nathaniel Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Justa']:roll: ...?[/quote] sarkazm[SIZE=1][COLOR=LightBlue]?[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://klubterieratypubull.hg.pl/poznan%202008/31.jpg[/IMG] Gratulować wyniku ;) Quote
BeaC Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=DarkRed][B]gratulacje dla Frania[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Pięknie stoi ;) [url]http://klubterieratypubull.hg.pl/poznan%202008/32.jpg[/url] cóż to za kobieta sędzia była ????? [/FONT][/B][/COLOR] Quote
agbar Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratulacje:multi::loveu: Probowalam dostrzec jakie mialas obuwie:razz::evil_lol:slizgalas siem:razz: Quote
Justa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='nathaniel']sarkazm[SIZE=1][COLOR=LightBlue]?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Tylko nie bardzo rozumiem czym sobie na niego zasłużyłam? Może być na PW, żeby nie zaśmiecać wątku. Quote
Madzik93 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='agbar']Gratulacje:multi::loveu: Probowalam dostrzec jakie mialas obuwie:razz::evil_lol:slizgalas siem:razz:[/quote] Wyglądają jakby byly z korka :turn-l::roflt: Quote
Vectra Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Pięknie stoi ;) [URL]http://klubterieratypubull.hg.pl/poznan%202008/32.jpg[/URL] cóż to za kobieta sędzia była ????? [/FONT][/B][/COLOR][/quote] Natalia Nikrosenje z Litwy :cool3: [quote name='agbar'] Gratulacje:multi::loveu: Probowalam dostrzec jakie mialas obuwie:razz::evil_lol:slizgalas siem:razz:[/QUOTE] Na szczęście biegi były po dywanikach :p więc udało mi się nie zaliczyć gleby :evil_lol: byłam w klapkach :evil_lol: Ale jakie ringi były wielkie :crazyeye: :crazyeye: Jedynie powiem , że organizacja wystawy była OK , bardzo OK :lol: duże ringi , dużo miejsca , nie było psa na psie .. ciepło na hali :loveu: No ale za taką kase :diabloti: parking , prawie jak za darmo - 50 zł :evil_lol: Zero zieleni by psy miały sie gdzie odcedzić :shake: Jeszcze tylko Kielce i na ten rok kuniec :cool1: Quote
Vectra Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Dzięki szpilka :loveu: proszę zgłaszajcie naruszenia :angryy: :angryy: [url=http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=469541153]Sposób na psy lepszy niż zatrute parówki!ZOBACZ (469541153) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy[/url] jakaś kutwa mi baner do obleśnej aukcji ukradła :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Greven Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Twój banner, no nie wierzę, co za bezczelność :angryy: Quote
Alicja Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:zgłoszone [/B][/COLOR][/FONT] Quote
drzalka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja tez zgłosilam,tak wogole to tu jest o tym temat wlasnie zauwazyłam [url]http://www.dogomania.pl/forum/f25/sposob-na-psy-lepszy-niz-zatrute-parowki-zobacz-124433/[/url] PS - Spóznione zyczenia dla Franka :loveu:no i gratulacje za 1 miejsce :lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Wczoraj wybralam sie na impreze z moimi kolezankami. Powiedzialam mojemu mezowi, ze wroce o polnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedzialam i wybylam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze wiecej drinkow, bylo tak fajnie, ze zapomnialam o godzinie.. Kiedy wrocilam do domu byla 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierajac drzwi, a tu slysze ta wsciekla kukulke w zegarze jak zakukala 3 razy. Kiedy sie zorientowalam, ze moj maz sie obudzi przy tym kukaniu, dokonczylam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysl przyszedl mi do glowy - po prostu uniknelam awantury z mezem... Szybciutko polozylam sie do lozka, myslac jaka to ja jestem inteligenta! Ha Rano, podczas sniadania, maz zapytal o której wrócilam z imprezy, wiec mu powiedzialam, ze o samiutkiej pólnocy, tak jak mu obiecalam. On od razu nic nie powiedzial, nawet nie wygladal na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyslalam i prawie otarlam pot z czola. Moj maz, po chwili, spojrzal na mnie serio, mówiac: 'Wiesz, musimy zmienic ten nasz zegar z kukulka'. Zbladlam ze strachu, ale pytam pokornym glosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dzis w nocy, kukulka zakukala 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobila - krzyknela 'O *****!' znów zakukala 4 razy, zwymiotowala w korytarzu, zakukala jeszcze 3 razy i padla na podloge ze smiechu. Kuknela jeszcze raz, nastapnela na kota i rozwalila stolik w salonie. A potem, powalila sie kolo mnie i kukajac ostatni raz - puscila se glosnego baka i szybko zaczela chrapac........ Quote
