bańki szklane ale próżniowe wiec bezpieczne ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....gumowe zaś tzw chińskie tylko dla profesjonalistów znających się na medycynie chińskiej ...inaczej więcej szkody mogą przynieść niż pożytku :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mi tez banki kiedys pomogly wyjsc z zapalenia pluc (trwalo 2 m-ce), ozdrowialam w tydzien. Tylko z tego co wiem, to teraz chyba baniek nie wolno stawiac? Ja z zapaleniem pluc zasuwam juz drugi tydzien:roll:, tylko, ze w sumie oprocz usilnych prob wyplucia pluc to mi nic nie jest i normalnie wychodze z domu z moimi sznupami, tylko, az sie boje jak to sie skonczy:diabloti:. Quote
Vectra Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 zobaczymy co mi jutro konował powie , w końcu mu płace , to ma mnie uzdrowić :evilbat: dacie wiare , że Marian ma 7 miesięcy ? no dziś kończy :diabloti: czas leciiii Quote
Recommended Posts