Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Że niby Lalka to też "mały prosiaczek" :razz:...[/quote]
a to tylko myślisz o kompleksie wzrostu ? eeee są i inne :cool3:
w porównaniu z Ajdą , Lalka jest mała :p

Posted

[quote name='Vectra']słuchawki sobie kup i dobrą muzykę przygotuj :cool3:
niech gada sobie wtedy ... do woli , aż paszcza zaboli :diabloti:[/quote]
Ja nie mieszkam z TZem tylko z matką, swoją droga nie wiem co gorsze:evil_lol:.
I powiem Ci, że patent z słuchawkami się sprawdza.:cool3:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]heh kompleks wzrostu jest najlepszy :evil_lol::evil_lol: ma go większość facetów stojących koło mnie :evil_lol:[/I][/B][/quote]

a ile masz wzrostu? :cool3:

Posted

[quote name='agnethka']a ile masz wzrostu? :cool3:[/quote]
[B][I] 177 :eviltong: niby nie aż tak dużo, ale wszyscy moi dotychczasowi faceci byli niźsi ode mnie :eviltong: jeden chyba był tylko wyższy :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Hanna R.']Kochana , Ciebie i cały Twój chlewik też ( bo Wasię :diabloti: również ) śledzę - i jestem na bieżąco :loveu:[/quote]

że niby co??!!!!!! że niby JA coś z TYM tu chlewikiem mam coś wspólnego??? :obrazic:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] 177 :eviltong: niby nie aż tak dużo, ale wszyscy moi dotychczasowi faceci byli niźsi ode mnie :eviltong: jeden chyba był tylko wyższy :eviltong:[/I][/B][/quote]
bo jest tak ze wlasnie kurduplom podobaja sie wysokie babeczki:cool3:

Posted

ja mam 158:siara:....ale dzieki silom wyzszym moj monsz ma 186:roll:
Wasia a Ty zabko ile masz wzrostu :cool3:(i nie pisze ze tyle co zarostu bo to stary kawal:eviltong:)?

rajku a ja dopiero teraz zobaczylam ze my u Vectry:mdleje:...bylam przekonana ze u Wasi:diabloti:
sorki Vectra[img]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']jak masz 177 to sama się obronisz :lol:[/quote]
[I][B]jasssne :evil_lol: bym musiała nóż nosić ze sobą w kieszeni :eviltong:[/B][/I]

[I][B]Ja nic nie mówię, ale z Was to dopiero kurduple :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']a ja mam taką znajomą , co ma 196cm wzrostu i zawsze , podkreślam zawsze nosi 15 cm obcasy :diabloti: dla kontrastu , jej mąż jest deko niższy odemnie , a ja mam jedyne 172 cm :cool3:
fantastycznie wyglądają :loveu:[/quote]
[B][I] Dziewczyna musi klękać jak się całują ? :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B]

Posted

a ja mam taką znajomą , co ma 196cm wzrostu i zawsze , podkreślam zawsze nosi 15 cm obcasy :diabloti: dla kontrastu , jej mąż jest deko niższy odemnie , a ja mam jedyne 172 cm :cool3:
fantastycznie wyglądają :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]jasssne :evil_lol: bym musiała nóż nosić ze sobą w kieszeni :eviltong:[/B][/I]

[I][B]Ja nic nie mówię, ale z Was to dopiero kurduple :evil_lol:[/B][/I][/quote]

nie wszyscy nie wszyscy....:diabloti: 174 cm mam a Tz 177cm [B]wzrostu:diabloti:[/B]
takze lekki obcasik i kurdupel nizszy jest:lol:

a do obrony mam Vesper:cool3: a na postrach Bullitka:loveu:

Posted

[quote name='Bullila.nl']nie wszyscy nie wszyscy....:diabloti: 174 cm mam a Tz 177cm [B]wzrostu:diabloti:[/B]
takze lekki obcasik i kurdupel nizszy jest:lol:

a do obrony mam Vesper:cool3: a na postrach Bullitka:loveu:[/quote]
[B][I] Hah ja o moim obronnym psie się lepiej nie wypowiadam :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] Hah ja o moim obronnym psie się lepiej nie wypowiadam :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

tylko ze Vesper jest obronna sucza na serio:cool3:...a Bulli jest na pokaz:diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] masz dokładnie tyle wzrostu co ja :cool3:.... Na zdjęciach wyglądałaś mi na niższą :razz:[/quote]
Pewno dlatego , że Franio ma 38 cm wzrostu :cool3: