Greven Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='malawaszka']miłośnik zwierząt to [B]był[/B][/quote] Jest :mad: Quote
Vectra Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Trzymajcie kciuki , za 3 godziny wyruszamy :roll: do Poznania obyśmy dojechali i wrócili w całości .... bez względu na wyniki :multi: kawe mam , kanapki zaraz robie , wiśniówka kupiona :evil_lol: trzymajcie z całych sił za Frania i jego narzeczoną Szymi :loveu: a przy okazji dziś wyśledziłam , że mój mały Franio w Rosji już sławny :diabloti: [url]http://staffbull.clan.su/_fr/0/33783644.jpg[/url] :loveu: to bardzo miłe jak tak sympatycznie zadek obgadują ;) Quote
Vectra Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Doginka']To ja już trzymam:p:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Wytarmoś MIXA Mańkę:evil_lol::loveu:[/quote] Przeciez będziesz w Poznaniu :razz: to co kawka ? :cool3: :diabloti: Mieszkamy prawie w jednym państwie zwanym warsiawą , się spotkamy w Poznaniu HĘ ? hala 3A :p Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To ja już trzymam:p:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Wytarmoś MIXA Mańkę:evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 trzymam :kciuki: a swoją drogą to mogłabyś kiedyś przyjechać z Franciszkiem i Maniosława na slunsk :placz: Quote
agbar Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Vectra'] [URL]http://staffbull.clan.su/_fr/0/33783644.jpg[/URL] :loveu: [/quote] :crazyeye:co to kutfa jest?:crazyeye: Quote
Madzik93 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: a swoją drogą to mogłabyś kiedyś przyjechać z Franciszkiem i Maniosława na slunsk :placz:[/quote] Przyłączam sie do prośby :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam :kciuki: za tam .... z powrotem ... i na miejscu ;) przyjadą ...obiecali :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B][COLOR=DarkOrange]:hand: Cześć Ciociu:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nic nie piszą na SMSa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='agbar']:crazyeye:co to kutfa jest?:crazyeye:[/quote] Chyba ratlerek po ostrych ćwiczeniach na siłowni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brak wiadomości, to dobre wiadomości:razz:;) Quote
Vectra Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 1 na 3 :diabloti: Franciszek mój :loveu: ale bez CWC ;) ale i tak jestem mega dumna :multi: :multi: :multi: Quote
NightQueen Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [QUOTE][URL]http://staffbull.clan.su/_fr/0/33783644.jpg[/URL] :loveu: [/QUOTE] właściwie to jest chart "Wendy cierpi na specyficzną mutację genu miostatyny, która produkuje białko blokujące powstawanie nowych komórek mięśniowych. U suczki brakuje tego białka w wyniku czego ma coraz więcej mięśni. Wendy nie ma tzw. sześciu-paku na brzuchu lecz 24-pak. Każdy mięsień znajdujący się na jej ciele jest widoczny. Mięśnie żuchwy, szyi, nóg, grzbietu, itp. Według specjalistów Wendy nie ma przed sobą cudownego życia, gdyż serce jak i reszta organów jest tej samej wielkości, co u normalnego whippeta, a waga suczki przekracza 27 kg. Pies jest pod stałą kontrolą kanadyjskich weterynarzy. Ze względu na swą rzadką przypadłość Wendy wzięła udział w badaniach przeprowadzonych w USA nad mutacją miostatyny u whippetów" Quote
groszek83 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No i znowu gratulacje dla Frania:smilecol: sie rozszalał;) Quote
nathaniel Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Justa']Tylko Ci starsi i bardziej doświadczeni takimi się nie rodzą :cool3:[/quote] Justa , no co Ty? To oni ze swoim doświadczeniem i wiedzą nie spadają z księżyca? :crazyeye: :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :klacz: Franiutku :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Vectra']1 na 3 :diabloti: Franciszek mój :loveu: ale bez CWC ;) ale i tak jestem mega dumna :multi: :multi: :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:klacz: dla Franiulka :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [B][SIZE=5]Wielkie gratulacje dla Franiołka[/SIZE][/B]:multi::multi::multi::cool2::cool2::cool2: Vectrunia masz katalog???:razz: Błagam, jak masz to podaj mi staweczkę sznaucerów mini czarno-srebrnych w championach:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
anetta Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Spóźnione ale szczere :oops: Wszystkiego najlepszego :loveu: I gratuluje :klacz: Quote
Justa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='nathaniel']Justa , no co Ty? To oni ze swoim doświadczeniem i wiedzą nie spadają z księżyca? :crazyeye:[/QUOTE] :roll: ...? Quote
Vectra Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Dziękujemy :loveu: Powiem Wam , mimo że wygraliśmy OK .. ostatni raz byłam u tej sędziny :shake: No takie sędziowanie ... chyba trochę na zasadzie , na kogo wypadnie na tego bęc :evil_lol: zero konsekwencji w wyborach , zero kontaktu z wystawcami ... bez uzasadniania wyroku , dyskryminacja kolorowych psów ... wszystkie białe i rude z marszu były ostatnie .. mimo że w klasie suk biała suka Bessi była najlepsza !! Była super atmosfera poza ringiem , dlatego warto było jechać .. skradłam kilka fotek Atomic Boy Penn-Staff [IMG]http://www.staff-bull.info/img/img_wyst/poznan08/atomic_boy_ps.jpg[/IMG] [IMG]http://klubterieratypubull.hg.pl/poznan%202008/31.jpg[/IMG] [IMG]http://klubterieratypubull.hg.pl/poznan%202008/32.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ewunia na kolankach :mdleje: :turn-l: Quote
bonsai_88 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='malawaszka']Ewunia na kolankach :mdleje: :turn-l:[/quote] Bo przed paniczem to tylko na kolankach można :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 No z kurduplami tylko na kolanach :diabloti: Bo jak stoję , to panicz albo się o mnie opiera , albo chce na rączki , albo stoi po swojemu :evil_lol: albo by sobie najlepiej poszedł na spacer ... Quote
Recommended Posts