Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój TZ ciągle marudzi , że go nogi bolą :angryy: z.e sie nie wysypia , że ciasno , że mu psy nogi gniotą , drapią .... on zdrętwiały , odkryty ...

ja nic takiego nie widzę :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/32/a9d043c0561d8633.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dupa Klamki , Klamka lubi robić za podnóżek , podgłówek ....
a to wcale nie jest fajne na tych gnatach leżeć :shake:

TZ to już ze starości taki marudny :evil_lol: ja mu i tam mówię , ciesz się że to dwa pity i dwa staffiki , a nie 4 CAO :evilbat:
bo byś spał w łazience :diabloti:

Posted

No jak ciasno, to trzeba większe łóżko kupić i większą kordełką i do snu zakładać ciepłe skarpety, a nie marudzić, że pies to, pies tamto, co nie? :razz:

Posted

[quote name='bonsai_88']No proszę... po tyłku poznała, czy pies ma uszyska kopiowane :evil_lol:...
[/quote]
zainwestuj w okulary :diabloti:

widać sterczące uszy Lalki i długie dziwolągi Klementyny :eviltong:

Posted

[quote name='Greven']Klemy. Lalka ma kopiowane uszy.[/quote]

No proszę... po tyłku poznała, czy pies ma uszyska kopiowane :evil_lol:...
Wpuść TZtowi Ajdę to przestanie narzekać na świnki :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']No proszę... po tyłku poznała, czy pies ma uszyska kopiowane :evil_lol:...
[/quote]

NO! :roflt: chodziło mi o to właśnie czy to możliwe, że Klema tak śpi pod nogą Rafała :crazyeye: ale jednak możliwe :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']NO! :roflt: chodziło mi o to właśnie czy to możliwe, że Klema tak śpi pod nogą Rafała :crazyeye: ale jednak możliwe :mdleje:[/quote]
pod nim też śpi :diabloti: Klamka to urodzona cierpiętnica :loveu: niecierpi spać od kołdrą , znaczy gorąco jej , ale że nie lubi samotności , to śpi pod moją głową , lub pod Rafała zadem , opatulona kołdrą , ew pod Lalką , na Lalce , ale pod kołdrą
dyszy , sapie z gorąca - ale się nie ruszy :shake:
to jest kretyn :evil_lol:

Posted

[/quote]

:roflt:

czesc mamuniu zamarzajaca:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']pod nim też śpi :diabloti: Klamka to urodzona cierpiętnica :loveu: niecierpi spać od kołdrą , znaczy gorąco jej , ale że nie lubi samotności , to śpi pod moją głową , lub pod Rafała zadem , opatulona kołdrą , ew pod Lalką , na Lalce , ale pod kołdrą
dyszy , sapie z gorąca - ale się nie ruszy :shake:
to jest kretyn :evil_lol:[/quote]
[B][I]Wywalilałbym z łóżka za sapanie bo nie mogłabym zasnąć :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja już tam pierdziele kwadrat 1m/1m który mi zostaje jak Ozzy wrąbie się do wyra...dam radę zmieszczę się i wyśpię ... ale do pasji doprowadza mnie układanie języka w japie :mad:mlaska jakby żuł kotleta :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja już tam pierdziele kwadrat 1m/1m który mi zostaje jak Ozzy wrąbie się do wyra...dam radę zmieszczę się i wyśpię ... ale do pasji doprowadza mnie układanie języka w japie :mad:mlaska jakby żuł kotleta :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

mlaskanie al'a kotlet...:evil_lol:

a mnie do szalu doprowadzala toaleta Bullitowa [zyli wylizywanie samego siebie:cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja już tam pierdziele kwadrat 1m/1m który mi zostaje jak Ozzy wrąbie się do wyra...dam radę zmieszczę się i wyśpię ... ale do pasji doprowadza mnie układanie języka w japie :mad:mlaska jakby żuł kotleta :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Fixedsys][I]ja dzisiaj spałam z 3 sbt :evil_lol: ale miałam cieplutko :loveu:
Elitka z Viki grały mi brzuch, a Arwena nogi - brakowało mi psa jedynie do ogrzewania pleców, ale CTR woli spać na podłodze - bo jemu na łóżku to za gorąco by było :evil_lol:

eee...tam mlaskanie przy układaniu języka w paszczy czy myciu jajeczek jest niczym w porównaniu do elitkowej higieny podczas cieczki :diabloti: ona jak się wtedy myje to ciumka, mlaszcze, chrumka i to tak SOCZYŚCIE :roll: a potem w środku nocy przychodzi i jęzorem po twarzy :mdleje: [/I][/FONT]