agnethka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Vectra']Wczoraj wybralam sie na impreze z moimi kolezankami. Powiedzialam mojemu mezowi, ze wroce o polnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedzialam i wybylam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze wiecej drinkow, bylo tak fajnie, ze zapomnialam o godzinie.. Kiedy wrocilam do domu byla 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierajac drzwi, a tu slysze ta wsciekla kukulke w zegarze jak zakukala 3 razy. Kiedy sie zorientowalam, ze moj maz sie obudzi przy tym kukaniu, dokonczylam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysl przyszedl mi do glowy - po prostu uniknelam awantury z mezem... Szybciutko polozylam sie do lozka, myslac jaka to ja jestem inteligenta! Ha Rano, podczas sniadania, maz zapytal o której wrócilam z imprezy, wiec mu powiedzialam, ze o samiutkiej pólnocy, tak jak mu obiecalam. On od razu nic nie powiedzial, nawet nie wygladal na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyslalam i prawie otarlam pot z czola. Moj maz, po chwili, spojrzal na mnie serio, mówiac: 'Wiesz, musimy zmienic ten nasz zegar z kukulka'. Zbladlam ze strachu, ale pytam pokornym glosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dzis w nocy, kukulka zakukala 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobila - krzyknela 'O *****!' znów zakukala 4 razy, zwymiotowala w korytarzu, zakukala jeszcze 3 razy i padla na podloge ze smiechu. Kuknela jeszcze raz, nastapnela na kota i rozwalila stolik w salonie. A potem, powalila sie kolo mnie i kukajac ostatni raz - puscila se glosnego baka i szybko zaczela chrapac........[/quote] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-578.gif[/IMG] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-536.gif[/IMG] ACH....TY KUKUŁECZKO [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-182.gif[/IMG] Quote
Matusz Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratki dla Franusia:smilecol::smilecol:BRAVO!!! czesc Kukuleczko:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::D:D:roflt::roflt: no i mam zajebiaszczy poranek a miałam w ogole kompa nie włączać :errrr: Quote
agbar Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Po pierwsze :zgloszone....no co za bezszczelnosc wrrrr.. Po drugie: ku ku :diabloti: Po trzecie :daj znac co ci odpisza w süarwie Twojego banerka.... A tak w ogole to powiedzcie mi kochani czy tylko ja nie widze emotek???? Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]po pierwsze witam :multi: po drugie ja widze emotki ....umyłam okulary :p po trzecie czy był odzew z allegro :razz::razz: po czwarte ... kukułeczka jest the best ;) po piąte zmieniam kolorka na granat i ciągle się mylę :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]po pierwsze witam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]po drugie ja widze emotki ....umyłam okulary :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]po trzecie czy był odzew z allegro :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]po czwarte ... kukułeczka jest the best ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]po piąte zmieniam kolorka na granat i ciągle się mylę :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] tez juz widze:multi:musi jakis kradziej mi ukradl ale sie wystraszyl i oddal:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='agbar']tez juz widze:multi:musi jakis kradziej mi ukradl ale sie wystraszyl i oddal:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:pmnie zobaczył w piżamce i się wystraszył :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Greven']Twój banner, no nie wierzę, co za bezczelność :angryy:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]totalna bezczelnośc a o kukułce gdzies już było :eviltong::eviltong::eviltong: powtarzasz sie ciotka.......... czyżby starość nie radość?? Dyzioł ostatnio uwielbia lejki miche własnie słyszę ze ja na dwór wyniósł:mad: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [B][COLOR=SeaGreen]cześć kukułeczko :loveu: to ja też kcem być kolorowa dla odmiany :loveu:[/COLOR][/B] [COLOR=SeaGreen][B]będem zielona :razz:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts